אשכולות בין הזמנים

ב מ ב י

New member
אשכולות בין הזמנים

מאחר ומתחיל בין הזמנים והפורום כנראה יתפוצץ מהשטויות. אולי כדאי לפתוח פורומים לפי ישיבות.. ותהיה תחרות באיזה ישיבה מדברים יותר שטויות. גם הכוללניקים מוזמנים לפורום משלהם. ופורום נוסף רק לחרדים. לדברים הקשורים לדת ואמונה(כמו שאמור היה להיות כאן לכתחילה).

חנוך617

New member
יפה שהכנסת

את השטות הראשונה. עכשיו נדע איך לא להתנהג. גם אני לא פותח שרשור אם אין לי.

מתנדב

New member
חנוך, עכשיו אתה שם לב, איך שאתה

מתנהג?, אתה על כל שטות קטן פתחת הודעה חדשה, וכשמישהו אחר עושה את זה אתה ישר מתלהם, שים לב חנוך...

חנוך617

New member
מתנדב, שמתי לב

שכל תגובה שלי גוררת תגובת נגד מצידך. אין לי בעיה, אבל תשתדל לכתוב בהגיון. לעצם הענין, אין לי בעיה עם הודעה זו. עניתי על אותו משקל.

Rצינית

New member
מצטרפת...

בס"ד חנוך מחילה מכבודך וכשורך לעלות נושאים על רמה-באמת .יש לציין אתה בין אלו<בעצם יתכן היחידי כאן> שיודע לעלות נושאים ברמה ברורה... אבל למה אתה חושב שמשהו חושב קצת שונה ממך הוא טיפש ואינו חכם... פורום היינו- לתת לכל אחד להתבטאות איך שרוצה ,עם איזה סיגנון וסלנג שרוצה,כמובן עם גבול הטעם הטוב.. אבל אתה פשוט הופך את כולם לסוג של טיפשים ואתה הכי הכי.. לפעמים זו לא בכתיבה ישירה .אולי חלק מכשורך לתת כך מהצד הרגשה דפוקה... תראה את הקטע של היום בבוקר עם מני..אתה פשוט סתמת לו ת'פה...-בכל אופן כך היה נראה מהצד. וחבל שכך...

חנוך617

New member
יפה שהכנסת

את השטות הראשונה. עכשיו נדע איך לא להתנהג. גם אני לא פותח שרשור אם אין לי על מה.

במבי אני מצטרפת לדעתך

בכלל איני מבינה איך הבנים נמצאים פה כ"כ הרבה,ומתי הם לומדים?

חנוך617

New member
אמרתן שאתן פותחות

פורום בנות. כנראה יש כזה פורום והבנות לא עידכנו אותך.

למעלה