אשה רעה- בגידה
בגידה
זה כבר כמה ימים שרונית אשתי בטירוף ועצבים עליי. תארתי לעצמי שזה בטח ״התקופה של החודש״, אבל הפעם זה היה חזק יותר. היא לא הפסיקה לבוא בטענות ולריב איתי. ניסיתי להבליג כמה שיותר ונמנעתי ממגע משותף. אנחנו נשואים שנתיים ועוד אין ילדים כך שיכולתי לברוח לשעות עד יעבור הזעם ותמיד חזרתי מאוחר בלילה כשהיא ישנה. העיקר לא להתקל בה ובזעמה.
נכנסתי הביתה על קצות האצבעות. השעה היתה 23:00 ורונית אמורה להיות במיטה. נגשתי למטבח ולהפתעתי היא ישבה שם עם עצמה ודמעות בעיניה.
״הכל בסדר, רונית?״, שאלתי והתיישבתי מולה.
״לא״, היא ענתה, ״שום דבר לא בסדר אמיר״.
״טוב״, עניתי, ״את זה אני כבר יודע, אבל את מוכנה להסביר לי מה לא בסדר?״.
״אתה בוגד בי?״, היא הפתיעה בשאלתה.
״ברור שלא״, עניתי ואמרתי אמת.
״רוצה לשתות משהו?״, שאלה וקמה וניגשה לשיש.
״כן, אני אשמח״, עניתי, ״אבל מאיפה לעזאזל את מסיקה שאני בוגד בך?״.
היא ערבבה לי וויסקי עם קרח כמו שאני אוהב והושיטה לי.
״אני רוצה שתגיד לי את האמת כאן ועכשיו״, היא המשיכה.
לעזאזל רונית״, עניתי, ״לא בוגד ואין לי כוונה לבגוד״.
״אני רוצה לדעת מי זאת״, היא המשיכה בחקירה.
״אין לי מושג על מה את מדברת״, עניתי ולגמתי מהמשקה.
השיחה לא שינתה כיוון וכשסיימתי את המשקה החלטתי לקום ולהסתלק משם אבל פתאום הכוס וויסקי נפלה מעצמה. הרגשתי שהכל הופך שחור והמסך ננעל.
התעוררתי באפיסת כוחות, ראשי סחרחר ותחושת מחנק בגרוני. המחנק נגרם מפיסת בד שנקשרה לפה שלי וסתמה לי את הפה. ניסיתי לזוז אך ללא יכולת תנועה רבה. ידיי ורגליי אזוקות ואור מעומעם ברקע. הייתי עירום לחלוטין, שוכב על רצפה קרה. הייתי במין מרתף או מקלט גדול. שמעתי דיבורים ואז צעדים ואז דלת נפתחה.
לפניי עמדו שלושה גברים גדולים ושריריים וראשם מכוסה במסכות שחורות. רונית נכנסה גם היא ונעמדה מולי. היא לבשה שמלה שחורה שקניתי לה בחורף שעבר. שמלה סקסית צמודה שהבליטה את הגוף המדהים שלה.
״אתה מבין אמיר״, היא אמרה, ״נתתי לך הזדמנות להודות במעשים שלך אך אתה לא מוכן להודות ולכן העונש יהיה קשה״.
היא הביטה על שלושת הגברים והם מצידם כאילו הבינו איזה רמז חבוי ופשטו את בגדיהם. שלושתם חשפו גוף בריוני וזין גדול בהתאם.
״אני רוצה שתדע שאני אוהבת אותך״, היא אמרה כשהיא מתכופפת לעברי, ״אבל את העונש הזה לא תשכח מהר״.
״העונש מורכב משלושה חלקים״, היא המשיכה ופשטה את שמלתה, ״חלק ראשון זה שאתה תצפה בהם מזיינים אותי. אולי תרגיש מה זה לדעת שהאהוב שלך בוגד בך״.
ניסיתי לומר משהו אך לשווא.
״חלק שני״, היא המשיכה בעודה מורידה את החזיה, ״זה ששלושתם מכירים אותך ואתה אותם. זה ילמד אותך משהו על ההשפלה שהעברת אותי״.
