אשה נעזבת

y2l4life

New member
אשה נעזבת

האם מישהו מכיר קבוצת תמיכה לנשים שנעזבו על ידי בני זוגם. יש אישה הזקוקה מאוד לשיחה עם מישהי במצבה, ואני רוצה לעזור לה מאוד מאוד. היא במצוקה נוראית.

y2l4life

New member
נעזבת מחפשת לדבר עם אישה במצבה

אחותי נעזבה על ידי בעלה ולדעתי היא זקוקה לדבר עם אישה במצבה. אם מישהו יוכל לעזור אודה. האימייל שלי: [email protected]

פנייתך נוגעת ללב, אולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה מפזר הודעות בלשון נקבה ("אולי שתינו נעזור לה"), רובן בדפים אחוריים של הפורום, אשר פונות אל נשים שנמצאות במצוקה ומעודדים אותן לפנות אליך ישירות במייל, בעוד על פי כרטיסך אתה גבר גרוש בן 45, כותב בפורום היאבקות WWE - לא בדיוק אישה. הייתי מוחק את הודעותיך הנ"ל מהטעם שהן קוראות במפורש לנשים במצוקה לפנות אליך לאימייל שפירסמת - דבר המנוגד למדיניות הפורום הזה ולפורומים אחרים בתפוז (וגם בפורטלים אחרים), אולם מהטעם שיש שמץ של סיכוי שבאמת יש לך אחות במצוקה, הייתי מציע לה לפנות בעצמה או לכאן, או לפורום ייעוץ פסיכולוגי או לקבוצת תמיכה פיזית באיזור מגוריה (נעמ"ת, ויצ"ו ולשכות הרווחה - אפילו קופת חולים - ישמחו לכוון אותה). ככלל, אינני מעודד היענות לכותבים שלא מעלים את עניינם בגלוי בפורום ובכל מקרה - כללי הזהירות למשתתפים בפורום והודעת האזהרה שבראש הפורום תקפה ואקטואלית.

למעלה