אשכול השאלות ליהודים...

PurpleGoat

New member
../images/Emo104.gifהיהודים - השאלות שלכם../images/Emo104.gif

שרשרו לכאן את כל שאלותיכם ללהקת היהודים

PurpleGoat

New member
../images/Emo124.gif ספיישל היהודים! ../images/Emo124.gif

אוקיי אז קודם כל ולפני הכל, שבוע שעבר הייתה לנו אי-הבנה קטנה עם הלהקה וכל העניין עם "הנוער ינהג אחרת" בירושלים, ובגלל זה כל עניין האירוח נדחה להשבוע, אבל אני מבטיחה שהפעם נעשה את זה *ובגדול!* ולנוסח הרשמי
: ביום שבת הקרוב (6.9) תתארח להקת היהודים בתכנית "נקודת הג'ק" לרגל יציאת הDVD והדיסק הכפול בתכנון:
שיחה עם הלהקה באולפן, שירים משלושת האלבומים ומבכלל
צ'ט לייב בזמן התכנית, בצ'ט של פורום "נקודת הג'ק", בו אתם לשאול את הלהקה שאלות, לבקש שירים ומה לא
במהלך התכנית יחולקו פרסים (הDVD והדיסק הכפול כנראה =) למאזינים ולגולשים בצ'אט!
"נקודת הג'ק" משודרת ברדיו ת"א, 102FM בין חצות ל2 לפנות בוקר כל מוצ"ש ניתן לשמוע את התכנית גם דרך האינרנט בעמוד הבית של התחנה: http://102FM.co.il
שאלות ללהקה, אפשר (וכדאי) להשאיר כאן, בשרשור הזה ממש! מקווים לראות אתכם כאן בשבת ובינתיים, have fun

שאלות שאלות שאלות...

-למה בהופעות, לא עשיתם עד עכשיו את "תענה לי" ו"בסוף תיבכו"? ורק בהופעה באמפי וואהל כן?, זה קשור לעזיבה של יפתח? -למה יפתח עזב? ולמה במקומו 2 נגנים?, איך אפשר 4 גיטרות על במה? -האם "אני רואה דם" יצא מתי שהוא על דיסק בהקלטת אולפן? -ברעיון בנקודת הג'ק פעם קודמת, אמרתם שמציאות ניפרדת היא בעצם לא על המציאות שלכם, אלא כשמה, מציאות ניפרדת... עכשיו השאלה כאן, האם כל הדיסק היא על מציאות ניפרדת..או שיש שירים יוצאי דופן? -"באויר", לא שמעתי את השיר בהופעה מאז ההופעה במטרוק... לא שהייתי בכולן, אבל הייתי בהרבה, וגם שמעתי שלא היה... שיר גדול ויפה, וביצוע ממש טוב בהופעה, אז למה לא לעשות אותו? וזה כל השאלות שלי...לבנתיים... מקווה לקבל תשובה אליהם... רק מוסיפה, שאתם להקה מעולה, תמיד הייתם... ואם המון כבוד למעריצים...תמשיכו ככה!.. אוהבת אותכם, תמיד, רוני-בוטן-ל.

omerikooo

New member
שאלה חשובה....והערה חשובה

קודם כל נתחיל בהערה... אז ככה...תום, בהופעה ב21.8 באמפי וואהל היו הרבה התפרעויות... ואנשים קפצו לבמה וחיבקו אותכם נישקו אותכם- לא היה אכפת לי כי אני ממש אוהב את האווירה הזו...אבל בסוף ההופעה בערך בקטע של Stairway to heaven ב-ג'קי... קפצת לקהל...חבל מאוד שקפצת עליי בוא נגיד ככה... קפצת וקפצת עליי ואני הייתי השכבה הכי תחתונה אתה מעליי ומעלינו עוד כ"כ הרבה אנשים...שפשוט התעלפתי...ולשומרים אכפת רק מימך...הייתי יכול למות שם בזמן שהם רק מנסים להוציא אותך משם....דורכים על אנשים...מוחצים אנשים...העיקר רק להוציא אותך...אני די מסכים איתם כי זו העבודה שלהם... אבל בבקשה פעם הבאה אל תקפוץ לקהל (או לפחות לא עליי...)...זה נשמע כאילו אני ממש מתלונן אבל לא עד כדי כך...פשוט הייתי יכול למות :\ (אני דורש פיצויים חח) והשאלה- איזה אמנים כל אחד מחברי הלהקה אוהב מישראל? (שכל אחד יגיד 2)

המפ...

אז השאלה שלי היא כזאת. למה...למה אתם מנגנים?מלחינים וכותבים? לא מנקודת מבט רעה פשוט מעניין אותי לדעת מה גרם לכם להיות להקה. אני מאוד אוהבת אתכם ואני יודעת שזה לא רק אהבה לנגן ולהלחין ולכתוב יש משהו מאוד אישי ומאוד עמוק מתחת לפני השטח.

Totally Empty

New member
שאלהה שהורגת אותיי

מאז ששמעתי על היהודים. לתום בעיקר. מה לזזל אתה צורח בפיוטה???? אממ...זהו.. אתם הלהקה הכיי גדוולה בארץץץ.אממ זהו.

rotem224

New member
אני פשוט רוצה להגיד........

שאתם מדהימים!!!!!!!!!!! ומצרפת עוד בקשה קטנה...... בבקשה תעשו עוד הופעות בצפון...... חחח חוץ מזה רק להגיד לכם שאתם פשוט הלהקה האהובה עליי ואתם שרים מדהים!!ואין עליכםם........

JamesMarstres

New member
לי יש שאלה...

