אשה - למטבח !!!

אשה - למטבח !!!

שונאת, שונאת, שונאת שאומרים את זה ועוד יותר שונאת אנשים שחושבים שזה מקום האשה. אממה - אוהבת לבשל
ובהתחשב באיצ'ים המטורפים שעוברים עליי בימים האחרונים (ותודה למתעניינים - אני לא בהריון
) שכללו
ועוד כל מיני מרעין בישין (שששש.... אל תגלו לדיאטה
) אני הולכת להתחיל להכין, בפעם הראשונה בחיי,
טריקולד (מאותגרת ומאתגרת כבר אמרתי ???) ואם אני עושה חשבון פשוט עד היום, קרוב ל 20 שנים של זוגיות ורק פעם אחת הכין לי גבר ארוחה מלאה שכללה 3 מנות מעולות (כולל קינוח !!!), אז מה הפלא שהוא האקס המיתולוגי שלי והבן שלי קרוי על שמו????????????. או כמו שאני אומרת - יהלומים קל לקנות, אבל לבשל????????????????????????????

המטבח

הוא כבר מזמן מזמן לא מקומה הבלעדי של האישה אני יכולה להעיד שגם הגרוש שלי היה בשלן מדהים גם הזוגיות הארוכה שהיתה לי אחרי זה כללה מטעמים מדהימים שבושלו בידיים של הבן זוג שלי ובכלל כשאני חושבת על זה רוב הגברים שהכרתי ידעו לבשל לא פחות טוב ממני וחלקם הרבה יותר זה פשוט יצא ככה :)))

ברחה לי ההודעה ../images/Emo163.gif

זו בדיוק הסיבה שאני לא רוצה ו/או זקוקה לזוגיות. נמאס לי לבשל להם, שלא נדבר על לגדל אותם
, בהתחשב בזה שאני עובדת הרבה יותר קשה והרבה יותר שעות מרוב הגברים שאיתם הייתי. או כמו שוורדה הייתה אומרת - היום שבו תמצאי גבר שיגדל אותך ולא את אותו - זה היום שהמשיח יגיע

לא להגזים

זוגיות זה הרבה יותר מלבשל . . . אם כבר לבשל אותה על אש קטנה ולאורך זמן
וכמו כל דבר בחיים את בוחרת מה את רוצה שיהיה או לא יהיה שם עם התפשרויות כאלו או אחרות . . .

יקירה - אם לא הייתי מתפשרת

כנראה שהייתי מתגרשת לפני הרבה יותר זמן. קיבלתי החלטה - לא מתפשרת יותר ואני עומדת בה יפה מאוד
עכשיו - שהם יתפשרו בשבילי

אולי זה אינו ממש פוליטקלי קורקט

אבל האישה האידיאלית היתה ונותרה : ליידי בחברה, זונה במיטה, וטבחית המטבח. כמובן, שבחיים... צריך להתפשר... וכל אחד מתפשר, היכן שנכון לו. ויש גם מעטים, שאינם נדרשים להתפשר כלל. מה זה בדיוק הטריקולד הזה ?

עכשיו נזכרת להיות

פוליטקלי קורקט...? וואי וואי כמה שאני התפשרתי אם ככה.. ליידי היא לא ממש הייתה. זונה,מן הסתם,אבל לא במיטה שלי... ובמטבח היתה יכולה להרוס גם כוס תה... עכשיו אני כבר לא מתפשר. אם את זונה שנראית טוב ויודעת לבשל 1800-800אוקסי.
לבעלות טוסטר משולשים יתרון. טרי-3 קולד-שוקולד. קינוח בעל שלוש שכבות של שוקולד. שרלוק לשירותך. עכשיו תריבו איזו שכבה איפה....

לי יש טוסטר משולשים ../images/Emo3.gif

בעצם אין לי, עברתי לטוסטר פסים אחרי שהמשולש המניאק נפל לי על כף הרגל ושבר לי אצבע
איזה באסה, אני לא עומדת בקריטריונים

אם את כבר שם

שחור. חזק. שניים סוכר. ותחכי עד שישקע לפני שאת מגישה. ואם הטריקולד מוכן.... חתיכה נאה לא תזיק...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא מחזיקה שחור בבית
ולהזכירך, בעצם שומרת לעצמי אבל אל דאגה זה יגיע ...
חתיכה??? לא יום ראשון היום??? מקווה שנהנית
אייש, אני משתפרת

הלוווווווווווווווווווו

אם את מחלקת חתיכות עוגה כאן אני דורשת גם אחת!!!!!

אולי כדאי קודם לראות אם היא תצליח ../images/Emo2.gif??

ותהיה טעימה
??? שכבה ראשונה - הצליחה, שכבה 2 - עדיין נוזלית מדי
, שכבה 3 - מוכנה ומחכה לתורה
ואני בכלל בסרטים, כי עוד 3 שבועות לבת שלי יש מומולדת ואם העוגה תצא טעימה - היא עוד תבקש אותה למומולדת
עוד פעם הסיוט הזה? כמה כלים לרחוץ

לא עבר גו'ק בסביבה???

זו בערך הדבר היחיד שבאמת מפחיד אותי
ובנימה רצינית... את מוזמנת לקפה גם אם היא תצליח וגם אם לא.... מקסימום תקבלי עוגיות קנויות ממקור טוב, כי אחרי שמישהו פה העליב את העוגיות שלי אני לא אופה יותר
עוגיות !!! אבל יש אחלה קפה הפוך שאני מכינה

למעלה