אר. היי.

Gizmo14

New member
אה ושכחתי-../images/Emo28.gif

למה אתה אומר "בי"ציות"
מאיפה הגיעה ה-י' הזאת

סיכום מפגש יום שני - קניון רחובות

בתחילת היום הייתה לי עלייה לתורה והיהממש כיף לאחר מכן נסעתי עם אבי לעבודה(מכון ויצמן למדע ברחובות) כדי לחכות עד שהם ילכו לקניון(3 שעות של שעמום) וגם פגשתי את אבא של גל ורוני(איש ממש נחמד) לאחר מכן הגעתי לקניון וגוני (החמודה) אמרה שהם בסביבת הבורגר ראנץ' ירדתי לשם והמפגרים(כן כן אתם) לא שמ לב אליי ולרעש שעשיתי עד שברית שמה לב אליי הזמנתי אוכל ראיתי את כולם פגשתי אנשים שעוד לא פגשתי(דליה מוריה ורחלי) היה כיף ואז ב3 קנינו כרטיסים לסרט שודי הקאריביים ואז שאלתי אם מישהו רוצה לבוא איתי להפנינג אף אחד לא רצה רק שהם כן היו שם היה ממש כיף להסתובב 45 דקות עם כל מי שנכנס לחנות אבל בעיקר עם מאיע ורחלי(כי שלושתנו הינו שם 45 דקות) ראינו שם פוסטרים של חתולים וכל מיני פסלונים במחיר מופקע. אחרי ללטף חיות ולא הגעתי לחיות ודראקו הוא חמוס ולא נמייה ואחרי זה הלכנו לקולנוע ואני ונטע (החמודה) קנינו פופקורן ענק וגם דיברנו כל הסרט ואיזה אחד לידי כל הזמן אמר לי לשתוק לא התייחסתי אליו והסרט היה ממש יפה משעשע עם קרבות וגם קיטש בקיצור סרט שולת!!!!!!!!!!!!!!1 שיצאנו מהקולנוע הסברתי לרחלי על איך לחבר את הטלויזיה למחשב אחרי זה ישבנו בכיכר וקסם וצחי הלכו לקנות דברים לקומזיץ אחרי זה ליוותי אותם לתחנת אוטובוס ונפרדתי מהם למרות שחלק כבר עלו לאוטובוס ולא יכלתי לחבק אותם. רציתיע להגיד שממש שלת~!

HuGo Hell

New member
לי יש חמוס! ../images/Emo1.gif

ואני אוהב אותו.... בכל מקרה, מה עם קסם? לא שמעתי עליה השום סיכום
ומאיה? והילה? וכולם?

ketty the sheep

New member
אווו, אפשר לבקר אותך?

יש לי אובססיה לחמוסים, מאז שעברתי ליד חנות חיות וראיתי שם כמה. בהיתי בהם שעתיים בערך, לפני שהמוכר העיף אותי משם

Gizmo14

New member
הממממ...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

קסם... קסם, ממחסור בדרכי הסעה, נסעה כבר ביום שלישי לת"א והתנחלה אצל לירון, וביום רביעי (ב9 בבוקר
) נסעה לבית שלה כדי למצוא- מחשב שתקף אותו וירוס
אז המחשב חזר מתיקון רק היום בבוקר
ועכשיו אני מגיבה... סיכום אני כבר לא אכתוב כי בטח לא יקראו
אבל לפחות אני אגיב לי, בשביל הכיף

AGNET SHESH

New member
...

