אשך תמיר

amitdan

New member
אשך תמיר

האם יש טיפולים אשר יכולים לתקן מצב של אשך תמיר בתינוק? (מלבד כמובן הניתוח המדובר)

אשך תמיר.

היי anitdan. לא ציינת מה גילו של הילד. על כל פנים, מומלץ להמתין עד גיל שנה, כיוון שבמרבית המקרים, הבעיה עד אז נפתרת מאליה- הגוף לפעמים מתקן את העיוות בעצמו. בכל מקרה, אם עד גיל שנה אין שינוי, מומלץ לחשוב על טיפול ברפואה סינית, ו/או להתחיל טיפול הורמונלי של GnRH קודם שפונים להליך כירורגי. מטרת הטיפול בדיקור למצב כזה, היא ליצור תנועה וגירוי של האשך לנדוד אל שק האשכים, או לפי הרפואה הסינית, לעודד תנועת צ'י ולפתור סטגנציה במרידיאן הכבד. רפואה שלמה. שירי.

amitdan

New member
תודה על התשובה

הילד בן חצי שנה. הבנתי מהאורולוג שכיום מקובל כבר בגיל שנה לעשות התערבות כירורגית ולכן הייתי רוצה להקדים תרופה... האם ניתן כבר בגיל חצי שנה לעבור את הדיקור? יש מידע על אחוזי הצלחה בנושא?

dafna333

New member
דיקור אפשר להתחיל גם בגיל שבועיים

מבחינת אחוזי הצלחה, אני לא יכולה להעיד מניסיון אישי, אבל יש הצלחות מתועדות. אני לא יודעת לומר בדיוק מה אחוזי ההצלחה אך יש נקודות דיקור קבועות פחות או יותר לטיפול בבעיה בתינוקות, ושווה לך לנסות. בהצלחה.

yueliang

New member
ממה שידוע לי

אחוזי הצלחה עומדים על 50-70% בטיפול של בין חודשיים עד חצי שנה, תלוי במקרה. אלה אחוזים יחסית גבוהים וכדאי לנסות. (לא מניסיון אלא משמיעה והתעדכנות) יום טוב.

למעלה