ארתור

porky169

New member
בג'וניור../images/Emo134.gif

ביס ובקרוב הויאודי החל מיום ראשון יתחילו לשדר את זה בג'וניור

גם אם אני לא טועה בספיידרמן

ניראה לי מעולם לא שודר הפרק האחרון,תמיד גם בשידורים החוזרים הסידרה ניגמרה פרק או שניים ליפני הסוף,אולי זאת הסיבה ביגלל הדיבוב.או שאני סתם נדחף למשהוא שאני לא מבין בו חח...

porky169

New member
זה סתם קשור להפקה המקורית../images/Emo134.gif

רצו להפיק עונה נוספת והסדרה בוטלה

אה חח...

אני זוכר שהייתי קטן תמיד הייתי מחכה לפרק האחרון ותמיד לא היו משדרים אותו,חח...זה היה ממש מעצבן./tapuzforum/images/emo3.gif

mikeys barking

New member
רמי O:

כשאתה אומר שחידשו סרטים גדולים של דיסני, אתה מתכוון בעברית או באנגלית? אם זה בעברית- אז לא ממש אכפת לי P: אבל אם זה באנגלית זה לא נראלי הגיוני כ"כ כי לפי מה שידוע לי הם מחדשים את הסרטים אבל לא מקליטים מחדש. כלומר, איכות התמונה הרבה יותר טובה וגם הסאונד, אבל אני יכולה להישבע שאלו אותם הקולות

התכוונתי לגרסא האנגלית O:

אם אני לאטועה, זה מה שהיה - כחלק מתהליך שיפור הסרטים (כי הם היו מממששש ישנים ורצו לשמר אותם לעוד הרבה זמן) אז חידשו גם את האנימציה וגם את הסאונד. אני בטוח שהמדבבים החדשים שהקליטו בסרטים הללו - היו כאלו עם קול דומה ביותר לאותם קולות שהוקלטו לפני שנים. הם כנראה רצו לשפר את הסרטים ולהשאיר כמה שפחות ספקות בנוגע לקולות XD היו גם המון סדרות שבהן הוחלף קאסט שלם של מדבבים והביאו מדבבים חדשים שהקולות שלהם היו דומים לקומיהם ב-ד-י-ו-ק-! וזה ממש מגניב! אולי ננסה לברר אם באמת חודשו גם הקולות והסאונד בסרטים של דיסני? כי אני בטוח שקראתי על זה פעם, וגם דיברו על זה באיזה ראיון. צריך לחפש O:

mikeys barking

New member
אם יש לך דרך לברר, אני אשמח ^^

בדיוידי החדש של מלך האריות הוסיפו שיר לסרט בקטע שמופסה וסימבה מבהילים את זאזו. במאחורי הקלעים של הדיוידי מראים שם שאת השירה הקליט הבן של אחד מהמדובבים (אאל"ט זה הבן של מי שדיבב את סימבה), והקול שלהם נשמע בדיוק אותו הדבר. אין לי מושג אבל מי הקליט בגרסא העברית, כי הדיוידי הרבה מארה"ב ^^
אם זה מעניין מישהו אני יכולה לבדוק את זה.

shirpan

New member
דבי בסרגליק מתה??????

אני בהלם! מתי? למה? איך.... איך לא ידעתי מזה?

כן, היא נפטרה לפני שנה או שנתיים ממחלת הסרטן.

גם אני הייתי המום כששמעתי את זה לראשונה. זה מוזר. אני גם יודע שהמדבב של סילבסטר מ"לוני טונס" (שעשה עוד דמויות מוכרות) נפטר גם הוא. ניר פעם סיפר על זה בפורום.

porky169

New member
כן../images/Emo134.gif

ב2005. יום אחד אני קורא עיתון וסתם מסתכל על מודעות אבל פתאום אני רואה מודעה על דבי מערוץ הילדים והיה כתוב "קולך ישאר איתנו לעד" אז מן הסתם הסקתי שזו אותה אחת

shirpan

New member
אוי זה כל כך עצוווווווובבבבבבבבבבבבבב../images/Emo7.gif

גם כשיוני חן נפטר זה היה עצוב ממש. יש אפילו אתר לזכרו עם קליפ הכי עצוב בעולם. נראה לי שאפשר לראות את זה ב- cartoon.irc.il שזה אתר מצויין לכשעצמו

למעלה