אשה - למטבח !!!

יערית

New member
אין לי כל בעיה

אישה למטבח אישה למיטה אישה למציצה אישה ליניקה אישה לשאיבה אישה .. העיקר שאני שלמה עם זה שאני אישה וכל מה שאני עושה, עושה זאת מאהבה או שלא עושה בכלל

מה זאת אומרת

יש גברים? השפים הטובים ביותר בעולם הם גברים. הן יודעות לעשות מספר דברים במקביל. אנחנו מתמקצעים במשהו ספציפי. אבל הופכים להכי טובים בו. ולא חסרות דוגמאות.

kleo patra

New member
מטבח מבחינתי זה עונש

אם אני לא חייבת אני לא שם בככל. שונאת שונאת שונאת לבשל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ye44

New member
גיסתנו

תבואי בטענות רק לעצמך
20 שנה יישמת את המשפט הזה אז מה את מייללת ? לא חסר גברים שיודעים לבשל, אם פעם היית באה למישהו הבייתה היית רואה על המדף ספרים של רם אורן או ניטשה או עירית לינור ואז היית אומרת וואוווווווווווו בחור אינטילגנט, שבפועל הוא קרא את רק את "קופיקו" " השביעייה הסודית" או את " החמישיה " של אניד בלייטון והייתן קופצות ישר למיטה
היום את מגיעה לבחורים הבייתה ואת רואה מחבתות וסירים תלויים וספרי בישול של אהרוני מקרוני ושגב במטבח תני לגברים צ'אנס הם גם יקנחו לך בסגנון הנס ברטלה
שלא לדבר שימרחו אותך בקצפת של ריץ' ויאכלו אותך טיפין טיפין מי אמרה שאין קינוחים

ye44

New member
מה לא הבנת ?

מקומה של ה
במטבח במיטה בעבודה כמו שמקומו של
במיטה במטבח ובעבודה אם אכלת תפוח מסוג "סמיט" שהיה רקוב זה לא אומר שתפוח מסוג "יהונתן" יהיה שוב רקוב, אישית מעדיף את ה"סטארקינג" הכי טעימים

ye44

New member
תגידי

את בכלל יודעת מה זה לאהוב משהו בחיים שלך ? אהבה לא נושכת מקסימום קצת כואבת

תגיד

באמת עוד לא הבנת את הפואנטה??? אני יודעת לאהוב ואהבתי בחיי לא מעט ועדיין אוהבת רק שכרגע אני מעדיפה... לאהוב את הילדים שלי ורק אותם

ye44

New member
כן הקלישאה הידועה

" אני אוהבת את הילדים שלי " מה את מנחמת את עצמך
חלפו הרבה מים בירקון מאז שהרגשת מה זו אהבה, לפחות 15 שנה חלפו

זו בעיה גדולה...

אבל רק למי שהופך את האוכל לדרך חיים ולא לאמצעי להשביע רעב
הכי טוב 'על הדרך' ולפעמים מסעדות וכו'

למעלה