״חלק שלישי״, היא אמרה בעודה פושטת את התחתונים, ״זה בגלל שסרבת להודות באמת ואת זה אתה כבר תראה״.
היא ירדה על ברכיה ושלושתם ניגשו לכיוונה. היא מצצה לאחד ולשניים האחרים היא אוננה.
בשלב זה כבר בכיתי והדמעות הפריעו לי להביט למזלי איך היא מחליפה אחד בשני ובשלישי ומוצצת לשלושתם כמו כוכבת פורנו.
אחד מהם נשכב ורונית התיישבה עליו וזיינה אותו. השני ניגש לפה שלה והיא מצצה לו והשלישי מאחוריה, חודר אט אט לישבנה.
בת זונה, חשבתי לעצמי. לי היא בחיים לא נתנה לזיין אנאלי ועכשיו גבר עם זין כ20 סמ עבה חודר אליה והנה הוא כבר מזיין אותה במרץ.
זה כבר לא שינה דבר והם זיינו לה את הצורה מול העיניים שלי, מתחלפים ביניהם בתפקידים.
לאחר נצח שלושתם עמדו מעליה והשפיכו לה על השדיים ורונית ניגשה אלי. היא חיבקה אותי ולחשה באוזני שכל כך פגעתי בה והיא הגיע למסקנה שרק ע״י נקמה היא מוכנה לסלוח. אני מצידי בכיתי וניסיתי להמנע ממנה אך כאמור לשווא. כל הזרע שלהם נדבק לגופי. הם יצאו מהמקום והותירו אותי לבד.
בזמן שהייתי לבדי חלפו מחשבות אובדניות בראשי. לא הפסקתי לבכות וגם לא ידעתי כמה זמן עבר עד שהם שבו למקום.
״עכשיו מגיע החלק השלישי בעונש״, אמרה רונית כשהיא שוב לבושה בשמלתה.
היא הורידה לי את כיסוי הפה.
״תשחררי אותי מיד״, צעקתי בגרון חנוק.
״מי זאת היתה״, היא אמרה, ״הזדמנות אחרונה״.
״אין לי מושג על מה את מדברת״, עניתי.
״חברה״, היא אמרה, ״אתם יודעים מה לעשות״.
שלושתם התקרבו אליי ואז שמתי לב ששלושתם עדיין עירומים.
״תמצוץ״, אמר אחד מהם וקירב את הזין שלו לפה שלי.
ניסיתי לברוח וכל מה שיכולתי היה זה להתגלגל על הרצפה הקרה.
פתאום הרגשתי מכה. אחד מהם בעט בי.
״אל תפגעו בו״, קראה רונית ״אמרנו בלי לפגוע בו באלימות״.
״תסתמי את הפה״, אמר אחד מהם.
״טוב, די״, היא אמרה, ״אני רוצה שתשחררו אותו.
רונית ניגשה אליי אבל אז אחד מהם החזיק אותה בכוח. בינתיים הראשון החדיר את הזין שלו לפה שלי בכוח והשני מרח לי חומר סיכה בפי הטבעת. רונית ניסתה להאבק אך לשווא מול הגבר החסון שהחזיק אותה בכוח.
״לאאאאאא!!!״, צעקתי כשהבחור שמאחורי התחיל לחדור אליי.
הרגשתי כאב עצום וחד כשהוא פילח את ישבני והתחיל לזיין אותי ללא רחמים. רונית עמדה ללא יכולת לנוע ובכתה מולי.
״אני מצטערת״, היא אמרה מבין דמעותיה.
גם אני בכיתי והבחור זיין אותי במרץ עד שגמר בתוכי ואז קם לרונית והחזיק אותה במקום זה שהחזיק. הבחור שנמצץ עבר לאחוריי וחדר גם הוא, הפעם בקלות כי כבר הייתי רפוי ואילו הבחור השלישי תפס את מקומו בפה שלי.
״תראה תראה״, אמר הנמצץ כשהוא מזיין לי את הפה בכוח, ״עומד לזונה. הוא אוהב את זה״.
כאן הזמן לציין שבאמת עמד לי. עמד לי בטירוף כנגד כל הסיכויים.
