חח כן אחותי צעקה לי את זה מהסלון
E EliranMaor New member 26/5/07 #18 והתוצאות! צביקי פיקי לא העביר מרגול העבירה יוני בלוך העביר לאזוכרת'שפ שלו לא העביר אבל כשיש תיקו תמיד מעבירים אז הוא עבר מזל טוב לו!
והתוצאות! צביקי פיקי לא העביר מרגול העבירה יוני בלוך העביר לאזוכרת'שפ שלו לא העביר אבל כשיש תיקו תמיד מעבירים אז הוא עבר מזל טוב לו!
G GrEeNgIrL3 New member 26/5/07 #28 אניניניניני! שם: הילה גיל: ביולי 18 באיזה כיתה את לומדת?: יב' איסי או מסן או אימייל?: [email protected] 278995278
אניניניניני! שם: הילה גיל: ביולי 18 באיזה כיתה את לומדת?: יב' איסי או מסן או אימייל?: [email protected] 278995278
ר רונקיפליצית New member 26/5/07 #29 שזה מואה זה אני שם: רון גיל: 16 באיזה כיתה את לומדת? י' 4 איסי או מסן או אימייל? מסר
X XxXSynergitXxX New member 26/5/07 #30 אהמ . אוסקוזאומואה [או איך שלא כותבים את זה!] הייתי היום , זה אומר בערך עד 12:30 בסרט קצת מפגר אבל צרפתי ! כלה להשגה וזה . סרט נחמד. קצת מטומטם . אבל מסתדרים עם מה שיש שם: אורפז.גם אורפזי מתקבל P: גיל: 12 ותשעה חודשים בערך , עודמעט 13 באיזה כיתה את לומדת?: ז'. איסי או מסן או אימייל?: [email protected] ואני לא נותנת ת'אייסיקיו , כי אני כמעט ולא שם . למרות שאני מחוברת .
אהמ . אוסקוזאומואה [או איך שלא כותבים את זה!] הייתי היום , זה אומר בערך עד 12:30 בסרט קצת מפגר אבל צרפתי ! כלה להשגה וזה . סרט נחמד. קצת מטומטם . אבל מסתדרים עם מה שיש שם: אורפז.גם אורפזי מתקבל P: גיל: 12 ותשעה חודשים בערך , עודמעט 13 באיזה כיתה את לומדת?: ז'. איסי או מסן או אימייל?: [email protected] ואני לא נותנת ת'אייסיקיו , כי אני כמעט ולא שם . למרות שאני מחוברת .