***אשכול היכרות***

Skaat Girl

New member
***אשכול היכרות***

אוקיי בגלל שאני לא ממש מכירה אותכם החלטתי לעשות אשכול היכרות....אז אנא ממכם שתפו פעולה... שם: גיל: תאריך לידה(כולל שנה): מקום מגורים: כיתה: צבע אהוב: מאכל אהוב: שחקן אהוב בפלוריסיינטה: שחקנית אהובה בפלוריסיינטה: זהו זה לא כזה ארוך אז תהנו ובבקשה לא להעביר את זה לאשכול אחר!!!!!

tom7890

New member
תשובותייי...!

שם: תום גיל: 13 וחצי.. תאריך לידה(כולל שנה): 7.10.1991 מקום מגורים: נתיבות כיתה: ח' צבע אהוב: אדום מאכל אהוב: על האש.. שחקן אהוב בפלוריסיינטה: פרנקו.. שחקנית אהובה בפלוריסיינטה: פלורוש כמובן!!

Skaat Girl

New member
מקפיצה...

תודה על השיתוף פעולה

ע מ י ת ע

New member
עונה../images/Emo26.gif ../images/Emo9.gif

שם: עמית גיל: 14 תאריך לידה(כולל שנה): 30.1.91 מקום מגורים: דרום כיתה: ח' צבע אהוב: ורוד
מאכל אהוב: בורקס גבינה
שחקן אהוב בפלוריסיינטה: ח=ו=א=ן ה=מ=ל=א=ך
| שחקנית אהובה בפלוריסיינטה: רובי, דלפי, מללה.. כלמיני

אנייייייי

שם: קמילה גיל: 12 וחצי תאריך לידה: 14.8.1992 יום לפני חואןןןןןןןןןןןןןן!!! מקום מגורים: קריית מוצקין כיתה: ז'4 מאכל אהוב: על האש [תום,סורי שאני גונבת לך ת'מאכל..אבל זה יאמיייי] שחקן אהוב: נו מה את חושבת?1 ברור שפדה!חואניטו שלי!!! שחקנית אהובה: דלפינה ....היא ביצ'ית וזה חמוד

te amo benjamin

New member
שליייייי

שם:עדי גיל:17 וחצי באוקטובר 18 תאריך לידה:3.10.1987 מקום מגורים:פ"ת כיתה:י"ב צבע אהוב:תכלת ושאר שהצבעים חוץ מכסף שחקן אהוב מפלוריסיינטה:חואן חיל נבארו ובנחמין רוחאס שחקנים אהובה מפלוריסיינטה:פלורנסיה ברטוטי

original jess

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם:נסיה... גיל: *אהמ* 17 *אהמ תאריך לידה(כולל שנה): 22.2.88 מקום מגורים: לא שתכירו... אבל, נתיבות
כיתה:י"א צבע אהוב: בלה מאכל אהוב:בלה שחקן אהוב בפלוריסיינטה: חואן- דא!!!
שחקנית אהובה בפלוריסיינטה:מיכאלה ואיסבל.

tom7890

New member
באמת?! חעחעעחע... תכנסי רגע..

טוב אני שולח לך הודעה לברר מי זו!! חעחעחע מגניב!!

tom7890

New member
חעחעחעע..

פתאום כולם מתחילים להיות קשורים לכולם!! מי זה הדוד שלך?? אולי אני מכיר אותו..

tom7890

New member
רגע!

קוראים לו שי - לי?! אז אני מכיר אותו! הוא אח של גיל וגל?! המשפחה שלו היא בן דוד.. אז אני לא מכיר..

../images/Emo41.gif../images/Emo105.gifעונההה../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif

שם:סיון
מקום מגורים:ראשוןן
כיתה:ט' צבע אהוב:ירוקק
מאכל אהוב:אממ..מלאא
שחקן אהוב בפלוריסיינטה:בנחה
קוקו ואסטבן
שחקנית אהובה בפלוריסיינטה:קמייי
,איסבלל
,נטה ואאוחה
סיון

Skaat Girl

New member
עכשיו אני עונה../images/Emo9.gif

שם:שחר גיל:17 וכמה חודשים (עוד מעט 18) תאריך לידה(כולל שנה):24.8.1987 מקום מגורים:מושב בצפון(ליד עפולה) כיתה:י"ב צבע אהוב:ורוד וכתום מאכל אהוב:אין משהו מיוחד... שחקן אהוב בפלוריסיינטה:הגעתי למסקנה(אחרי הרבה הכחשות)שחואן פשוט מ-ו-ש-ל-ם שחקנית אהובה בפלוריסיינטה:אין...

Coco Maggio

New member
../images/Emo27.gifאני../images/Emo37.gif

שם: קרן
תאריך לידה: 13.03.1991 מקום מגורים:
חסוי..
כיתה: ח'3
צבע אהוב: ה
כ
ל מאכל אהוב: כלום
שחקן אהוב בפולריסיינטה:
קוקו
מי אמור
שחקנית אהובה בפלוריסיינטה:אאחוהההההה

KaRiN RoJaS

New member
אני[:

שם:קארין גיל:16 וחצי תאריך לידה(כולל שנה):10.1.89 מקום מגורים: ראשון כיתה:י' צבע אהוב:ירוק מאכל אהוב: פיצה שחקן אהוב בפלוריסיינטה:בנחיי שלייי שחקנית אהובה בפלוריסיינטה: אווחי

למעלה