***אשכול היכרות***

i love benja1

New member
עונה

שם: מיכל גיל: 13 תאריך לידה: 21.1.1992 מקום מגורים: עין שמר כיתה: ז' צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: פנקייק שחקן אהוב מפלוריסיינטה: בנחמין
שחקנית אהובה מפלוריסיינטה: פלור איסבל (דלפינה) גריסאלה (מללה)

NoA141

New member
אני../images/Emo27.gif

שם:נועה גיל:14 תאריך לידה(כולל שנה):14.12.1990 מקום מגורים:רעננה כיתה:ט צבע אהוב:כחול מאכל אהוב:פיצה שחקן אהוב בפלוריסיינטה:בנחה שחקנית אהובה בפלוריסיינטה:מיקאלה

la reputa madre

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifבלופ.../images/Emo12.gif

שם:אדוה גיל:16 וחצי תאריך לידה(כולל שנה):2/10/1988 מקום מגורים:קיבוצניקית וצפונית גאהה
כיתה:יא' 8 שליטהה צבע אהוב:ירוק
מאכל אהוב:פיצה ושוקולד...אל תכריחו אותי לבחור
שחקן אהוב בפלוריסיינטה:אסטבן פרססס
שחקנית אהובה בפלוריסיינטה:קמילה בורדונבה

עונה :]

שם: רז
תאריך לידה: 12.5.91 מקום מגורים: מצפה שלם {בים המלח}
כיתה: ח' צבע אהוב:יש הרבה: כתום , ירוק, צהוב,לבן ושחור שחקן אהוב בפלוריסיינטה: מטוטה השווהה
שחקנית אהובה בפלוריסיינטה: דלפינההההה

shaninosh3

New member
עונהההההה ../images/Emo13.gif

שם: שני גיל: 15 תאריך לידה: 1/3/1990 , ד' אדר תש"ן מקום מגורים: יבנה כיתה: ט' צבע אהוב: תכלת ורוד וכתום מאכל אהוב: פיצה שחקן אהוב בפלורי: חואנצ'ווווווווווווווווווו שחקנית אהובה: פלורי כמובן!

camfels

New member
עונהנהנהנה!../images/Emo69.gif

שם:דגנית גיל:15 וחצי!! תאריך לידה:29.12.89 מקום מגורים:ירושלים! כיתה: י! צבע אהוב:סגול!כי אני אוהבת כחול וורוד..ואנלא יכולה להחליט..אז ערבבתי. מאכל אהוב:תפוח אדמה!חחח אני יכולה לאכול את זה אם הכול! שחקן אהוב:חואנצ'ו שולטטטטטטטט! שחקנית אהובה:איסהההה פשוט בובי!אבל גם פלורי מותק!

התשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

1)שם:שיר
2)גיל:13.5
בעוד חודש אני בת 14
3)תאריך לידה:12.6.1991
4)מקום מגורים:שוהם
5)כיתה:ז'
6)צבע אהוב:תכלת,כחול,ירוק,ורוד,צהוב,ואדום
7)מאכל אהוב:שניצל טבעול,|תפוח|,עגבניות (שאין עליין שום דבר,
וזהו
8)שחקן אהוב בפלוריסיינטה:חואן,בנחה,אסטפנו,ואגוסטין
9)שחקנית אהובה בפלוריסיינטה:פלור,מריאנה,קמילה,פאולה,וזהו

shiran232

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo23.gifעונה!

שם:שירן גיל:14 תאריך לידה(כולל שנה):21.8.1990 מקום מגורים:ראשל"צ כיתה:ח' צבע אהוב:ירוק
מאכל אהוב:כל מיני...
שחקן אהוב בפלוריסיינטה:חואן ובנחמין המושלמים!!!
שחקנית אהובה בפלוריסיינטה:פלור, איסבל, קמילה...

אני עונה .....

