אר"ן במצפה רמון

נגב 15

New member
אר"ן במצפה רמון

כ 55 תלמידי הישיבה התיכונית מ.רמון פונו לבי"ח סורוקה היום בעקבות הרעלת קיבה משווארמה מקולקלת של ספק קייטרינג מדימונה. לא מזמן חזרתי מהפינוי, הזניקו את ב"ש\שדה בוקר\ירוחם\רמת חובב...כולם באו למצפה כדי לפנות. יצאנו שני אמבולנסים ראשונים ממצפה לפנות ובדיוק הוציאו את האמבולנסים של ב"ש אלינו אז אנחנו נשארנו לכסות את השגרה של ב"ש אז לקחנו ת.ד. מאוד קשה אדם שנכנס בסוס וזה שהיה על הסוס ברח (כנראה בדואי) ופינינו אותו היה לו דימום קשה בראש, והוא לוקח אספירין בשביל לדלל את הדם אז הוא לא הפסיק לדמם ולקח לי עכשיו שעתיים להוריד את כל הדם מהחולצה שלי... אר"ן ראשון במצפה מאז שנת 2000, ה- 22 החדש הזה שהביאו לנו ממש אבל ממש מוזר איך שהוא הגיע באותו היום התאונה עם המשאית עם החייל שנהרג ויום אחרי זה (היום) אר"ן...מה יהיה מחר? טוב יאללה אני עייף חבל"Z אני הולך לישון שינה ארוכה מאוווווד! לילה טוב לכם, שיהיה לנו מחר יום נעים וטוב וחסר תאונות ואר"נים למיניהם...

ambu

New member
כמו שקורה בכל ישיבה טובה......../images/Emo8.gif

חחחחחחחחח... בתור ביני"ש ( בן ישיבה) התופעה הזאת מוכרת לי.... גם בחמישית שלי כמה ילדים קיבלו קלקולי קיבה ועוד כל מיני בלאגנים בקיבה מהאוכל של הישיבה.....

נגב 15

New member
החברה מעדני מלך שגרמה לכך

כבר גרמה במצפה לדיזינטריה אם אני לא טועה כשהאכילה גני ילדים...מאז נפטר בעל החברה והחברה נמכרה ובעל החברה החדש טען שהכל השתנה..אבל עכשיו הוכח אחרת

לא נכון!!!

לפני 3 חודשים, היה הרעלת מזון ענקית בבסיס גבעתי, כל הבסיס הורעל חוץ מאחד שלמד בפדואל... אצלנו במכינה אין הרעלות מזון והקיבה מתחסנת...........

ambu

New member
שים לב למה שאמרת.....

כל הבסיס הורעל חוץ מהמכיניסט שלכם ולמה נראה לך שהוא לא הורעל? כנראה הוא למד בישיבה וכנראה שהקיבה שלו כבר היתה רגילה לזה והוא היה מחוסן....

זה לא בדיוק מה שאמרתי!!!

אצלנו האוכל מעולה!!! אנחנו מבשלים לבד... ולכן גם עושים הרבה ניסויים באוכל... אבל הרעלות אין!!!! פשוט אנחנו מתרגלים לאוכל בכל מצב!!! תנסה אתה לאכול שבוע רק לחם וטחינה גולמית, ותראה שגם אתה מתרגל!!!!

ambu

New member
גם אצלנו האוכל טוב

וגם אנחנו מבשלים לבד אבל בכל זאת האוכל בישיבות התיכוניות עדין לא ברמה של הבית ושים לב שאתה עוד פעם חוזר על הענין שאין הרעלות כי אתם כבר רגילים וככה זה גם אצלנו אבל בחמישית, כשבאים ישר מהבית ומהאוכל המצוין של אמא ופתאום מתחילים לאכול אוכל של הישיבה, המון ילדים מקבלים קלקולי קיבה..... חוצמזה, כל מה שכתכתי נכתב בצחוק וברוח טובה.... נ.ב- איפה למדת בתיכון?

תורן רישמי?

בסבב של שנה ב'... כשהחלפתי את ג'ימי!!! אבל תן להם רושם טוב... אולי יגיעו עוד שבוש"שים לאכול שיט (במבטא טוני...)! חחחחחחחחח תגיד, מה הקטע של יום א'? באיזה שעה צריך להתייצב? לא הבנתי כלום...

amitp

New member
ראיתי את ה"מורעלים"..

בדיוק הייתי במחלקה כשהודיעו על פינוי של 20 מורעלים מדימונה. אח"כ זה התחלף למשהו כמו 100, הקפיצו כוננים למיון והורידו אחיות מהמחלקות כדי לעזור. ובסיכומו של דבר?.. הגיעו החולים, רובם ככולם נראים טוב יותר מאיתנו אחרי חודש בפנימית..

נגב 15

New member
../images/Emo12.gif אההה?! על מה אתה מדבר?

באירוע הזה הם היו ממצפה...זה אף פעם לא גדל למאה...כוננים נכון ראינו רופאים ואחיות מגיעים ברכבים הפרטיים וישר משתלבים בעסקים...והחולים גם לא נראו טוב הם כולם היו לבנים כמו סיד והקיאו...

amitp

New member
נכון

רק שבהתחלה מישהו החליט שהם מדימונה, וגם ניפח קצת מספרים..

נגב 15

New member
חחח

הייתה גם אחות במיון שצעקה "הם לא במצב קל! לא מאמינה יותר למד"א!"

למעלה