אשכול הסקר, מי ולמה,

RamiSun

New member
אשכול הסקר, מי ולמה,

לצורך הגילוי הנאות ועקב הסקרנות ולצורך הוספת אקשן קצת לפורום, שכל אחד ירשום במה הוא בחר כאלבום הטוב של השנה ..ולמה? אני אתחיל: Pain Of Salvation - Be לדעתי אלבום מאוד מיוחד ונסיוני שמהווה נקודת ציון בתת-הג'אנר פרוג-מטאל.

Fatach

New member
כנ"ל...

גם אני בחרתי ב BE, את האלבום בהתחלה די אהבתי, ז"א היה מבחינה מוסיקלית ולא איכזב אותי כמו שאיכזב את חלק מהמעריצים. אבל כהקשבתי לשירים עם המילים מולי נדהמתי לגמרי וממש התאהבתי, דניאל לא איכזב והביא אלבום בעל מסר עמוק וכואב (הייתי חייב להוסיף עוד לוואי כדי שהמשפט יראה טוב...)

kurush

New member
גם כנ"ל

בקלות אלבום השנה. לא הכי טוב שלהם, ויש יגידו פלצני, אבל עדיין, פשוט יפה.

מורנא007

New member
לא שמעתי את כל האלבומים

אבל בכל זאת רציתי לבחור. שמעתי קטעים מתוך Ahvak, Butnik, Iq, Marillion את כל אדם וחוה, The World that we Drive Through , החדש של המאפינז והחדש של הגורילות (הודות לאורל מון) וממה ששמעתי פנה אלי יותר האלבום The World that we Drive Through של הטנגנט. יתכן שלו האזנתי לכל האלבומים כמה פעמים ההצבעה הייתה שונה, אבל אין לי את הזמן הפנוי לבחון אותם ממש לעומק. בנוסף יש לי (לא תמיד) בעיה בהאזנה לריו. הן באלבום החדש של המאפינז והן של הפלוואר קינגז יש לי הרגשה שאין משהו חדש לעומת האלבומים מאנה/מיראז' ואנפולד דה פיוצ'ר בהתאמה.

Sleepytime Gorilla Museum

"Of natrual history" כי Be הוא נחמד, אבל לדעתי דווקא שמרני יותר מאשר נסיוני, ויותר מדרגה בדרך של POS לגדולה הבאה. כי Adam & Eve של The Flower Kings הוא טוב, אבל לא מעניין כמו קודמו, Unfold the future. כנ"ל לגבי The Tangent. אבל בעיקר בגלל שSleepytime מספקים חוויה מוסיקלית שכמותה אני לא חוויתי מעולם, והאלבום האחרון שלהם מצליח לעמוד בסטנדרטים של הקודם. גילוי נאות: על The Muffins - Double Negative מעולם לא שמעתי. מה זה בכלל?

למעלה