אררר

tut175

New member
אררר../images/Emo46.gif

קודם כל, בלי קשר לכותרת הזועפת, המון תודה לכם. אתם בטח קוראים כאלה הודעות על ימין ועל שאמל אבל באמת מאד עזרתם לי להחליט לקנות את האייאודיו G3, גירסת ה-2 ג'יגה. אז תודה רבה רבה!!! אז למה אררר??? כי התקנתי את התוכנה במחשב, ולקראת הסיום הייתי צריכה להכניס את הSERIAL NUMBER. עד שמצאתי אותו, אני כותבת וכותבת ומנסה שוב ושוב, אותיות גדולות וקטנות, והוא לא מקבל את המספר ואומר שהוא לא תקף!!! מה עושים?

tut175

New member
ותלונה קטנה אחרונה...../images/Emo4.gif

החיבור של האוזניות צריך להיות בזווית מאד מסויימת כדי שהמוזיקה תעבור בשני הצדדים, וגם בזווית הזאת זה לא תמיד עובד. ניסיתי להחליף אוזניות אבל כמעט כל הזמן זומעים רק בצד אחד וזה ממש מבאס! בעיה במכשיר הספציפי שלי?

swansea

New member
מאיפה לקחת את ה S/N?

ב G3 שלי יש מדבקה עם ה SN בתוך תא הסוללה.

gt-master

New member
על גבי ה CD המוצרף

ישנה מדבקה עם סיריאל לתוכנה,זה לא קשור למכשיר. ובכלל אין שום צורך בתוכנה.

tut175

New member
../images/Emo12.gif חשבתי שנגמרו הקשיים כשהחלטתי

איזה נגן לקנות... את ה S/N באמת לקחתי מהמדבקה שמאחורי הסוללה. עכשיו כשאמרת על הCD, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי! לעומת זאת מה שכן מצאתי זה שכתובת עליו לאיזה גירסאות WINDOWS זה מתאים, וה-2003 שלי יש לא נכלל ברשימה
ובכלל, כשאמרת "בעיה, להחליף מכשיר" התכוונת לשמיעה הבעייתית או לזה שאני לא מצליחה להכניס את המספר? אווף)-:

gt-master

New member
ככה>>

אם את מרוצה מזה שלא שומעים באוזניות אלה ע"י הטיה של הפלג אז תשארי עם המכשיר הלא תקין. תקשיבי טוב- תארזי את המכשיר בקופסא כמו שקיבלת אותו,תחזרי לחנות ותראי להם את הבעיה בשמיעה,תני להם הכל ואת צריכה לקבל קופסא חדשה עם מכשיר חדש. כשאת פותחת את הקופסא שימי לב שעל הדיסק יש מספר,זה המספר להתקנת התוכנה. אני חוזר,אין בתוכנה הזאת שום דבר מיוחד וטוב שלא ניתן להשיג בתוכנות אחרות שטובות יותר. ככל שתקדימי לחזור לחנות,ככה ייטב סיכוייך להחלפת המכשיר התקול שלך עם פחות התנגדות מצד החנות. אם עדיין לא הבנת מה אמרתי אז תחזירי ותקחי ווקמן,זה יותר פשוט להבנה.

למעלה