ארר! מעצבן !

danihashamen

New member
ארר! מעצבן !

אני ממש מעוצבן על המורה שלי.. הוא נתן לי תאריך לטסט, אבל הוא אמר שבגלל שאני ניגש עם מישהו שניגש כבר טסט שלישי, אז הוא נותן לו זכות קדימה אם להיות ראשון או שני.. ואני אישית יותר טוב ביציאה ממשרד הרישוי מאשר בעלייה, ואני רציתי להיות ראשון.. הוא אומר שהוא לא בדק עוד עם התלמיד הזה, אבל 99% שהוא ירצה להיות ראשון. מה עושים? :\ זה מעצבן אותי.. קרה למישהו?

ChilD SouL

New member
אהמ...

אם אתה נוהג טוב - אז לא אמורה להיות לך בעיה להיות ראשון או שני.

זכות קדימה ?!

המממ מה אכפת לך בכלל? :) תעשה שוב את העליה כדי להרגיש יותר מוכן, אל תתעצבן...שאלה יהיו הבעיות שלך בחיים.

ממש אין לך מה להתעצבן. אם אתה נוהג

טוב זה לא משנה אם תהיה ראשון או שני. את הטסט שבו עברתי עשיתי בכלל לבד. הטסטר לא הסכים להוציא את זה שהיה אמור לצאת איתי כי התוקף של הבדיקות שלו פג. ככה שאני גם יצאתי וגם חזרתי וגם חניתי וגם הכל (במשך פאקינג חצי שעה!!!!!!!!!!!!!!!!). אז קח הכל בקלות ואל תתעצבן על שטויות. והכי חשוב: ב ה צ ל ח ה !!!1

B B A

New member
זה ממש לא משנה...

תמיד אמרתי לעצצמי שהכי טוב להיות הראשון בטסט, ובטסט שעברתי בו הייתי שני. תתאמן על החלק הבעייתי וזהו. יש גם הרבה יתרונות בלהיות שני.

danihashamen

New member
לכולם -

תודה קודם כל על ה"בהצלחה" :] דבר שני.. אני מקווה לטוב, למרות שאני חושב שאני אדבר איתו, ואבקש ממנו שכל שיעור נלך למשרד הרישוי לתרגל את העלייה. תודה.

Daemonlior

New member
רגע של פסימיות..

מה זה משנה, זה טסט ראשון, בכל מקרה תכשל.. לא סתם סתם צוחק =) אני מאמין שזה לא משנה אם לצאת או להכנס.. הכל אותו דבר..

danihashamen

New member
לך אולי,

אבל אישית לי זה יותר קל.. כי להכנס זה מלא איתותים ברצף :( אתה בא בהילוך ראשון.. מאותת שמאלה לסמן שאתה רוצה לעלות לרחבה.. עולה, ויש אז לאותת ימינה כי צריך לפנות, ואז ממש חצי שניה אחרי איתות שמאלה שוב כי צריך לסובב את כל ההגה להכנס לחנייה.. מסובך :|

WildLove

New member
אם יש לך אפשרות

עדיף שתקדים קצת, כי קח בחשבון ש13:30 זו בערך השעה שכל ההורים רצים להוציא את הילדים מהבתי ספרי היסודיים, וקח בחשבון שההורים בדר"כ לחוצים שכן הם הרגע יצאו מהעבודה רק בשביל להוציא את הילד ולקחת אותו הביתה, אז נוסעים (איזו הפתעה!) כמו משוגעים.. בקשר לראשון\שני - זה לא משנה (כמו שאף אחד פה לא אמר), אם אתה לא יודע לנהוג לא תעבור בכל מצב, ואם אתה יודע לנהוג אז זה לא ממש ישנה לך איפה תנהג שיהיה בהצלחה!!

danihashamen

New member
נתניה

ומי שאמר בקשר להורים, אני מניח שהוא צודק, אבל אני בספק רב שיקחו אותו לתוך העיר.. כי משרד הרישוי שלנו נמצא באזה"ת - שנמצא מחוץ לעיר.. לכן לוקחים בד"כ לאיזורים "חיצוניים" יותר כמו ותיקין, נורדיה וכד'.. נקווה שיהיה ככה גם אצלי לפחות.

danihashamen

New member
אגב

אם הטסט יתחיל ב13:30, ואני בטוח שהוא לא יתחיל על הדקה.. נניח מי שיסע לפני יסע 10, 15 דקות מקסימום, זה עדיין "מוציא" אותי משעת הלחץ הזאת.. כי אני לא מאמין שיש הורים שברבע ל2, עשרה ל2, עדיין נוסעים להביא את הילדים, שאצלנו הלימודים היסודיים נגמרים ב13:20 (עשיתי חקר ^^)

למעלה