../images/Emo41.gifסיכום מפגש../images/Emo41.gif-../images/Emo118.gif
אני לא הולכת לפרט מה קרה בדיוק כל יום, גם בגלל שאני לא זוכרת הכל, וגם בגלל שארר.. אין לי כוח, אבל אני אשתדל כמה שיותר
היום הראשון- אנה ורותם הגיעו אלי ב12:30 בערך, שיחקנו "הרמז" (משחק שאי אפשר לסיים!!! זה מעצבן באיזשהו שלב) ודיברנו קצת והיה נחמד. אחר כך הלכנו לגל ורוני וראינו כוכב המטמון
באיזשהו שלב, יעל, קסם, אורן ומאיה הגיעו, ונזכרתי ששכחתי להביא ממתקים, מצנפת (בשביל המיון שהיה אחר כך
) ושק"ש. אז קסם (החמודה
^_^) הלכה איתי בערך רבע שעה, לבית שלי, להביא ממתקים. סה היה מאוט נחמט מצידה
חזרנו , ובדרך חזרה ראינו את דלית באוטו. נכנסנו לאוטו ועזרנו לאבא שלה להגיע לבציות.
הגענו, ראינו שעוד אנשים הגיעו.. בלה בלה... לא זוכרת מה קרה אחר כך...
במסיבה
היה ממש כייףףף. לא באמת חשבתי שאנשים הולכים לרקוד שם, אבל רקדו. אז גם אני רקדתי טיפה. אפילו שאני לא ממש יודעת. טוב, לא נורא, זה היה כייף. שיחקנו קדרים שיכורים, שזה כמו הקדרים באים, רק שצריך להסתובב 15 פעמים עם אצבע למעלה ולהסתכל עליה, ואז לנסות לברוח. כולם היו בערך שיכורים. אני עפתי על איזה עץ (ברוש לימוני, למעוניינים) והזרת שלי נדקרה לגמרי בקוצים שיש לו על הגזע והיא התנפחה למימדים עצומים. היה ממש ממש קשה להזיז אותה. והיא הייתה מגעילה, ורודה ונפוחה. זה היה מפחיד
הממ... אחר כך כולם שכבו על המרפסת והתכסו באיזה שלוש שמיכות. זה היה כל כך נחמד
^_^ ואז נראה לי שגל הציעה שנלך לדשא ונפתח שם את השק"שים. אז נחשו מה עשינו? (רמז: מה שהיא אמרה.) אורן החליט שהיד שלי נחמדה. אז הוא גנב לי אותה, בערך. השק"ש שלי הוא דפוק והוא לא נסגר, אז אורן וגל שמו עלי את הראש וגרמו לו לא לזוז. אבל בגלל זה, אני חושבת, לא הצלחתי להירדם בלילה. זאת אומרת, גם בגלל זה. הלילה הזה היה כל כך שולת!!1 כולם היו במצב כל כך מוזר. הנה כמה ציטוטים נבחרים מהלילה, כדי שתבינו למה אני מתכוונת: "הענן הזה נראה כמו שואב אבק"
זה היה משעשע. "פעם גידלתי תרנגולות בבית שלי ו.." *נקטע ע"י צווחות "אורן שתוווק"* "סוסוני ים יכולים להמליט מהבטן".
הסתכלתי על הקצה השני של הואדי שיש ליד החצר של הבציות, וראיתי את באדי, החתול שלהם, ליד משהו לבן\שחור ודי קטן. אז החלטתי שזה הגור של באדי. אחר כך הסתבר שזאת הייתה פחית צבע
לא ישנתי במשך הלילה, ואז בבוקר רציתי לישון, ואורן לקח לי את השק שינה, אז נרדמתי על השק של נטע (זה היה אחרי שהיא ישנה 5 שעות בערך והתעוררה) ןבדיוק בדקה שהצלחתי להירדם, החוצפנית העירה אותי עם המון מכות כואבות ואמרה לי לזוז כי זה השק שינה שלה. חוצפנית
ניסיתי לישון עוד כמה פעמים, אבל היה פשוט חם מידי. ואז די שיעמם לי, ואמא שלי רצתה שאני אבוא הביתה להגיד שלום, אז הלכתי הביתה והתקלחתי וישנתי שעה, ואז קובי העיר אותי
הלכתי לגל ורוני ומשם נסענו לקניון. השתלטנו על 3 מוניות, אם אני לא טועה. קובי הגיע. אכלנו וכל מיני דברים כאלה, קנינו כרטיסים ל"שודדי הקריבים" והסתובבתי עם נטע בקניון. חיפשנו בגדים בכל החנויות האפשריות, ובסוף מצאתי שתי גופיות חביבות ביותר בדלתא פלוס. (אחת מהן לבשתי היום..). חזרנו וראינו את הסרט, הוא היה טוב. לא טוב מאוד ולא לא טוב, הוא פשוט היה סרט טוב ונחמד ומשעשע. אורן ואני נלחמים יותר טוב מאורלנדו בלום וג'וני דפ, זה בטוח.
קובי הלך. הגענו לבית משפחת גלקר. ראינו קצת טלוויזיה, עשינו את הקומזיץ (בערך עשינו. יותר אכלנו מרשמלו, צלינו במבה וחתיכות פיתה) נדבק לי מרשמלו לסנדל. כמו בכל קומזיץ.
זה מעצבן נורא. בערך ב23:00 התחלתי נורא להתשעמם, ולא היה לי ממש כוח לשיר עם כולם, אז הלכתי לישון. נרדמתי בערך ב00:00, התעוררתי ב4:00, ואז היה ממש ממש ממש כייף. שיחקנו אמת או חובה (הייתי צריכה לעשות אירובי. אני לא רוצה לחשוב כמה אדיוטית הייתי נראית
) עשינו עוד כמה דברים, ואז היה קר. אז החלטתי ללכת לישון. אורן הנחמד
עזר לי לשים מזרון חדש, כי חמאתילי גנב לי את המזרון
התעוררתי בסביבות 7:00, והיד שלי הייתה תפוסה לגמרי (אורןןןן
) ואז חזרתי לישון והתעוררתי ב10:00. הייתי עם יעל נטע וגל בחוץ, נפרדנו משניץ, וחזרנו פנימה, כי היו אנשים. אממ.. לא זוכרת מה עשינו אז. ראינו המומינים מתישהו, אכלנו פיצה דקה מאוד (אבל טעימה
) אנשים הלכו..
היו כמה אנשות שהיו אמורות ללכת לדלית, אבל בסוף החלטנו לא למתוח את המפגש יותר מידי... אז ויתרנו על הרעיון. וחזרתי הביתה שמחה מאוד ובמצב רוח טוב מאוד, והיה לי מאוד כייף (חוץ מחלקים מסוימים שהיה קצת מעצבן, אבל היו מעט חלקים כאלה) וזהו