שלום שלוםםםם../images/Emo13.gif
כאן מאיע וברית.. לא ייאמן, גם כאן המקלדת דפוקה 0_0 אבל המחשב של סיגל דפוק כולו, אז באנו לכאן.. כיף כיף כיף, היה לנו היום כיף
אתמול בלילה אני (ברית) נרדמתי בערך באחת עשרה, אחרי, שוב, יותר מעשרים וארבע שעות ללא שינה (וללא אוכל..) התעוררתי בארבע לפנות בוקר ויצאתי החוצה, שם ישבו (ממש לא ליד המדורה) כמה אנשים. הם שיחקו אמת או חובה, והבהירו לי שהפסדתי המון כיף, אבל מילא. אז שיחקנו, והיה כיף בטירוף, יייהייייי~! נדב ישן. הוא טוען שהוא רק שכב שם, אבל הוא ישן. ואחר כך עוד. ובבית עוד. ובבוקר עוד. ובצהריים עוד. כשראינו טלוויזיה. כשאכלנו. כשישנו. כששיחקנו. כשדיברנו. נדב, ישן.
וול, היה כיף. בשלב כלשהו הפסקנו לתת שאלות לאנשים ולסובב בקבוק, ופשוט שאלנו שאלות, וקסם, אופיר, לין, אורן, גוני, רוני,דניאל, מאיע, סיגל ואני ענינו עליהן לפי התור (לפי מה אתה שופט את עצמך, מה היית רוצה לשנות בעצמך, מה הדבר הכי רע שעשית אי פעם למישהו (גוני, יא אלימה...
*העוויות משונות* "למה יש לי קרש על הראש?"
) וקסם.."אה, את זה אני עושה הרבה," *מחטיפה לאורן מכות רצח* "מה, זה רע?" *הבעה מתוקה ותמימה*) ואז נדב (לא יאומן..) התעורררררר......... והפסקנו לשחק. במקום זה קסם ונדב ההאבלים התחילו לדבר על צבא ולימודים (סיגל: "אה, הרגע נודע לי שמתוקף היותי בעלת הבית הזה יש לי הזכות למנוע מכם לדבר על כל מסגרת שהיא"). השתקנו אותם, שרנו שירים יפים
קסם הרביצה לנדב בלי הפסקה עם הבקבוק הריק של אמת או חובה
זה פשוט היה מצחיק.....
דיברנו עוד, אבל הבוקר עלה (שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט. זה אומר שהלילה עבר, ואני לא צדיקה
), הנמלים הלכו (מאיע יאאאאאא.....!!!! זה כולה נמליםםםם~!), והזבובים הגיעו.. חרא, הא? אז עזבנו את החצר ונכנסנו הביתה, לא יכולנו לשבת למטה בגלל שאנשים היו שם, ישנים, ואנחנו לא רוצים שאורן או מייג'ן יחבטו בנו בגלל שהערנו אותם
(אורן כבר הלך לישון אז). אז עלינו לחדר של סיגל, ושם הם הפסיקו לדבר.. בדרך למעלה מוריה התעוררה ובאה למעלה, ואולי גם דלית.. אמממממממ..אממ. אז הם נרדמו (נדבנדבנדב
) ואני עשיתי כמה דברים וירדתי למטה.. ושם מוריה ואני ישבנו על הספה ושתקנו. דיחצ'ה התעוררה, רחלי (רחל*י*) התעוררה, דלית התעוררה. שניצל עשתה לנו ביי קלוש והלכה.
חזרנו לישון...
מוריה ואני שוב שתקנו, נרדמתי על הספה. כשהתעוררתי השעה היתה עשר בבוקר; ושוב: מוריה התעוררה, דניאל התעוררה, רחלי התעוררה, דלית התעוררה.
רחלי התבעתה מכך שישנה 10 שעות שלמות במפגש!!
המשך אולי אח"כ