ארתור ואבירי הצדק...

DEATHRUCTION

New member
ארתור ואבירי הצדק...

מישהו זוכרת סדרה כזו? שחקני פוטבול שמגיעים לימי הבניים ונלחמים ברעים היה אותה בפוקס קידס לפני כמה זמן.... בכל אופן, מישהו יודע מה שם הסדרה באנגלי ת ו/או היכן ניתן להשיג את שיר הפתיחה?

Milmolsha Man

New member
עצלנות לשמה זה מה שיש פה

תרגום מילולי נטו אנשים סתם רוצים הכל בכפית "King Arthur and the Knights of Justice"

DEATHRUCTION

New member
תאמין לי שזה לא נובע מעצלנות...

חיפשתי בדיוק את מה שרשמת... ותראה את התמונה המצורפת, יש שני מילים אחרי KNIGHTS OF

DEATHRUCTION

New member
חוץ מזה שמה שאני באמת צריך זה

אתשיר הפתיחה...חשבתי שמיהשו יכול להשיג אותו אולי...או יודע איך/ איפה ניתן לשיג אותו

Milmolsha Man

New member
התמונה זו לא הסידרה שחיפשת

התמונה ששמת הייתה היא של "המלך ארתור" (ואבירי השולחן העגול(, והיא סידרה הרבה יותר ישנה מ"ארתור ואבירי הצדק". הסידרה הישנה סובבת סביב ארתור עוד כשהוא ילד, עם כל הסיפור של שליפת החרב מהסדן, וכשמגלים שלילד הפשוט יש את סמל החבצלת על הכתף והוא המיועד. הסידרה החדשה עוסקת בזה שמרילין נוסע בזמן כדי למצוא מחליץ לאנשי הולחן העגול, ומוצא בזממנו את קבוצת הפוטבול הניו יורק נייטס. הקוורטר-באק שלהם (מן תפקיד הרכז בפוטבול) נקרא ארתור קינג, והוא מחזיר אותם בזמן לימי הביניים. מה שכן, התמונה שמצאת של הסידרה "המלך ארתור" תעשה הרבה טוב כי זו סידרה הרבה הרבה יותר טובה לדעתי. או לפחות יותר קלאסית. וגם לה היה אחלה שיר. ועכשיו שיש לך את שמות שתי הסדרות, לך לגוגל, תוסיף לשם theme, ואני מאמין שתוך כמה דקות תהיה אדם מאושר יותר

למעלה