אשכול הבנות

משאלה2

New member
אשכול הבנות../images/Emo20.gif

הצטרפו לאחרונה (ואני כוללת את עצמי...) בנות חדשות לפורום, בא נעשה שרשור התפקדות, לטובת החברות שבינינו ולטובת הבנים שיהיה להם קל יותר... נעים מאד, 25 גרושה+ מהמרכז. דוסית למחצה (החצי שכולל בגדים, מגורים וזיופים...) מחכה לכולכן...

רשמית, לא ביקשתי להצטרף

אבל התמכרתי אז אני כאן (מישהו אמר לי לא?
) א. גרושה, עוד 3 שבועות בת 24 (החיים ברכו לי מתחת לידיים. נשבעת שניסיתי לעצור אותם לרגע
) ב. (סוג של) דוסית, או יותר נכון: רגל פה ורגל שם. ג. מעיר הקודש תובב"א. ד. חדשה בפורום (וכמובן, הוכנסתי לכאן ע"י חברה כשאני במצוקה. כשאני לא בצרות - אני יותר נחמדה...) ה. בלי כוונות לצאת בשאלה, אבל עם הרבה כוונות טובות אחרות ויציאות מסוג אחר. ו. שכחתי משוּ? אם כן, זה בלי כוונה. ז. הגודל לא קובע (זה אמר מי שיש לו קטן).

מובחרת

New member
גמני פה!

28,גרושה+ מהמרכז.מבית חרדי חסידי,לבושה כדתיה.לא שומרת הרבה,משתדלת לא להיות להכעיסניק.

והנה אני../images/Emo13.gif

בת 17 וחצי, רווקה (אם זה הכרחי לכתוב..) שומרת רק על עצמי

mוריק

New member
איזה כיף../images/Emo13.gif

יש פה מישהי בגילי... נעים מאוד. מוריה. בת 16.(כן,אני קטנטונת.) גרה באיזשהו יישוב דתי ליד מודיעין. דתלשי"ת כבר 4 שנים. עדיין גרה עם אמא,ומתה לצאת -אז אם מישהי/ו מכיר/ה דירה קטנה וזולה ליד ירושלים אני נורא ישמח לשמוע... שבוע מקסים לכולם:)

אל תצאי מהבית בגיל 16!

ההורים שך יודעים? הם מקבלים אותך? מה הבעיה שלך? תישארי בבית עד לגיוס!! ואם כבר- אין דירות זולות באזור ירושלים, חפשי דרומה...

mוריק

New member
חח את חמודה.

אם הייתי יכולה את לא חושבת שהייתי עושה את זה?! אבל לצערי הרב,הבעיות בבית הן לא,וכמעט שלא על רקע דתי. ככה ש... תודה על העצה:)

יום.

New member
לא יודעת עם הצטרפתי או לא

אבל לבנתיים אניפה יום. בת 20, ממושב ליד אשדוד דתל"שית מאז ומתמיד

מתחבט 12

New member
נעים מאוד

שמוליק רווק בן 21 אממ אני אל דתלש ולא חרדלש ולא דתי ולא חרדי אה זה רק בנות פה?

אביv av

New member
וגם אני כאן

חדשה אוהבת לחשוב. בת 23 שומרת קצת... רווקה מהמרכז וסטלנית! ולילה טוב

והנה אני

גבר בדרך כלל לאחרונה התעוררו אצלי ספיקות ולבטים, והתחלתי לחשוב על כיוון של יציאה לשאלה, בנתיים אני עומד ככה על התפר בין גבריות לנשיות. (ואני לא חדשה פה
) והגודל שלי לא קובע.

רוולי 21

New member
גמני רוצה-מתעלמת מההודעות של הבנים

למחצה :) רוולי בת 21, חב"דניקית לשעבר שכמעט חתנו. מידי פעם קורה לי שמבלי לשים לב אני מברכת ... וזהו :))) אההה ואני מאחד החורים בצפון הנגב!!!!

למעלה