הבחור מאחורי המשיך לזיין אותי בכוח ובמהירות עצומה.
״בבקשה, אני מתחננת״, בכתה רונית, ״תעזבו אותו״.
״מאוחר מידי״, ענה לה הבחור שהחזיק אותה ״עכשיו כבר אי אפשר לחזור בחזרה.
״יווו תראו את זה״, הבחור הנמצץ הוסיף, ״הזונה גומרת. לא יאמן״.
אני רק הבטתי לזין שלי וההשפלה היתה מושלמת השפכתי שם כמות די גדולה של זרע בדיוק כשהבחור שזיין אותי גמר גם הוא.
הבטתי ברונית והיא השפילה מבטה בוכייה ודומעת ואז פתאום הרגשתי זרם חם ישר לפה שלי ושמעתי אנחות מהנמצץ. הוא גמר לי בפה ורונית כבר התייפכה מבכי.
הם עזבו אותי כולם ויצאו שוב מהמקום. רציתי למות, אך במקום זה שקעתי למין שינה ועילפון.
אני לא יודע כמה זמן עבר כששמעתי שוב את הדלת נפתחת ומולי עמדה רונית.
״זאת גלית״, אמרה רונית, ״והיא ראתה אותך עם בחורה אחרת מתנשק ומתחרמן בטיילת״.
״מי זאת גלית לעזאזל״, עניתי ״תשחררי אותי, אני מתחנן״.
״אני מצטערת על מה שקרה״, המשיכה רונית והחלה לשחרר אותי מכבליי, ״לא התכוונתי שזה יגיע לזה״.
נעמדתי מול שתי הנשים עירום ורונית בכתה בטירוף.
״זה בעלך?״, שאלה גלית לפתע.
״כן, זה בעלי״, ענתה רונית, ״מה זאת אומרת השאלה הזאת?״.
״אההה, חשבתי שזה ההוא שהיה אוסף אותך כל יום מהעבודה לפני כמה חודשים״, היא ענתה ״בחיים לא ראיתי את הבחור הזה.
״לכי תזדייני רונית״, אמרתי ויצאתי מהמקום.
בגידה
זה כבר כמה ימים שרונית אשתי בטירוף ועצבים עליי. תארתי לעצמי שזה בטח ״התקופה של החודש״, אבל הפעם זה היה חזק יותר. היא לא הפסיקה לבוא בטענות ולריב איתי. ניסיתי להבליג כמה שיותר ונמנעתי ממגע משותף. אנחנו נשואים שנתיים ועוד אין ילדים כך שיכולתי לברוח לשעות עד יעבור הזעם ותמיד חזרתי מאוחר בלילה כשהיא ישנה. העיקר לא להתקל בה ובזעמה.
נכנסתי הביתה על קצות האצבעות. השעה היתה 23:00 ורונית אמורה להיות במיטה. נגשתי למטבח ולהפתעתי היא ישבה שם עם עצמה ודמעות בעיניה.
״הכל בסדר, רונית?״, שאלתי והתיישבתי מולה.
״לא״, היא ענתה, ״שום דבר לא בסדר אמיר״.
״טוב״, עניתי, ״את זה אני כבר יודע, אבל את מוכנה להסביר לי מה לא בסדר?״.
״אתה בוגד בי?״, היא הפתיעה בשאלתה.
״ברור שלא״, עניתי ואמרתי אמת.
״רוצה לשתות משהו?״, שאלה וקמה וניגשה לשיש.
״כן, אני אשמח״, עניתי, ״אבל מאיפה לעזאזל את מסיקה שאני בוגד בך?״.
היא ערבבה לי וויסקי עם קרח כמו שאני אוהב והושיטה לי.
״אני רוצה שתגיד לי את האמת כאן ועכשיו״, היא המשיכה.
לעזאזל רונית״, עניתי, ״לא בוגד ואין לי כוונה לבגוד״.
״אני רוצה לדעת מי זאת״, היא המשיכה בחקירה.
״אין לי מושג על מה את מדברת״, עניתי ולגמתי מהמשקה.
השיחה לא שינתה כיוון וכשסיימתי את המשקה החלטתי לקום ולהסתלק משם אבל פתאום הכוס וויסקי נפלה מעצמה. הרגשתי שהכל הופך שחור והמסך ננעל.
