אשטון קוצ'ר!!!!!!!!!!!!

אשטון קוצ'ר!!!!!!!!!!!!

היה עכשיו באם.טי.וי את היומן של אשטון!!! זה היה ממש יפה! הראו את סדר היום שלו, ואת האולפנים של "מופע שנות ה-70" והראו את כל השחקנים!!! מישהו ראה את זה?

לאאאאאא../images/Emo70.gif

אוף, אוף, איך הפסדתי את זה
איזה כיף לך... את יכולה בבקשה לספר בדיוק מה היה שם??

אוקי, אז ככה...

התחילו בבוקר והעירו אותו, אז הוא יצא לאולפנים של התוכנית ובאוטו שלו חבר שלו שם דיסק מגעיל אז הוא חזר הביתה להרביץ לחבר שלו (היה מצחיק....). אחר כך הראו שהוא באולפנים של התוכנית ואיך הם מתכוננים לצילומים, פז היה כל כך חמוד!!!. אחר כך הוא היה צריך לטוס ללאס וגאס לצילומי הסרט עם בירטני מרפי (ככה קוראים לה?!) ושם הראו את הצילומים והצחוקים. תתפלאו, אבל אשטון שלנו שימש שם לכומר! הוא חיתן 2 זוגות, הוא היה כל כך חמווווווד!!! ואני לא זוכרת עוד מה היה... תבדקי בלוח שידורים של אם.טי.וי. אולי ישדרו את זה עוד פעם, כי הרי הסוף שבוע הזה הוא סוף שבוע כוכבי קולנוע אז אולי ישדרו את זה עוד פעם... ממש שווה לראות את זה!!!

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifשכחתי לראות../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אני לא מאמינה אני כזאת סתומההה

טוב שאת יודעת...

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם! אבל באמת חבל שהפסדת.... אני אבדוק אם יש עוד פעם...

mor kutcher

New member
מה?!?!?!?!?!לא קיבלת את ה.....

התזכורת שלי?!?!?! שלחתי לך ב12:00 תזכורת!!!!!!!!!! איך לא קיבלת אותה????
שיו אני מצטערת!!!!!!! זה היה כ"כ יפה!!!!!!
הוא בנאדם כזה חמוד ומצחיק וצנוע!!!!!! הכי קורע עם הקטע שלו ושל וילמר... שהם התחילו לרקוד...
וילמר כזה מתוק במציאות!!!!!!!!!
ומילה גם!!!!
כולם כאלה חמודים במציאות....

אני הכי אהבתי...

שהוא "נאם" על טבעת הנישואים, שהיא מעגל החיים, מעגל האהבה, שאין לה סוף כמו האהבה, זה היה כל כך יפה!!!!

mor kutcher

New member
כןןןןןןןןןןןןןןן!!!

איזה חמווווווווווווווווווד
ואחרי זה הוא אמר- "I did my best..."
גם אהבתי שהוא התקשר לאמא שלו ואמר לה: "I just called to say I LOVE YOU and merry christmas..." איזה ילד!!!
מצאתי בינתיים רק תמונה אחת מהיומן
אני מחפשת עוד....

mor kutcher

New member
../images/Emo41.gif2../images/Emo41.gif

התמונות מהאתר הלא רשמי של אשטון (מצורף קישור-זה אתר מעולה!!!)

למעלה