ארתור תכנס דחוף!

ארתור תכנס דחוף!

הצלחתי להכנס לחדר כלשהו אבל הוא אומר לי שהטעינה תימשך כמה דקות וזה לא ניטען מה עושים???

כנסי יש כמה סיבות והן...

א. אוליי בהרשמה סימנת מבוגרים ואז תוך 10 שניות ברגיל מפסיק השידור ב. אוליי באחת השידורים שידרת יותר מדיי מחשוף וזה חסימה ג.אוליי הגיל שלך בזמן ששידרת היה מתחת לגיל המותר וזה 16 או שלא הצגת לאיזה שומר תעודת זהות ד.אוליי רבת עם איזה אחד שלא במקום והוא חסם אותך משידורים אז תעשי ככה תשלחי אימייל לכתובת הזאת [email protected] ותרשמי להם שאת לא יכולה לשדר והשידור מופסק תוך 10 שניות תרשמי להם שאוליי בטעות סימנת את המבוגרים ובגלל זה וזהו והם יחזרו אלייך :)

אנלא שידרתי שום מחשוף!

וגם לא היה לי מריבות עם אנשים... פשוט הפעלתי 2 מצלמות אחת בצאט טיוי ואחת באייסיקיו ומאז לא הצלחתי להכנס לחדר מסוים ועכשיו כן אבל זה לא נטען זה מראה תפוז אנשים וזהו. יש פיתרון?

אמממ תדעי דבר אחד

שהמצלמה פועלת באיי סי קיו היא לא יכולה לפעול באותו זמן בבבלוג טיוי ובאיי סי קיו זה בלתי אפשרי וזה מראה שחור לגביי הפיתרונות הם: 1.אם במחשב מותקנת מצלמה אחרת, יציאה לשדר לטלוויזיה (כחלק מהכרטיס הגרפי, כגון Readon או GeForce ובכלל- כרטיסים גרפיים מתקדמים) או כרטיס טלוויזיה, תצטרך לשנות את ההגדרות כך: לחץ על הלחצן הימני בעכבר אשר ממוקם על חלון השידור, ובחר באופציה "Settings”. שם לחצו על התמונה של המצלמה ובחרו את המצלמה שלכם. 2.אז ככה נעשה את הדברים הבאים- כלים-אפשרויות אינטרנט-> הגדרות-> הצג אובייקטים בתוך דפדפן אקספלורר באנגלית tools-> internet option -> settings -> view objects בחלון שיפתח תוכל לראות פריט ששמו LauncherV1 Class. נלחץ מקש ימני של העכבר על הרכיב ונבחר באפשרות Update לאחר העדכון יש לסגור את החלונות הפתוחים להכנס לצאט מחדש ולאשר את התקנת הפקד מחדש. בהצלחה :)

עשיתי כלים => אפשרויות אינטרנט

ולא מצאתי הגדרות.. מצאתי רק: כללי, אבטחה, פרטיות, תוכן, התקשרויות, תוכניות,ומתקדם.. אז מה צריך לעשות??

1Life1Death

New member
כפתור ימני על ההגדרות של המצלמה

בחלון שאמורים לראות בו את השידור של המצלמה שלך אם זה למה שאת התכוונת אם זו בעיה אחרת ותפוז לא חזרו אלייך את מוזמנת לשלוח יל מסר אולי יהיה לי קצת זמן ואני יהיה מחר על המחשב אז אני אוכל לנסות לעזור לך :)

תודה לך! ‎:)

אבל הבעיה שלי קצת מורכבת.. אני פעם שידרתי גם בצאט טיוי וגם באייסיקיו אז בגלל זה חסמו אותי.. ועוד דבר! גם לצאט נענע אנלא יכולה להכנס.. וגם באייסיקיו אין לי אפשרות לפתוח מצלמה.. מקווה שתעזור לי ‎:)

היו לי 3 כאלה למחיקה אז מחקתי אותם

נראה אם אצליח לעלות לצאט.. וזה גם קשור לצאט נענע והמצלמה באייסיקיו?

X ר ת ו ר

New member
התמיכה היא לצאטTV בתפוז בלבד.

לא לנענע,לא למצלמה בICQ. במידה וצאט תפוז עובד לך,סיימנו את העזרה שלך :)

הסברתי לך שזה חזר על עצמו בחזרה...

שזה אומר שאני רואה ת`דף הראשי שזה צאט+ וצאט טיוי ורגיל ולאף חדר אנלא יכולה להכנס הבנת עכשיו? אז מה עושים?

הסברתי לך שזה חזר על עצמו בחזרה...

שזה אומר שאני רואה ת`דף הראשי שזה צאט+ וצאט טיוי ורגיל ולאף חדר אנלא יכולה להכנס הבנת עכשיו? אז מה עושים?

X ר ת ו ר

New member
את לא ברורה,וזה מקשה על העזרה שלי.

אם תוכלי לתת למישהו שמבין קצת יותר ממך במחשבים לכתוב את הבעיה בכניסה לצאט,אודה לך מאוד, כרגע,ממה שהבנתי,את נמצאת בדף wwww.tapuz.co.il/chat ולא מצליחה להכנס לחדרים משום שהם לא נפתחים לך. נסי את הפעולה הבאה : (מצורפת תמונה
) דפדפן שלך (האינטרנט שלך) יש למעלה ''כלים''(1) ->לחצי עליו, האפשרות האחרונה הינה ''אפשרויות אינטרנט''(2) לחצי עליו. תקבלי חלון קטן עם אפשרויות מרובות,בחרי בכרטיסיה פרטיות(3) תבטלי את הסימון למטה של הV (4) לבסוף לחצי על אישור(5)

למעלה