התעוררתי באפיסת כוחות, ראשי סחרחר ותחושת מחנק בגרוני. המחנק נגרם מפיסת בד שנקשרה לפה שלי וסתמה לי את הפה. ניסיתי לזוז אך ללא יכולת תנועה רבה. ידיי ורגליי אזוקות ואור מעומעם ברקע. הייתי עירום לחלוטין, שוכב על רצפה קרה. הייתי במין מרתף או מקלט גדול. שמעתי דיבורים ואז צעדים ואז דלת נפתחה.
לפניי עמדו שלושה גברים גדולים ושריריים וראשם מכוסה במסכות שחורות. רונית נכנסה גם היא ונעמדה מולי. היא לבשה שמלה שחורה שקניתי לה בחורף שעבר. שמלה סקסית צמודה שהבליטה את הגוף המדהים שלה.
״אתה מבין אמיר״, היא אמרה, ״נתתי לך הזדמנות להודות במעשים שלך אך אתה לא מוכן להודות ולכן העונש יהיה קשה״.
היא הביטה על שלושת הגברים והם מצידם כאילו הבינו איזה רמז חבוי ופשטו את בגדיהם. שלושתם חשפו גוף בריוני וזין גדול בהתאם.
״אני רוצה שתדע שאני אוהבת אותך״, היא אמרה כשהיא מתכופפת לעברי, ״אבל את העונש הזה לא תשכח מהר״.
״העונש מורכב משלושה חלקים״, היא המשיכה ופשטה את שמלתה, ״חלק ראשון זה שאתה תצפה בהם מזיינים אותי. אולי תרגיש מה זה לדעת שהאהוב שלך בוגד בך״.
ניסיתי לומר משהו אך לשווא.
״חלק שני״, היא המשיכה בעודה מורידה את החזיה, ״זה ששלושתם מכירים אותך ואתה אותם. זה ילמד אותך משהו על ההשפלה שהעברת אותי״.
״חלק שלישי״, היא אמרה בעודה פושטת את התחתונים, ״זה בגלל שסרבת להודות באמת ואת זה אתה כבר תראה״.
היא ירדה על ברכיה ושלושתם ניגשו לכיוונה. היא מצצה לאחד ולשניים האחרים היא אוננה.
בשלב זה כבר בכיתי והדמעות הפריעו לי להביט למזלי איך היא מחליפה אחד בשני ובשלישי ומוצצת לשלושתם כמו כוכבת פורנו.
אחד מהם נשכב ורונית התיישבה עליו וזיינה אותו. השני ניגש לפה שלה והיא מצצה לו והשלישי מאחוריה, חודר אט אט לישבנה.
בת זונה, חשבתי לעצמי. לי היא בחיים לא נתנה לזיין אנאלי ועכשיו גבר עם זין כ20 סמ עבה חודר אליה והנה הוא כבר מזיין אותה במרץ.
זה כבר לא שינה דבר והם זיינו לה את הצורה מול העיניים שלי, מתחלפים ביניהם בתפקידים.
לאחר נצח שלושתם עמדו מעליה והשפיכו לה על השדיים ורונית ניגשה אלי. היא חיבקה אותי ולחשה באוזני שכל כך פגעתי בה והיא הגיע למסקנה שרק ע״י נקמה היא מוכנה לסלוח. אני מצידי בכיתי וניסיתי להמנע ממנה אך כאמור לשווא. כל הזרע שלהם נדבק לגופי. הם יצאו מהמקום והותירו אותי לבד.
בזמן שהייתי לבדי חלפו מחשבות אובדניות בראשי. לא הפסקתי לבכות וגם לא ידעתי כמה זמן עבר עד שהם שבו למקום.
״עכשיו מגיע החלק השלישי בעונש״, אמרה רונית כשהיא שוב לבושה בשמלתה.
היא הורידה לי את כיסוי הפה.
״תשחררי אותי מיד״, צעקתי בגרון חנוק.
״מי זאת היתה״, היא אמרה, ״הזדמנות אחרונה״.
