ולא פחות חשוב - מתי מערך הקווים יותאם לשנת 2023?בשנת 2013 קווים זכתה במכרז להפעלת אשכול חשמונאים ל8 שנים
למה הם עדיין מפעילים את האשכול?
מתי אמור להתפרסם מכרז חדש? מתי אמור להבחר הזוכה? ומתי הזוכה אמור להתחיל להפעיל בפועל את האשכול?
א. לא בדקתי אבל אני די בטוח שזה היה ל-12 שנה ולא ל-8. כלומר עד 2025.בשנת 2013 קווים זכתה במכרז להפעלת אשכול חשמונאים ל8 שנים
למה הם עדיין מפעילים את האשכול?
מתי אמור להתפרסם מכרז חדש? מתי אמור להבחר הזוכה? ומתי הזוכה אמור להתחיל להפעיל בפועל את האשכול?
גם לי זכור שזה ל12 שנה.לדעתי חייבים לפצל לשניים את האשכול. אשכול אחד מודיעין מודיעין עילית ואשכול שני רמלה לודא. לא בדקתי אבל אני די בטוח שזה היה ל-12 שנה ולא ל-8. כלומר עד 2025.
ב. מכרז מחליף נמצא בעבודה לקראת אישור פרסום בועדת מכרזים, כנראה בשל גודל חשמונאים הוא יפוצל איכשהו ל-2.
ג. כל תוספות השירות ל-2024-2025, כולל תוספות שירות במסגרת פרסום מכרזים הועברו למימון ההנחות העתידיות בתחצ מ-2024, מה שאומר שכשייצאו מכרזים הם ייצאו פחות או יותר על מצב קיים. (אולי קצת עדכון מסלולים אבל ללא תוספת שירות). עקב המצב הזה גם יכול להיות שעדיף לדחות את פרסום המכרזים. נראה.
ד. לו"ז (במידה שאין בעיות משפטיות ואחרות שמעכבות) מרגע שפורסם מכרז יש למציעים שלושה חודשים ללמוד אותו ולהגיש הצעה (כולל סבבי שאלות הבהרה, וגם בדרך כלל נענים בחיוב לבקשות דחיה של עוד חודש), ולאחר מכן לוקח עוד כחודש עד חודשיים לבדוק את ההצעות ולבחור זוכה. מאותו רגע מתחיל תהליך יישום שאמור לקחת עד כתשעה חודשים עד הפעימה הראשונה (בחשמונאים ברור שיהיו פעימות עקב גודלו, לא יודע מה יהיה האזור הראשון) זה הזמן המינימלי הנדרש להצטיידות בקנה מידה גדול. לרוב הפעימה של החלפת המפעיל הקיים היא על בסיס מצב קיים כדי לאפשר כניסה חלקה. ככל שיש שינויים בקווים במסגרת המכרז הם קורים בפעימת שינויים כשלושה חודשים עד חצי שנה אחר כך.
במכרזים שיצאו אז היה גם סעיף של הארכה בשתי תקופות של 3 שנים כ"א בהתאם לרצון המפעיל ובהתאם לעמידה במדדיםאין לי סבלנות לעבור על כל ההסכם, אבל לפי מה שראיתי בהתחלה, הוא לתקופה של 6-7 שנים תלוי בשלבים.
הסכם
צפה בקובץ המצורף 91854
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.