סיכום יום 1+2 עד לקולנוע..
נסעתי למרכזית בי-ם שם פגשתי את רחלי ודיברנו בדרך לבית של הביצו"ת וכשהגענו ישר עשו לנו מיון וזרקו אותי לפיליפה
אבל מאיה ראתה את זה אחרת ושכנעה אותי שזה לא נורא כל כך למרות שכבר תיכננתי את המזימה הזדונית לגנוב את אולסן ולהחליף איתם את פיליפה, אבל אז כבר שכחו מהקבוצות.. אגב, רוני וגל: תודה על הכל! המיון היה ממש נחמד... אח"כ דיברנו ואכלנו ושיגעתי את אמא של הביצו"ת לגבי ההכשרים של האוכל שם והיה לי מזה פדיחה עם זה.. אח"כ מה היה? מוזיקההההה!!! ועם כל מה שנלווה למוזיקה: בלאגן, ריקודים, עניינים וכאלו.. אח"כ דיברנו, שיחקנו את המשחק המוזר הזה שמייג'ן דפק לכולם את הצורה בו, ו*ניסינו* ללכת לישון (אורן - אני אהרוג אותך...) הצלחתי לישון בסה"כ חצי שעה מסכנה ביום האחרון ומשבת בצהריים ישנתי רק שעתיים בסה"כ... עצוב.. שמענו את המטוסי קרב וחירטטי לכולם בשכל שזה איזה פעולה צבאית וזה.. קמנו בבוקר, הרוב הצליחו לישון חוץ מ*מיעוט קטן במיוחד* שלא נפגע מאורן או מצחי (אורן - בפעם החמישים אלף - אני אהרוג אותך...) למה צחי? כי בהתחלה הוא השתיק את כולם אבל בסוף יצא שהוא דיבר יותר מאורן בלי לשים לב... אכלנו ארוחת בוקר והעברנו את הזמן עד לנסיעה לקניון בכל מיני דברים, ומאיה, צחי, אופיר, ומייג'ן היו עייפים אז הלכו לישון על הדשא, אמא של הביצו"ת החליטה ל*השקות את הגינה* והזהרתי מאיה צחי ואופיר והם קמו, אבל מייג'ן פשוט לא שמע... זה היה קטע שזוכה מקום ראשון בפיספוסים לראות איך הוא קפץ מהממטרות... פשוט קורע... אח"כ שיחקנו בינגו ותודה לשניצל על זה, אח"כ שיחקנו לא נפסיק לשיר ותודה לקסם על זה, ואח"כ הלכנו לקניון, אכלנו, דיברנו על דת (מי שישב לידי לפחות), חיכינו לקולנוע והסתובבנו כל אחד בקבוצה אחרת, וכולם נכנסו לקולנוע, ואני נותרתי לי מיותם כי הייתי צריך ללכת... מה שלא ידעתי, זה שהבוס שלי כבר לא צריך שאני אעבוד היום... הוא אמר לי את זה רק כשהגעתי לבית אל אז זה כבר לא עזר לי יותר מדי.. אוףףףף זה ממש מעצבן... בעסהההה... נדב: כמו שאומרים - אל תדאג, מחר יהיה יותר קשה (בדיחה פנימית ביני לנדב! כל המנסה להבין מסתכן בהבנה לא נכונה... אלא אם אתה נדב...) מחכה למפגש הבא! משה.