״אין לי מושג על מה את מדברת״, עניתי.
״חברה״, היא אמרה, ״אתם יודעים מה לעשות״.
שלושתם התקרבו אליי ואז שמתי לב ששלושתם עדיין עירומים.
״תמצוץ״, אמר אחד מהם וקירב את הזין שלו לפה שלי.
ניסיתי לברוח וכל מה שיכולתי היה זה להתגלגל על הרצפה הקרה.
פתאום הרגשתי מכה. אחד מהם בעט בי.
״אל תפגעו בו״, קראה רונית ״אמרנו בלי לפגוע בו באלימות״.
״תסתמי את הפה״, אמר אחד מהם.
״טוב, די״, היא אמרה, ״אני רוצה שתשחררו אותו.
רונית ניגשה אליי אבל אז אחד מהם החזיק אותה בכוח. בינתיים הראשון החדיר את הזין שלו לפה שלי בכוח והשני מרח לי חומר סיכה בפי הטבעת. רונית ניסתה להאבק אך לשווא מול הגבר החסון שהחזיק אותה בכוח.
״לאאאאאא!!!״, צעקתי כשהבחור שמאחורי התחיל לחדור אליי.
הרגשתי כאב עצום וחד כשהוא פילח את ישבני והתחיל לזיין אותי ללא רחמים. רונית עמדה ללא יכולת לנוע ובכתה מולי.
״אני מצטערת״, היא אמרה מבין דמעותיה.
גם אני בכיתי והבחור זיין אותי במרץ עד שגמר בתוכי ואז קם לרונית והחזיק אותה במקום זה שהחזיק. הבחור שנמצץ עבר לאחוריי וחדר גם הוא, הפעם בקלות כי כבר הייתי רפוי ואילו הבחור השלישי תפס את מקומו בפה שלי.
״תראה תראה״, אמר הנמצץ כשהוא מזיין לי את הפה בכוח, ״עומד לזונה. הוא אוהב את זה״.
כאן הזמן לציין שבאמת עמד לי. עמד לי בטירוף כנגד כל הסיכויים.
הבחור מאחורי המשיך לזיין אותי בכוח ובמהירות עצומה.
״בבקשה, אני מתחננת״, בכתה רונית, ״תעזבו אותו״.
״מאוחר מידי״, ענה לה הבחור שהחזיק אותה ״עכשיו כבר אי אפשר לחזור בחזרה.
״יווו תראו את זה״, הבחור הנמצץ הוסיף, ״הזונה גומרת. לא יאמן״.
אני רק הבטתי לזין שלי וההשפלה היתה מושלמת השפכתי שם כמות די גדולה של זרע בדיוק כשהבחור שזיין אותי גמר גם הוא.
הבטתי ברונית והיא השפילה מבטה בוכייה ודומעת ואז פתאום הרגשתי זרם חם ישר לפה שלי ושמעתי אנחות מהנמצץ. הוא גמר לי בפה ורונית כבר התייפכה מבכי.
הם עזבו אותי כולם ויצאו שוב מהמקום. רציתי למות, אך במקום זה שקעתי למין שינה ועילפון.
אני לא יודע כמה זמן עבר כששמעתי שוב את הדלת נפתחת ומולי עמדה רונית.
״זאת גלית״, אמרה רונית, ״והיא ראתה אותך עם בחורה אחרת מתנשק ומתחרמן בטיילת״.
״מי זאת גלית לעזאזל״, עניתי ״תשחררי אותי, אני מתחנן״.
״אני מצטערת על מה שקרה״, המשיכה רונית והחלה לשחרר אותי מכבליי, ״לא התכוונתי שזה יגיע לזה״.
נעמדתי מול שתי הנשים עירום ורונית בכתה בטירוף.
״זה בעלך?״, שאלה גלית לפתע.
״כן, זה בעלי״, ענתה רונית, ״מה זאת אומרת השאלה הזאת?״.
״אההה, חשבתי שזה ההוא שהיה אוסף אותך כל יום מהעבודה לפני כמה חודשים״, היא ענתה ״בחיים לא ראיתי את הבחור הזה.
״לכי תזדייני רונית״, אמרתי ויצאתי מהמקום.