אשאל גם כאן ....

ניקולי

New member
אשאל גם כאן ....

טוב אז ככה... ביום רביעי הבא אנחנו חוגגים לנסיכה הגדולה יום הולדת
אומנם כבר היתה לה יום הולדת ב11/9 אבל לא חגגנו לה.. מפאת החגים ותחילת השנה .היא כ"כ מחכה לזה ונרגשת...
. אנחנו מזמינים את ילדיי הגן 32 במספר משפחה קרובה וחברים קרובים ...
יהיה מפעיל
...ויהיה כיף. ההתלבטות שלי מה לשים על השולחן
... נכון חגגתי ימי הולדת לגדולים שלי (בעבר) הימי הולדת שלהם היו תמיד עם הרבה אנשים... (כמו חתונה
) אך הפעם נתקעתי..אין לי מושג מה לשים בשולחן.. אל תשכחו שיש גם את ההורים שמלווים את הילדים שלהם ואני מניחה שישארו.. אנא המלצותיכם וכל המלצה תתקבל בברכה... אה, כן וגם איזו שתייה מומלצת.. אולי רק פטל ?

חמודבה

New member
מנסה לעזור

אנחנו עוד לא עשינו ממש מסיבה מחוץ לגן ככה שאני נטולת ניסיון אבל מה שנראה לי זה שבעיקר חטיפים (גם הורים אוהבים חטיפים) את יכולה לעשות גם מיני פיצות אולי פשטדה אחת שגם מבוגרים וגם ילדים אוהבים כמו תירס או משהו בסגנון ומבחינת שתייה אז מיץ ומים.

פיצות קטנות(ילדים אוהבים פיצה)

פשטידות למינהן מציעה להכנס לבלוג של ניקי ב ולמצוא שם המון מתכונים מתאימים.

ניקולי

New member
ברור

נכנסתי כבר לבלוק של ניקי המדהימה הזאת.... בכל מקרה תודה אימצתי לעצמי את הרעיונות.

efratga

New member
מציעה להכים הכל במנות אישיות

למשל לקנות תבנית סיליקון של מאפינ'ס ולהכין בה פשטידות קטנות, ככה לילדים קל לקחת מנה וגם יותר אסתטי למבוגרים. להמנע ממנות "רטובות" שמלכלכות. אפשר להכין צלחות מראש לכל ילד עם מבחר הכיבוד (ושהמבוגרים יקחו לבד) כך כל ילד מקבל אותו דבר ועניין האוכל מאורגן יותר. מבוגרים שבאים למסיבה של ילד מהגן לא מצפים בד"כ לכיבוד במיוחד בשבילם - המסיבה היא הרי לילדים, הם בכלל לא מכירים אותך... לא הייתי מכינה במיוחד דברים למבוגרים, פשוט מכינה כמות יותר גדולה מהכיבוד ושיהיה גם למלווים. בעניין השתייה - אני מהמתנגדים לשתייה ממותקת, אבל אם חייבים לפחות תכיני עם מספיק מים שלא יהיה מתוק מדי להורים.

הבלדרית

New member
בבקשה:

להורים,לחברים,משפחה ובכלל למבוגרים מכינים מזנון חלבי: פשטידות ו/או קישים חתוכים מראש בתבנית או במגש,אנטיפסטי,סלטים חיים(בייבי,כרוב וגזר מגורדים וכו'),לחמניות ביס,לחמים שונים וקרקרים,מטבלי גבינה,סלט קר של פסטה בשמנת,בורקסים ומאפה גבינה,נתחי גבינות קשות עם קיסמי עץ,חצאי עגבניות ממולאות,סלט תפו"א עם אפונה וגזר במיונז,סלט טונה ומלפפון חמוץ במיונז,סלט ביצים במיונז,חמוצים,נתחים של דגים מעושנים ומלוחים על קיסמי עץ וכדומה (תבחרי מה מתאים לך להכין/לקנות מוכן).שתיה:מים,לימונדה,מיצים מוגזים (כולל דיאט) וכו'.אני בעד אוכל שאפשר להכין הכל יומיים עד יום מראש ולא ביום עצמו (שבו רק מערבבים את הרוטב בסלט החי וכו'). אני מכינה הכל מראש בכלי ההגשה ועוטפת בניילון נצמד,עם רשימה על המקרר של הדברים שיש להוציא ולהגיש. לילדים: שולחן בגובה שלהם עם חטיפים מלוחים ומתוקים(בייגלה,במבה,ביסלי,ציטוס,ופלים וכו'),חצאי פיתות עם ממרח שוקולד,חצאי פיתות עם ממרח חומוס.....רק את האוכל של הילדים אני מכינה ביום עצמו (פותחת שקיות חטיפים,חצאי פיתות עם מילוי) כי אלו מזונות שמאוד בקלות מאבדים מהפריכות.שתיה שכוללת מים,פטל/קולה.מניסיון הכי מומלץ לתת לילדים קערה קטנה חד פעמית פשוטה ולא צלחת שהתוכן נוטה להישפך ממנה.... אם את זקוקה לעוד רעיונות,אז תכתבי לי. שיהיה מזל טוב ובהצלחה !

למעלה