ארר!

ארר!

אני כ"כ שונאת את הקומונריות!! הם מודיעות לנו שביום שישי יש ב-4 פעולת חורף, וביום ראשון יש יום הורים ביום שבת יש השתלמות מדרכים שחייבים לבוא אליה. ועוד דבר, יש לי מבחן עם מלא חומר ביום שני ושישי ואני חייבת להתכונן לשניהם ואין מי שיעזור לי! אה, ואמרו לנו שהפעולת חורף בנויה כבר, אבל אופס! היא לא!! כוס אמק! שילכו להזדין! נימאס לי כבר מהגישה של:אחריות, אחריות וזה "רק" שעה וחצי" וזה רק, וזה, וזה רק!! פשוט נמאס לי! כמה שאני משיקעה בקן הזה לא רק שאף אחד לא מסוגל גם להגיד לי משהו טוב על ההדרכה שלי, אלא גם יורקים עליי ואומרים לי כל הזמן שאני צריכה וצריכה וצריכה.. ארר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש מישהו שכן אוהב את הקומונרים שלו?

לא נראה לי...

איזה דיון עשיתם מזה...

שונא את הקומונרים\לא שונא את הקומונרים
(אותי לפחות זה הצחיק) ולמי שלא הבין... אני לא באמת שונא אותם
אין לי סיבה... פשוט לכולם בדר"כ יש משהו נגד הקומונרים שלהם...
לי לא!

טיפקסית

New member
צליל אני לא מסכימה איתך בקטע הזה

קודם כל לא כל כך יצא לנו להכיר אז נעים מאוד בשמת, מד"צית בשומר הצעיר, הנה את יכולה לקחת אותי בתור דוגמא אני אישית מסתדרת מעולה עם המק"קים שלנו [מק"ק=תפקיד מקביל לקומונר רק שמק"ק זה בקיבוץ] אני רואה אותם נון סטופ כל השבוע במוסד החינוכי שלנו, וגם בסופי השבוע כשהם לא יוצאים הביתה אלא נשארים במוסד כדי להכין פעילויות ופעולות, או שיש להם סמינרים או ימי גרעין והם נשארים ובגלל זה דווקא אני התחברתי אליהם מאוד כי ניתנה לי הזדמנות לשבת לדבר איתם על הכל ונכון שלפעמים הם נודניקים אבל הם רק עושים את תפקידם. יש לנו גם את הקומונרים של קן נהריה שגם כן עובדים במוסד החינוכי שלנו ואיתם אין מה לדבר יש לי ייחסים פשוט מעוולים איתם והם חברים מצוינים שלי ואני יכולה ללכת לשבת אצלם בבית בקומנה מתי שרק מתחשק לי. אשמח לתגובתך בשמת, קן אופק, מד"צית השומר הצעיר

La Gamba

New member
מה זה בדיוק קומונורים?

לנו יש רכז(כבר לא תיכוניסט)-רכז הדרכה (תיכוניסט)-צוות מדצ"ים לשכבת גיל מסויימת (בדר"כ שניים, במקרה נדיר, אך קיים, 5 מדצ"ים לקבוצה אחת)... יש לנו גם יו"ר מחסן, ויו"ר תעל"ה, אבל הם אינםן קשורים להרכה.

בשמת!!!

תראי גם אני הסתדרתי מעולה עם הקומונרית שלי שנה שעברה. אבל זה פשוט היה בגלל שהיא הייתה בן אדם יוצא דופן ונהדר. זה לא שאני שונאת את הקומונרים הנוכחיים שלי, הם פשוט לא ברורים לי, אני יכולה לתת לך דוגמאות כמו שהקומונרית המדריכה שלי היא נכנסת לתוך שיחות קבוצה (אנחנו ארבע בנות בקבוצה אז זה יותר כמו שיחה על בסיס צווחות) ופשוט לא מועילה. זו לא אשמתה זה פשוט שאבדה לה כל השפעה שהיא עלינו, וחלק מזה שייך לעובדה שהיא כל כך הרבה פעמים בשבוע רואה אותנו, והיא המוקד לפניות על כל נושא, כך שהקשר הופך להיות נטל עליה, וגם כן עלינו.אין לי גם שפה משוטפת איתה, למרות שאני מאווווד מנסה לפתח, ואני יודעת שקשה לה עם היחס שהיא מקבלת מהקבוצה שלי (בסה"כ אנחנו קבוצה צינית מאוד) ואני יודעת שהיא נשחקת, ולבוא מקרית אונו לראש העין שלוש פעמים בשבוע זה לא פיקניק, אבל אנחנו פשוט לא מבינות אחת את השניה. אני מאוד מעריכה את הקשר שלך עם הקומונרים שלך והלוואי עליי, אבל ככה זה, אם יש לך עצות טובות לאיך להפוך את הקשר שלי עם הקומונרית לטוב יותר אשמח לשמוע.

טיפקסית

New member
צלילק´ה

גם למק"קים של הקן שלנו וגם לקומונרים יש השפעה ובדר"כ היא רבה הם מייעצים לנו בהרבה מאוד עניינים קשקורים בהדרכה אבל יש עניינים שבהם אין להם שום השפעה עלינו וכל מה שהם אומרים לא עוזר. בפעולות אין הרבה סיכוי להיכנס לדיון רציני כמו בשנה שעברה רוב הזמן של הפעולה מועבר ע"י משחקים ואין הרבה דיונים ולדעתי אולי זה קצת חבל שבצם להכניס קצת דיונים קשורים בהדרכה על מנת לסייע למד"צים לפתח עוד רעיונותצ. מהמוסד החינוכי יצא מס´ החניכים הגדול ביותר להדרכה מכל שכבת י´ הארצית רק מהמוסד החינוכי שלנו יצאו להיות מד"צים בסביבות ה-35 ילדים שזה המון זה אומר שלמדריכים שלנו בשנה שעברה היתה השפעה רבה אחרת לא היה יוצא מס´ חניכים כזה גדול אולי תנסי לשבת עם הקומונריות ולהסביר להן את עמדתך אולי הן יבינו וישנו משהו אשמח לתגוסבתך או שאפילו סתם שמתחשק לך תכתבי מחכה בשמת, קן אופק, מד"צית השומר הצעיר

אני חושבת שזה חוק טבע כזה שקומונרים

יהיו סתומים, עילגים, לא חכמים, מטומטמים, דברני סופגניות, נמוכים, צמחונים או שהם חולים במחלה הזאת שאסור לאכול קמח..... אה, השנה, אין לי קומונריות צמחוניות, ואפילו אחת מהן ארגנטינאית!!!

סתם לא נכון!!! הם חמודיםםם!

גם גדי גם ענת גם קרן וגם גיל! (אפילו עם ההיפר אכפתיות שלו) אני למדתי להעריך אנשים ואני מאוד מעריכה ואוהבת אותם

חחח היי תגידי...

נכון אמרת לי שבאת אז וראית אותי?! אז מי את היית? שיחקת איתנו אולי בכדור או משהו? איך קוראים לך? ותיקון טעות....מחנה ת"א צפון שולט ולא רעננה! רעננה סתם אימפריה גדולה ורעשנית...סתם

עילגת!

ש"שים שעושים שנת שרות בתנועה כאלה בני 19 משועמם שבמקום ללכת לצבא, דוחים אותו שנה, מתנדבים בתנועה ואז הולכים עם כל הגרעיון שלהם ביחד לצבא.

למעלה