שם:דניאל גיל:12 תאריך לידה 28 לינואר 1993 מקום מגורים: רמת גן כיתה: ו צבע אהוב: אדום מאכל אהוב: פשטידת תירס ושניצל תירס שחקן אהוב בפלוריסיינטה: יש הרבה בנחמין חואן תומס ומי שמשחק את מטוטה שחקנית אהובה בפלוריסיינטה: פלורנסיה מריאנה האני (גרטה) קמילה

../images/Emo41.gif גם אני וגם אני...../images/Emo41.gif

שם: הילה גיל: 17 וחצי ביולי 18 ת.לידה.1.7.87 מקום מגורים:ירושלייייים כיתה:י"ב צבע אהוב:ורוד מ.אהוב:פלאפל וחומוס ש.אהוב: פרנקו ופדה ש.אהובה:פלור

עונה

שם:מעין גיל:15 וחצי תאריך לידה(כולל שנה): 4.1.89 מקום מגורים:מרכז כיתה:ט צבע אהוב:ורוד,שחור,תכלת מאכל אהוב:מממ פיצה שחקן אהוב בפלוריסיינטה:חואן
שחקנית אהובה בפלוריסיינטה:פלורנסייה

alinali

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם: אלינה גיל: 17 תאריך לידה(כולל שנה):31/3/88 מקום מגורים: פ"ת כיתה: י"א צבע אהוב: תכלת מאכל אהוב: אממ..ספגטי שחקן אהוב בפלוריסיינטה: אממ..אין.. שחקנית אהובה בפלוריסיינטה: איסבל מסאדו וקמי

עונהההההההההה

שם:נופר חיל נבארו חחח.. גיל:13 בקרוב(מאוד!) 14 תאריך לידה(כולל שנה):30.6.91 מקום מגורים:קרית מוצקין.. כיתה:ח'3 שליטה!!!!!! צבע אהוב:כחול וירוק! מאכל אהוב:פיצה!!!!!! שחקן אהוב בפלוריסיינטה:חואן!!!!!!!!!!!!!!!מושלם!!!!!!!!! שחקנית אהובה בפלוריסיינטה:קמי ואיסה לא יכולה לבחור!

שלי../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שם:דפנה
תאריך לידה(כולל שנה):25.10.92
מקום מגורים:בית
כיתה:ז'
צבע אהוב:כתום ואחרי אדום
מאכל אהוב:אממ כל מיני
שחקן אהוב בפלוריסיינטה:חואנייי
שחקנית אהובה בפלוריסיינטה:מריאנההה (אספוסיטו)
וכמובן שאיסהה
ואני מתה על כולם אבל הן בעיקר

liran raz

New member
אני עונה !!!

שם: לירן רז גיל: 16 ו- 4 חודשים תאריך לידה(כולל שנה): 29.1.1989 מקום מגורים: אשקלון כיתה: י' צבע אהוב: ירוק מאכל אהוב: אממ יש הרבה שחקן אהוב בפלוריסיינטה: כולם אין לי מישהו ספציפי שחקנית אהובה בפלוריסיינטה: כולן אין לי מישהי ספציפית

m a y a 12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifעונההה..../images/Emo36.gif

שם: מאיה קורן
גיל: 12 תאריך לידה(כולל שנה): 7/12/92 מקום מגורים: הרצליה רולזז..חחח..
כיתה: ו' צבע אהוב: בננה, תכלת וורוד
בעע..
מאכל אהוב: פנקייקס..
יאמיי.. שחקן אהוב מפלור: ברור שחואניייייי(פדה הכוסון)
שחקנית אהובה: פלור דלפי ורובי(פלור,איסבל ומריאנה)
היום יום הע-צ-מ-א-ו-ת חג שיימח לכולם !! ופוצצו את כ-ו-ל-ם בשלג..חח
וזבנגג..פחח..אני בטוחה שאני יהנהה..

../images/Emo41.gifשלי..

שם:מעיין גיל: 12 תאריך לידה [כולל שנה]: 27.9.92 כיתה:ו' צבע אהוב: כחול,תכלת,ורוד יש הרבה צבעים... מאכל אהוב:אין שחקן אהוב בפלוריסיינטה:חואן חיל נבארו החמוד!!!!! שחקנית אהוובה בפלוריסיינטה:פלור ומריאנה!!!! וזהו..

למעלה