אר העמים המאוחדים

אר העמים המאוחדים

אני מפרסם את ההודעה בשמו של מארגן האר היות והוא בצבא באי בודד אבל גדול שבלב הים הגדול קיימת לה ממלכה!ממלכת העמים המאוחדים! המלך וויירוק הגדול ונסיכו פיינר שכולם אהבו...הגזעים שחיים באי אהבו את שלטון המלך ונהנו מכל דבר אשר עשה... יום אחד פרצה סערה בחצר הארמון,הנסיך פיינר נעלם כשמיטתו מלאה בדם... המלך שלח סיירים לחפשו,הציב מודעות בעיר בכפר וביערות,פרסים,אדמות,זהב ותואר אצולה לכל מי שרק יחזיר את בנו האהוב הדבר היחיד שנימצא היה אלף עם סכין מגואלת בדם...האלף ניתלה...אך עדיין המלך לא הפסיק לקוות שבנו יחזור אליו שני חורפים עברו מאז והנסיך נעלם והמלך לא חשב על דבר אחר מלבד נסיכו...הממלכה לא עיניינה אותו הוא לא השקיע יותר בכלום ועמו רק ניפגע מכך והוא שקע בטירוף של צער ויגון וכל מה שנישאר מימנו בטירה...הוא רק צל... לשלטון עלה היועץ הראשי אוסקר הוא מיד פתח באשמה אל האלפים מכיוון שגרמו לרצח הנסיך האהוב שלהם... הוא שיסע את הצבא באלפים תושבי העיר והם נאלצו ליברוח...אך הכעס של העם היה גדול מהשינאה של אוסקר והם החלו לפרוע גם בגמדי העיר איכרים הצטיידו בקלשונים וחרמשים והחלו לצוד גובלינים ואורקים בהמוניהם... הממלכה כבר לא היתה ממלכת עמים המאוחדיםן אלא ממלכה של שינאה עקב כך קמו מחתרות שהיו נגד שילטון השר למה וחוליות פורעים מצד הגזעים הרדופים ששדדו את סחורות הממלכה אך..השינאה בין הגזעים עזה ודבר זה לא יכול להיות יותר פשוט בשביל השר לנהל את המלחמה שלו כאוות נפשו האם המצב הזה ישתנה? האם אוסקר יהרוג את כל הגזעים? האם הגזעים יתאחדו ויביסו את אוסקר? האם כולם יחיו באופוריה וסמים ויהיו שמחים? כל זאת באר המיליטנטי העמים המאחודים בו כל אחד מת!ז"א.....יכול למות....כן...זהו.... כללים- גזעים: באר ישנם שישה גזעים בני אדם,אלפים,גמדים,אורקים,גובלינים ועוג אחד גדול לכל גזע יש את היתרון שלו והדבר ביחידי לו בני אדם:בני אדם היחידים בעלי מגנים והם הגזע הראשון שמותר לו ללבוש שיריון מתכת אלפים:היחידים שמותר להם להשתמש בקשת וחץ גמדים:גמד לגמד יש תוספת של 2 נקודות פגיעה,הגמדים הם הגזע השני שמותר לו ללבוש שיריון מתכת אורקים:לפראים אילו מותר להילחם בשני נשקים באורך מטר כל אחד(אם זה נשק אחד עד אורך מטר ארבעים) גובלינים:היחידים שמותר להשתמש בחניתות שמגיעות לאורך של שני מטר עד שלוש עוג:מוריד שתי נקודות פגיעה בכל מכה מקצועות: לוחם: רשאי נשק עד אורך מטר ועשרים ובעל 3 נקודות פגיעה סייר:יכול להחבא בצללים ומותר לו להלחם עם שני נשקים עד אורך מטר וארבעים(אם זה נשק אחד עד 90 ס"מ)לסייר אסור להשתמש בשיונות והוא בעל 2 נקודות פגיעה קוסם:נקודת פגיעה 1 ובעל קסמים סוסים שמוסברים בהמשך בקרב הגמדים אין קוסמים לקוסמים מותר פיגיון באורך 20 ס"מ קסמים: גל הדף:מעיף אנשים במאה ושמונים מעלות ורוחק 5 מטר מהמטיל חץ קסם:יורה חץ קסום שפוגע ביריב ומוריד אחד נקודת פגיעה היעלמות:המטיל נעלם ואף אחד לא יכול לפגוע בו פחד:מפחיד את המטרה והיא בורחת מהקרב חזרה לבסיס שם היא מוגנת אם זה בבסיס היא מתחילה לרוץ במעגלים כל עוד המטיל שם,אם המטיל מת,מי שהרג אותו הופך להיות הגבירו שלו! הקסמים הבאים ימצאו במגילות בלבד!!! כדור אש:עפים כמו גל הדף+ שהניפגעים חוטפים נזק של אחד נקודת פגיעה ברק:נזק של 8 נקודות פגיעה על מטרה יחידה שיתוק:משתק דמות למשך חצי דקה נשקים ושיריונות: נשקים לפי הכללים שניזכרים למעלה בגזעים ומקצועות חץ שנורה מקשת מוריד 2 נקודות פגיעה (קוסמים וסיירים הישמרו) """"כל הנשקים יבדקו ע"י עמרי ג'ינו"""" חברים בקשר לגזעים מצידי תבואו בתור מדוזה שיכולה לאבן שלוש פעמים בקרב(רק תדברו איתי ליפניי)....אבל תבואו מחופשים! אם אתה לא גמד נמוך....שלפחות תיהיה לך קרס!אורק עם שיניים בולטות! עכשיו תיראו בקשר לשאלות ועוד אני לא נימצא כאן הרבה כמעט בכלל מכיוון שאני בצבא ואני בקרבי ככה שאני חוזר פעם ב....אם אתם רושמים כאן שאלות או שיהיה לי נער שליח או שתתקשרו וזה עדיף ...כמובן שיש כאן גם את האיסיקיו...... קוראים לי אורי סררו פלאפון 0547613664 איסיקיו 306128789 חברה תביאו חברים שלכם חברים של חברים שלכם אר בו הרול פליי והתחפושת יבואו לידי ביטוי..וזו הבטחה! האר עולה עשרים ש"ח! הוא יתקיים בגני יהושוע כרגיל בתאריך ה6.1.2006 בשעה 18:00 ההרשמה (יש סיכוי שהאר ידחה בין שבוע לשבועיים(עקב הצבא שכרגע אני לא רמטכ"ל אז זה לא בשליטתי...)יפורסם כאן בהקדם האפשרי מקווה לראותכם והכי חשוב שתהנו מהחיים היפים! אפשר להעביר דרכי שאלות

עדכון - נדחה בשבוע

התאריך החדש 13/1 אותו מקום, אותה שעה האר יהיה פרי-אר לאר פתוח שיפורסם בהמשך

למעלה