אשכול חשוב לדעתי

dutchman

New member
אשכול חשוב לדעתי

בקרב רחוב מאורגן (זאת אומרת לא התקפה מפתיעה) מה לדעתכם יותר חשוב ביטחון עצמי או כוח פיזי? אני אתן דוגמא, יש לי חבר חזק מאוד והוא נכנס לקרב מכות עם מישהו די קטן, אבל מישהו הזה יש ביטחון עצמי בלי סוף ועל ידי כך ושפת הגוף שלו החבר שלי כמעט הפסיד. לדעתי בקרב רחוב מאורגן התנועות שאתה מפגין לפני הקרב זה מה שבאמת יקבע את התוצאה, מה אתכם?

אכן חשוב.

אם כי מציקה לי ההגדרה "קרב רחוב מאורגן" ... מילא תפסו אותך ואין ברירה אלא להתגונן "כאן ועכשיו" אבל "מאורגן"? מה זה פאקן סיפור הפרברים? מי אירגן? ולמה לשתף פעולה עם התארגנות שכזו? ולעייננו: בקרב רחוב, נחזת רק ההתחלה וככזה כל פקטור עלול להכריע את הקרב: כח, מהירות, מיומנות, תוואי שטח, כמות משתתפים, סוג המשתתפים וכן - גם "אטיטוד" ...

לפי דעתי

אדם שבא מולי עם מסה של גוף אנ לא יפחד ממנו אלא אם כן אני יראה שהוא מבין באומנויות לחימה, ואילו מישהו אפי´ קטן ממני שמראה להוא מבין באומנויות לחימה, אני יותר ירתע ממנו ויזהר, כל זה ניראה לי למישהו שמבין בלחימה, מישהו שלא מבין באומנות לחימה מסה של גוף תרתיע אותו יותר מאשר מישחקי גוף ותנועות של קרב, בזירה מסה של גוף לפעמים מפריעה על גמישות וזריזות ככה ש....

neko

New member
רוח לחימה יותר מהכל. אם כי לא תמיד

במובן הברור של המילה. כמו הסיפור שסופר כאן (לא זוכר ע"י מי ומתי) על אמן טקס התה שלמעשה ניצח את הסמוראי בקרב, פשוט ע"י כך שהסמוראי לא רצה להלחם בו לבסוף.

שחור2

New member
הכל חשוב בקרב

האווירה סביב זה משפיע על הביתחון העצמי הבתחון העצמי גובל באפשרות שלך להשתמש במה שאתה יודע קצת מסובך אבל תנסו להבין

Ze Colmeia

New member
דעה אישית...

שני הדברים האלה חשובים מאוד אבל אם אתר רוצה אחד אני הייתי בוחר בכוח פיזי כי אם אתה כמוני כשאני עצבני ממש לא מענין אותי פוזה, אם אני מכיר את האדם אני יחשוב פעמים אם יש לו גב וכל זה אבל אם אין לו אז כל הפוזה שלו שווה ל*** שלי. ואם אני לא מכיר את האדם אני הייתי מכסך אותו ומסתלק משם לפני שיצוצו לי איזה כמה הפתעות חמושות בסכינים.

fa jing

New member
IMPORTANAT../images/Emo41.gif

1.Elemant of surprise-At the first contact be quick and agile...attack befor he even excpect it. 2.Non-shalant, be calm and don´t pay attantion to his "Monkey dance", just be aware of the attack that is about to come. 3.Agility-be agile as a monkey don´t stop to atack and move don´t give him/them a thinking gap( or time) since the fight started. Size and acting not suppose to affect you( if your trained fighter), as we say a good kick or blow or hit to the right place can make an Elephant loose a fight.​

fa jing

New member
קיבלתי

את המסר כתוב למייל המצויין שם בתשובה שכתבתי לך

WhiteSnake 85

New member
משפט

"הביטחון העצמי של אמן הלחימה,מנצח את הקרב ע"י הברחת היריב והימנעות ממנו מלכתחילה"

Reign Of Chaos

New member
עידו!! (זקומיאה)

סליחה שאני נדחף כן? פשוט אני מסתכל פה המון בפורום ואין לי מה לכתוב...
אז לעניינינו- לדעתי הכי חשוב ב"סטריט-פייט" זה מהירות התגובה, וכוח פיזי, ולדעת איך ללכת מכות! זה במכות אחד על אחד כמובן. כי אני וזקומיאה (עידו) ראינו די לא מזמן מכות בן שתיי ילדים, אחד כיתה ח´ ואחד בשיכבה של עידו, כיתה י´. הילד שבשיכבה של עידו לפי מה שהבנתי, מתאמן המון בחדר כושר, וכוח פיזי לא חסר לו. הוא גם היה בקפוארה ויש לו ידע בדבר. הילד השני, כיתה ח´. לא היה שניה בחיים שלו בחדר כושר. אין לו שום ידע בשום אומנות לחימה ופשוט, כלום. שהמכות התחילו להיות רציניים, הילד מכיתה ח´ הכניס לו כאלה מכות. שהילד השני נשאר בהלם ולא ידע מה לעשות. ועמד דום חוטף מכות רצח... ואני לא מדבר אח"כ שהוא נשכב על הריצפה, מתחנן על עצמו ומקבל מכות בצינור. בנאדם עם מהירות תגובה גבוהה, היה מבין שהוא חוטף מכות רציניות והיה עושה משהו בנידון ומנצל כל אפשרות שהייתה לו, אפילו אפשרות בריחה. אותו ילד, לא עשה כלום. והוא הפסיד.
ועידו- אני ממש ממש ממש מצטער אם פגעתי בך או באותו בנאדם. פשוט אני רציתי להוכיח כאן מה"נסיון חיים" ה"רחב" שלי(
) שכוח פיזי זה לא הכל. זה אפילו לא קצת. מה שחשוב זה אומץ, מהירות תגובה, ואם זה מכות המוניות- אז כמובן שגם "גב" וחברים חזקים. ביי!

Reign Of Chaos

New member
שחכתי לציין-

עידו, אתה יודע מי אני בכלל? אני מהיישוב שלך,,, ונדמה לי שגם אתה היית בבריכה שהיה את המכות אז... זוכר? יאללה ביי

Ze Colmeia

New member
אין לך מושג כמה שאתה טועה../images/Emo70.gif

בהתחלה לא הבנתי על מי אתה מדבר אבל בסוף הבנתי ואתה פשוט לא מכיר אותו הוא היה מקום שני בארץ בג´ודו הוא היה ממש טוב בדניס הישרדות וקרב מגע ועוד... קיצר אסף הוא אמן רציני פעם הוא אמר לי רוצה לראת הפלה מגניבה ואמרתי כן ולפני שהבנתי מה קורה אני כבר הייתי על הריצפה. וזה היה ממש שונה ממכות רחוב זה היה חמולה גם יוני וגם אסף וגם אח של אסף קפצו עליו אז מה אתה רוצה ממנו
ואני מתכוון ליוני מהשיכבה שלי וגם יוני אח של אסף.

למעלה