(/ות) 1. כמה זמן אורית ותום (או טום) נשואים? 2. הבנתי שאורית ילדה לא מזמן (או משו כזה ששורשר ע"י הלהקה בפורום האתר הרשימי). רציית לדעת איך קוראים לילד. 3. כמה זמן הלהקה קייימת בסה"כ?? שם: אדם אי מייל: [email protected] [email protected]

שאלה ליהודים, בבקשה תקריאו

היי, קודם כל, אתם הלהקה הישראלית הטובה ביותר, אתם ממש סבבה. רציתי לשאול אם זה מפריע לכם שהרבה מעריצים מתפרצים לכם לבמה באמצע הופעה או שזה מעודד אותכם? מאיפה אתם מקבלים השראה לשירים? והאם יש להקות שנותנות לכם השראה? אני מאוד אוהבת אותכם, אתם להקה מצויינת ועושים מוזיקה מעולה, רואים שעל הבמה אתם נותנים את כל הנשמה. אל תתפרקו בחיים. פולינה

רק רציתי להגיד

שהיהודים שולטים. הלהקה הכי טובה בארץ, הלהקה הכי טובה בכלל. אני חולה עליכם!!

רציתי לשאול

למה אני הילדה היחידה בעולם שהפסידה את ההופעה באמפי וואהל? אבל אני לא אפסיד יותר. ברעננה אני אהיה וגם בראשון! והשאלות שאנחנו כותבים כאן באמת מגיעות אליהם? ואם כן - אז לא מעצבן אתכם שנינט מקבלת הערכה על שיר שאתם עבדתם עליו והשקעתם בו?

StimpyX

New member
כמה שאלות....

טוב , אז קודם כל, רציתי להגיד שאתם גדולים! אתם ענקיים!! השירים שלכם שולטים וההופעות עוד יותר! תמשיכו ככה אתם גדולים מהחיים אין עליכם סוף הדרך!! עכשיו לשאלות: 1)למה אמרתם שביצעתם את 'בסוף תבכו' פעם ראשונה רק באמפי וואהל כשבעצם אני אישית שמעתי אותו בהופעה בסיבוב של 'פחד מוות' ב 'מועדון התיאטרון' ב 4.4? 2) מתי ההופעה בקאנטרי הסתדרות בראשל"צ? 3) מפריע לכם שאנשים קופצים לבמה באמצע הופעה? או שבאים אליכם אחרי הופעה?

שקר החן

New member
לא בדיוק שאלה... אבל משהו חשוב

שלום ליהודים, למרות התעלמות לא מובנת של התקשורת מופעה שנקראת "היהודים" אפשר להגיד שדי ניצחתם אותם והוכחתם לכולם שאפשר להצליח גם בלי שיש מישהו שמפרגן או משמיע ברדיו או תוקע קליפ בטלויזיה, איזה טיפ או כמה טיפים אתם יכולים לתת לעשרות להקות שמחכות לפריצה קדימה, אותן להקות שגם לא זוכות להשמעות ברדיו (חוץ מ"נקודת הג'ק")?

The Charmd One

New member
השאלות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

[מקווה מאוד שבאמת ייראו את זה...] קודם כל אתם גדולים, והלהקה הישראלית פשוט הכי טובה שיש. תמשיכו ככה
-איך אתם מחליטים אילו שירים לבצע בהופעות? למה אתם לא מבצעים כמעט[או בכלל לא] את 'where do you go', 'תענה לי' 'בסוף תבכו' וכ'ו...? -לגיא ודניאל- איך אתם מסתדרים בלהכנס לנעליים של יפתח האגדי, ואיך הייתה כל החוויה של ההכנסות ללהקה ולמרתון ההופעות? -תום- מאיפה אתה מקבל השראה לשירים?[אני יודעת שזה בנאלי אבל או וואל
] (ואני מתכוונת לא לשירים כמו 'פעמון מלחמה' ו'מחפש תשובה' אלא 'תענה לי' 'where do you go' וכאלה...) תודה רבה מראש:)) ובכלליות, שוב, אתם מדהימים, באמת, [תבואו יותר לחיפה!!:)]

The Charmd One

New member
אויש../images/Emo79.gif

השאלה לתום על ההשראה בכתיבת שירים מופנת כמובן גם לטיטי בשירים שהיא רשמה...

mykie666

New member
שאלה בקשר להתבטאות של תום בראיון...

מקווה שיראו... ככה, תום יצא בהתבטאות חריפה כנגד להקת "הבליינים" ו"הדורבנים", דבר שאני, כמעריץ אדוק של הלהקה, לא רואה בעין יפה במיוחד. אני בכלליות נגד כל העניין של התנשאות(זו המילה שחשבתי שנכון להשתמש בה). אני רק רוצה להבין את פשר ההתבטאות, כי אני לא מאמין שאסור לצחוק בארץ שלנו.

ortalin

New member
אני מצטרפת לשאלה....

גם לפי דעתי ההתבטאות לא הייתה במקום...

בנה

New member
שאלה ...

דבר 1 והכי חשוב!! אני מתה עלייכם, ומאוד מאוד נהנתי בהופעה שהייתה לכם בקיבוץ גבולות (אני הילדה שבאה לפני ההופעה לשבת איתכם..) וגם בניצנים!! השאלה היא כזאת: 1. מה אתם מעדיפים, הופעה גדולה או הופעה אינטימית? 2. איך אתם מתגברים על פחד במה? אני מנגנת עם עוד 3 בנות ב"הרכב" שכזה, ובסוף שנה שעברה הייתה לנו הופעה וכולי הייתי עם כאבי בטן, רעידות... זהו, תדעו שאני מאוד מעריכה אותכם ואתם הלהקה הכי טובה שקיימת בארץ ובכלל! תבואו יותר לדרום!! בהמון אהבה והערכה עצומה! דנה טייטלבאום

למעלה