האם ידוע איזה מכונות יהיו עם המעבר למטרופולין ?
D DAVIDADATO Well-known member 26/1/23 #2 נכתב ע"י בטטה העצבני 61: האם ידוע איזה מכונות יהיו עם המעבר למטרופולין ? לחץ כדי להרחיב... וולווים מתפרקים
נכתב ע"י בטטה העצבני 61: האם ידוע איזה מכונות יהיו עם המעבר למטרופולין ? לחץ כדי להרחיב... וולווים מתפרקים
בטטה העצבני 61 Active member 8/2/23 #3 נכתב ע"י DAVIDADATO: צפה בקובץ המצורף 70717 וולווים מתפרקים לחץ כדי להרחיב... הוולוואים זה חלק קטן.מה עם השאר..? הכניסה נדחתה ליוני.כך נמסר לי ממטרופולין
נכתב ע"י DAVIDADATO: צפה בקובץ המצורף 70717 וולווים מתפרקים לחץ כדי להרחיב... הוולוואים זה חלק קטן.מה עם השאר..? הכניסה נדחתה ליוני.כך נמסר לי ממטרופולין
C connex Active member 11/2/23 #4 נכתב ע"י בטטה העצבני 61: הכניסה נדחתה ליוני.כך נמסר לי ממטרופולין לחץ כדי להרחיב... יש הסבר? הרי קווים הייתה לחוצה לעוף משם ובגלל רצונה הקדימו את המכרז. אם כך, מדוע העיכוב?
נכתב ע"י בטטה העצבני 61: הכניסה נדחתה ליוני.כך נמסר לי ממטרופולין לחץ כדי להרחיב... יש הסבר? הרי קווים הייתה לחוצה לעוף משם ובגלל רצונה הקדימו את המכרז. אם כך, מדוע העיכוב?
בטטה העצבני 61 Active member 12/2/23 #5 נכתב ע"י connex: יש הסבר? הרי קווים הייתה לחוצה לעוף משם ובגלל רצונה הקדימו את המכרז. אם כך, מדוע העיכוב? לחץ כדי להרחיב... לא אמרו לי למה .אני מניח שזה קשור בעיכובים בהיערכות
נכתב ע"י connex: יש הסבר? הרי קווים הייתה לחוצה לעוף משם ובגלל רצונה הקדימו את המכרז. אם כך, מדוע העיכוב? לחץ כדי להרחיב... לא אמרו לי למה .אני מניח שזה קשור בעיכובים בהיערכות
מ מנכל אחד Well-known member 12/2/23 #6 נכתב ע"י connex: יש הסבר? הרי קווים הייתה לחוצה לעוף משם ובגלל רצונה הקדימו את המכרז. אם כך, מדוע העיכוב? לחץ כדי להרחיב... העברת אשכול תמיד מלווה באין ספור בעיות, ומנסים כנראה למצוא זמן שהביקושים יחסית נמוכים כדי שהנוסעים יסבלו כמה שפחות.
נכתב ע"י connex: יש הסבר? הרי קווים הייתה לחוצה לעוף משם ובגלל רצונה הקדימו את המכרז. אם כך, מדוע העיכוב? לחץ כדי להרחיב... העברת אשכול תמיד מלווה באין ספור בעיות, ומנסים כנראה למצוא זמן שהביקושים יחסית נמוכים כדי שהנוסעים יסבלו כמה שפחות.