*+*+*אשכול הצפות*+*+*

מעפניפ מעפנים אבל תמיד בסוף אנחנו

מתאהבות בהם.... גם גם הם... חחחחחחח ואני עוד חודשיים בעזרת ה'>> בת 14.... ואת מתוקה.?

חחח וחבל שזה קורה =\

יאא גמני עוד חודשיים בת 14! 8.6 במזל של בעלי (ערן) מה התאריך שלך?

חבל חבל. ואלהה?? חחח אני ב

16.6 גם במזל השולט>> תאומיםם.. פשש ניראה לי כל הפורום פה מזל תואמיים. חחחחחחחחחחחח יאא את גדולה ממני בשבוע ויום אופהה... חחחח קורינוש יותר גדולה.. חחחחח

חח כפרעלייךך

באמת מלא מהפורום מזל תאומים :] כנסי אלי לאיסי מאמי =) 196567194 אבל אני עכשיו יעוף לי בגלל הבצפרר הזהה שימות!!! ביי חיים שלי דברי איתי

בננות ובנינים כנסו..

מישהוא יודע או יודעת... על ההופעות שהולכות להיות בפסח.? רועי.? תישאל את אדם אם יהיה להם הופעה באשדוד.! חולה עלייכםם! נולי יחיימשלי.! מישפחת סנדלר: נולי+נולית=נולון!

בננות ובנינים כנסו..

מישהוא יודע או יודעת... על ההופעות שהולכות להיות בפסח.? רועי.? תישאל את אדם אם יהיה להם הופעה באשדוד.! חולה עלייכםם! נולי יחיימשלי.! מישפחת סנדלר: נולי+נולית=נולון!

Baruush

New member
כוס עמקקקקקקק !

חח סליחה על המילה שפוט היום הזה כל כך נורא! הוא התחיל בבוקר שלא הצלחי לקום. עד שקמתי הלכתי לבצפר ורבתי שוב עם ילד אחד מטומשטם שילך ל****** [*צונזר לטובת הצופים] !!!!!!!!!! הוא העלה לי את הפיוזים! הוא חש ת'צמו ומתלהב ומעצבמו והוא דומה למלפפון חמוץ כזה מעוך עם ליפה!לא מספיק שמורה לא עשה כלוםפ הוא גם צעק עליייייי ! ואז בדרך הבייתה הייתי בתווקה של "סוף סוף בביתי ושומעת גיים בויז" אבל לא! תמיד משו צריך להשתבש! שכחתי את המפתח בבית, אחותי בלא יודעת איפה, אמא צריכה לחזור ב 1 וחצי, אבא בערך ב 2, הפלאפון נשאר גם הוא לבדו בבית והשעה רק רבע לאחד! שלושתרבה שעה חיכיתי בחוץ!!!!!!!!!!! רררררררררר אני עצבנית! אבל עכשיו אני שומעת "שמחה" ואני רגועה.. יומטוב לכולםם- ברוש :]]

Baruush

New member
ראיתם?!

הרי היה שידור חוזר לפני שניה שוב. אז צילמתי ויש לי בערך 12 תמונות.. אני יעלה אחר כךך.. :]

Baruush

New member
יש לי כמה תמונות..

אבל מחר אני ישים אותם פה.. סבבה?

למעלה