נקודות לציון. *פרצוף חכם* ../images/Emo132.gif
(הרעיון המקורי שייך להילה הקוסיט, מלאכית16, ש
מאוד הרגשנו בחסרונה והסכמנו על זה פה אחד באמת-או-חובה-של-ארבע-בלילה. אוהבים אותך הילה
)
הגרופ-האגס הכמעט-הורגים של ההתחלה.
הרכילויות על כל מיני דברים שלא נכתוב עליהם בפורום למרות שהם לא ממש קשורים.
העובדה שכמעט ולא דיברנו בכלל במפגש הזה על אנימה!!! כל הכבוד לכם
אני ודניעל העלינו אנשים בדרגות-הסטייליסטיות שלהם (אני והיא העל-מסגננות, רוני מסגננת, לין אופנתית מינוס בגלל שכתוב על החולצה שלה Daniel, מאיה כמעט אופנתית מינוס בגלל הירוק צומי המאוד צומטי, כולם ברמת תת-תת-תת-תת-תת-תת מסגננים חוץ מקסם ואורן שהם תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת-תת מסגננים)
ההרקדה המגניבה שלי ושל צחי ^_^ עודד אמר להרים ידיים! *עושה גלים בידיים ומעמידה פנים שאני קלאברית שוחה*
דליה ומאיע שהיו חמודות באופן נורא קיצוני. אימרו לא לנחמדות! ביצ'יות לשלתום.
הכביש השומם לחלוטין במזכרת בתיה.
בקרוב חגיגות 102 שנות קציר במזכרת בתיה (או משהו כזה) עם הופעה של
שרית חדדדדדדדדדד
מי שלא בא- אמברידג'
שניש המחבלת. בשנייה הראשונה שראיתי אותך באמת חשבתי שאת מחבלת! זה פשוט מתבקש.
המיון לבתים. נחשו באיזה בית אני
בית בריתני לשלתוםםםםםםםםםםםםםםםםםם
השיר של מצנפת המיון
("השאיפה למוח" XD)
הסעודה הגדולה של אחרי-המיון בהוגוורטס (פיתות עם חומוס ובמבה בוביץ)
הריקודים, בתקווה שאף אחד לא צילם את זה כי אחרת אני ממש אתפדח
הליווי שלי, של רוני, נדב וקסם את ערן לביתו. הלכתי יחפה לאורך כל מזכרת בתיה (לא שזה הרבה, אבל..
) רק כדי לראות שערן טחון למדי. תצטרף לכאן!
הרומן החדש של הפורום- נדב את רוני. ואורן יקנא.
אני ומאיע הסתכלנו בגיליונות של מעריב לנוער וקראנו את המדורים הכי שאווים ומעניינים ("האם אפשר להיכנס להריון מבעל חיים? האם אפשר לעצור את המחזור על ידי שפיכת קולה?")
הדיבורים הבלתי פוסקים של צחי, אופיר ורחלי בשלוש בלילה על כוכב הצפון ומיקומו העתידי. כבר עדיף שתדברו על באפי!! טוב, בעצם, אולי לא. שכחו מזה.
"אם תשתקו במשך חצי שעה תשמעו משהו מה זה מגניב" -אני ברגע של עצבים על כל הטיפשים שהפריעו לי לישון בארבע בלילה, ובדיוק אחרי חצי שעה פתאום שמענו תרנגולים
המשחק החדש והמגניב של רחלי. אהבתי מאוד.
הידעתם? פעם בארבע שעות עוברת מכונית בכביש הראשי של מזכרת בתיה.
השלט הגדול בכניסה שכתוב עליו "שניצל אילה"
כמה נחמד. אני תוהה מדוע הם שמו מתחת לזה תמונה גדולה של תרנגולת.
ישנתי שעה שלמה.
האיחור הלא!!! אופנתי של לין ומייג'ן.
קרן המדהימה וגנוב המדהים (ועליך אני כותבת את זה רק כי אתה עורך גרפי)
הפן שלי, שנהרס בגלל מישהו (אהמ אהמ) ששפך עלי בקבוק שלם של מים מהברז. אל תדאג צחי, אני עוד אנקום. בעצם כבר נקמתי.
אני לא אכתוב על כל אחד כי ממש לא בראש שלי לכתוב על 30 ילדים "קוסונים מדהימים שולתים שלי!!!!!!!!! אתם קורעים ואני אוהבת אתכם" אבל אני באמת מתכוונת לזה. כולכם. ~~ היום השני ~~
שיחת ה.. אר.. "בוקר" המעמיקה.
הקורנפלקס המקולקל.
הם ~עדיין~ שיחקו ביד הדמיון! דייייייי!!!! דיייי!!!! דיייייי!!!
הלא נפסיק לשיר של קסם. קצת התבלבלה עם התווים אבל סלחנו.
"לא כל שיר בלנ"ש חייב להיות מכה אפורה."
הממטרות שפתאום השפריצו והעירו את כל אלו שישנו בדשא, או יותר נכון את מייג'ן.
אריזת הפקלאות.
הבינגו.
הנסיעה במונית שירות לקניון רחובות. לנהג קראו משה (הייתי שואלת אם הוא לא מת אבל זה כבר היה עובר את גבול החוצפה) הוא לא קרא את הספרים של הארי פוטר כי אין לו זמן, וכששאלתי אם הוא ראה את הסרטים של הארי פוטר הוא התחמק בתשובה "מה יש לך מהארי פוטר? רוצה שאני אסדר לך משהו איתו?"
קניון רחובות לא היה שומם בכלל.
השירותים ה.. אר.. מעניינים בקניון רחובות. שניהם, כי נכנסתי בטעות גם לשל הבנים (שתקו)
הארוחה במקדונלדס.
כרטיס ההגרלה המגניב שלי (זכיתי בארוחת מק רויאל חינם בארוחה הבאה
אין עלי)
קריוקי באמצע הקניון, לתדהמת כל האוכלים מסביב.
ההליכה שלי עם פאה בלונדינית וכובע של היידי בת ההרים. למה אנשים הסתכלו עלי?
השומר בכניסה שחשד שיש לי נשק ואילץ רק אותי לפתוח את התיק ולהראות לו ביסודיות כל דבר שם. לך לעזאזל, ביץ'.
פאשה, החנות הכי שווה בקניון רחובות עם הסטרפלסים המנצנצים שלי, של דניעל ושל לין. הכסוף שלי!!!!!!
המבצעים בפוקס.
מדף ההארי פוטר בשטימצקי. מוזר, הם קראו לזה "מדף הארי פוטר" כשבעצם לא היה שם שום דבר שקשור איכשהו להארי פוטר.
דיברנו קצת על הארי פוטר.. אם בפורום אנחנו לא מדברים עליו, לפחות זה.
הסרט שראינו, עם אורלנדו בלום וג'וני דפ ששכחתי מה שמו. סרט מצוין, למרות שהוא גובל בטמטום וקיטש-יתר. וכשזה עם תרגום ולא באיכות רדודה זה הרבה יותר מובן.
הפופקורן שגנבתי מכל האנשים בשורה שלי. סליחה רחלי.
הפגישה המקרית של כולם בשירותים.
לוצ'י
וכשדליה מדדה את מכנס-האנורקסיות הרגשתי כמו פילפילון אפו ארוך.
הפנינגגגגגגג *מתפגרת*
הסרט הורוד צומי שקניתי. מכוער מוות, אבל נו.
22 הכרטיסים שנקנו. מי לקח אותם בסוף?
אני לא זוכרת מה עשיתי באוטובוס לבית של טל וסיגל, אני רק זוכרת שזה היה מאוד מצחיק.