ארררררר....

Yaniv-DC

New member
ארררררר....

טוב. דיברתי עם COMPAC ותוך יומיים ישלחו מקלדת חדשה ואני אחזור. ומי לעזעזל הרשה לשרה ג´סיקה פרקר לצאת ככה מהבית? פיכסה.

DJNYC

New member
אני חושב שאין לה מראה בבית...

או שהיא חושבת שהיא עדיין על הסט של סקס...

Gefen

New member
לצאת איך ככה?? מה פספסתי?

ראיתי את הפרק, ועל מה אתם מדברים??

Yaniv-DC

New member
גפן, איזה פרק ראית? ../images/Emo6.gif

וכשהיא התראיינה על ה"רד קרפט" היא עשתה רושם של טיפשהההה וכשעלתה לבמה והבובס כמעט טיילו החוצה.. אוי ויי זמיר...

Gefen

New member
בואנה יניב..איזה קטלני אתה..

יותר גרוע מאישה..
והיה היום אחלה פרק של "סקס"... רק למה שוב הם נפרדים...?? וממתי בחורה ניו יורקית בגיל שלושים פלוס לא רוצה להתחתן, ועוד עם בחור כמו איידן?? שלא יספרו לנו סיפורים..קצת אמינות!!

nir2323

New member
אוי וייז מיר, הקטוסטרופה שודרה פה ע

עכשיו. (זה היה בשידור חי באמצע הלילה, כעת הגירסה הערוכה) אני לא חושב שבסידרה היו נותנים לה להופיע ככה , ומסתבר שגם מאפרים אותה מעולה בסידרה !!! הפרק שבו היא נמרחת על המסלול לפני שבועיים בתצוגת אופנה, שודר כאן לפני שבועיים, ושם היא כוסונית !

DJNYC

New member
הוא מדבר על הגולדן גלובס..

והיא גם נרדמה עם מגהץ על השיער..

nir2323

New member
למה בעונה החדשה יש רק 6 פרקים?../images/Emo7.gif

אין צדק. התפרסמו כאן כל מיני כתבות על טיולים לאתרים הקשורים בסידרה ב NY, לא מצאתי אותם ברשת. (יש אתר לעיתון העיר, או עיתון "רייטינג"
) אפרופו תוכניות
, הסדרות משודרות בישראל, פחות או יותר באיחור של שנה, היות וזה לא בדיוק, אלא בערך, פרקי הספיישל לחגים, לא ממש מתאימים, כשחגגתם כריסטמס, פה ראינו את הפרקים להאלואין, ושבוע שעבר זכינו לפרקים של כריסטמס (בסופרנוס, פרובידנס, וויל וגרייס ועוד).

המרחפת

New member
לרייטינג אין אתר

אבל אם אתה זוכר על איזה גיליון מדובר, יש לי את השלושה האחרונים ואחפש לך

nir2323

New member
תודה

רציתי לשים כאן קישור לכתבה, שנמסר לי שהופיעה שם, על סיור לאתרים הקשורים ל SEX IN THE CITY . בכל מיקרה מצאתי כתבה דומה, בעיתון ידיעות אמריקה , גליון יום שלישי 8-22/1 למי שיש ( מבין שגם הוא לא מועלה ברשת)

judyr

New member
היום ראיתי את השידור החוזר

היא מזעזעת.... פיכסה

למעלה