אני שמתי לב אליך ואמרתי לך שלום אז לא לקרוא לי מפגר... ואמרתי לך גם לבוא לאיפה שכולם למעלה איפה שאורן הראה לנו... כיף לך שלפחות יכולת להיות עם כולם בסרט ואחרי כי אני הייתי חייב ללכת... וגם לא.. כי לא ידעתי שבסוף המעסיק\בוס שלי לא נוסע ויכולתי להישאר, אבל הוא אמר לי את זה רק כשהייתי בבית כבר וממש התעצבנתי מזה אבל וואטאבר! מה שקורה קורה.. (חייך.. מחר יהיה רע יותר)

Kryptonite

New member
שכחת את "מה השעה?!"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

Gizmo14

New member
אגב דברים לקומזיץ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

רררררר...
אחרי שגנבתי לכולם 25 שקלים בשביל הסרט
עוד הייתי צריכה לגבות 5 שקלים בשביל הקומזיץ
הרגשתי כמו בנק הפועלים
מה שכן- בסוף באתי עם מאה שקלים- בשקלים
היו גם מטבעות של 10 אגורות, או חצאי שקלים
והמממ... לא ממש הרגשתי בנוח לשלם לקופאית מאה שקלים במטבעות של שקל
אז נתתי שטר של מאה
וחזרתי עם כל השקלים שלכם הביתה, אמא שלי טיפה כועסת
(לא נורא, הוצאנו כבר חצי מהכסף
)

Dracos Love

New member
שלום שלוםםםם../images/Emo13.gif

כאן מאיע וברית.. לא ייאמן, גם כאן המקלדת דפוקה 0_0 אבל המחשב של סיגל דפוק כולו, אז באנו לכאן.. כיף כיף כיף, היה לנו היום כיף
אתמול בלילה אני (ברית) נרדמתי בערך באחת עשרה, אחרי, שוב, יותר מעשרים וארבע שעות ללא שינה (וללא אוכל..) התעוררתי בארבע לפנות בוקר ויצאתי החוצה, שם ישבו (ממש לא ליד המדורה) כמה אנשים. הם שיחקו אמת או חובה, והבהירו לי שהפסדתי המון כיף, אבל מילא. אז שיחקנו, והיה כיף בטירוף, יייהייייי~! נדב ישן. הוא טוען שהוא רק שכב שם, אבל הוא ישן. ואחר כך עוד. ובבית עוד. ובבוקר עוד. ובצהריים עוד. כשראינו טלוויזיה. כשאכלנו. כשישנו. כששיחקנו. כשדיברנו. נדב, ישן.
וול, היה כיף. בשלב כלשהו הפסקנו לתת שאלות לאנשים ולסובב בקבוק, ופשוט שאלנו שאלות, וקסם, אופיר, לין, אורן, גוני, רוני,דניאל, מאיע, סיגל ואני ענינו עליהן לפי התור (לפי מה אתה שופט את עצמך, מה היית רוצה לשנות בעצמך, מה הדבר הכי רע שעשית אי פעם למישהו (גוני, יא אלימה...
*העוויות משונות* "למה יש לי קרש על הראש?"
) וקסם.."אה, את זה אני עושה הרבה," *מחטיפה לאורן מכות רצח* "מה, זה רע?" *הבעה מתוקה ותמימה*) ואז נדב (לא יאומן..) התעורררררר......... והפסקנו לשחק. במקום זה קסם ונדב ההאבלים התחילו לדבר על צבא ולימודים (סיגל: "אה, הרגע נודע לי שמתוקף היותי בעלת הבית הזה יש לי הזכות למנוע מכם לדבר על כל מסגרת שהיא"). השתקנו אותם, שרנו שירים יפים
קסם הרביצה לנדב בלי הפסקה עם הבקבוק הריק של אמת או חובה
זה פשוט היה מצחיק.....
דיברנו עוד, אבל הבוקר עלה (שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט. זה אומר שהלילה עבר, ואני לא צדיקה
), הנמלים הלכו (מאיע יאאאאאא.....!!!! זה כולה נמליםםםם~!), והזבובים הגיעו.. חרא, הא? אז עזבנו את החצר ונכנסנו הביתה, לא יכולנו לשבת למטה בגלל שאנשים היו שם, ישנים, ואנחנו לא רוצים שאורן או מייג'ן יחבטו בנו בגלל שהערנו אותם
(אורן כבר הלך לישון אז). אז עלינו לחדר של סיגל, ושם הם הפסיקו לדבר.. בדרך למעלה מוריה התעוררה ובאה למעלה, ואולי גם דלית.. אמממממממ..אממ. אז הם נרדמו (נדבנדבנדב
) ואני עשיתי כמה דברים וירדתי למטה.. ושם מוריה ואני ישבנו על הספה ושתקנו. דיחצ'ה התעוררה, רחלי (רחל*י*) התעוררה, דלית התעוררה. שניצל עשתה לנו ביי קלוש והלכה.
חזרנו לישון...
מוריה ואני שוב שתקנו, נרדמתי על הספה. כשהתעוררתי השעה היתה עשר בבוקר; ושוב: מוריה התעוררה, דניאל התעוררה, רחלי התעוררה, דלית התעוררה.
רחלי התבעתה מכך שישנה 10 שעות שלמות במפגש!!
המשך אולי אח"כ

AGNET SHESH

New member
לא רוצהההה!! אני הייתי יכול להשאר..

ולא ידעתי!! אוף... ועוד מפגש כזה לא יהיה כי ההורים של הביצו"ת סבלו מאיתנו כל כך שהם בחיים לא ירצו לתת לנו שוב את הבית.. לפחות ככה זה נראה.. בכל מקרה, היה לכם בטח מזה כיף בלילה והיום שאני פיספסתי בגלל טלפון אחד קטן ומזורגג ששכחו לחייג אותו אלי וידעתי שיכולתי להישאר רק כשהייתי בבית.. אני מספר את זה כבר בפעם החמישים בערך רק כדי להבין עד כמה זה מעצבןןןןןןן... לא נורא, מפגש הבא אני נשאר מההתחלה ועד הסוף! אולי אני אנסה לארגן כבר את המפגש המיוחל בירושלים כי דחינו אותו כבר מלא פעמים (כל הירושלמים שיכולים לעזור במשהו - אלי לICQ 155763085.) נדב ישנת! נדב ישן! כן! הוא הצליח לישון! אוףףף.. ועכשיו אתה בטח כבר לא מסטול מעייפות והיינו יכולים להריץ שעות בכל הקטעים.. בעסה.. אגב נדב, אתה אחלה גבררר!! *לעדכן את הסיכומפגש שלי בתודות ובסיכומים על האנשים שהיו*

thebaby

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

גם אתה... ובהחלט היו לנו הרבה צחוקים
והייתי מסטול מעייפות עד שהלכתי... אבל למרות שברית מתארת את זהכאילו ישנתי המון(
|ברית|) רק בבוקר השני ישנתי שבע שעות שזה באמת הרבה... אבל עד אז לא ישנתי כמעט... כי כל פעם שנרדמתי על הרצפה או שהם העירו אותי או שבאה איזה נמלה או שמשי(אחות של סיגל
) לקחה אותי לסיבוב בעיר
היה כיף מאוד
ואממ אני לא כותב סיכום... זה פשוט ארוך מידי

AGNET SHESH

New member
אוו..

"סיבוב בעיר"... חח... אני עוד חזרתי לעבודה ונרדמתי באמצע העבודה לכמה דקות והגעתי למצב שבו אתה היית בבוקר של יום שני: הייתי מסטול מעייפות, אבל ממש מסטול.. ישנתי 12 שעות ברצף, ועכשיו ממש אני הולך להשלים את זה. לילה טוב!

שניש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif

חבל שלא הייתי כשנדב ישן..אולי הייתי מליחה לבצע את זממי ולגזור לו תלתל

AGNET SHESH

New member
אל תדאגי לא היית מצליחה גם עכשיו...

כשהוא עייף, הוא מסטול, כשהוא ער, הוא עוד יותר מסטול, כשהוא ישן? הווו... מצאת הגדרה חדשה ל*מסטול בטירוף*..

De-Panther

New member
כשהוא ישן הוא כמו..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בול עץ
סגרתי את הדלת בטעות חזק מידיי איפה שהוא ישן וזה לא הזיז לו

למעלה