ארררררר

מילא זה היה רק השידוכים...

זה גם הלחץ הגלוי והסמוי בבית לכך שיהיה לי מישהו.
נשבעת ששקלתי להגיד להם שאני לסבית ושיעזבו אותי בשקט!

EdisonGirl

New member
אין צורך להתחבא מאחורי הצהרות

אני לא חושבת שאם את אומרת בפירוש "לא", יש למישהו זכות לכפות עלייך או להטריד אותך.
ואפשר להגיב גם למבטים. כשאני הייתי מזהה אותם הייתי אומרת בחצי צחוק: "אל תסתכלו עליי ככה! זה לא יילך", זה היה עובד.

האמת שאני לא יכולה להזדהות ...

אני בת 25,שמנה ואף אחד לא מציק לי למזלי. אבל אם היה מצב כמו שאת מתארת הייתי מעמידה אותה במקומה, מסבירה לה שיש לה אף ארוך מדי ושלא תטחוב אותו לעניינים לא שלה. את צעירה ובלי קשר למשקל גם רזות לא ממהרות למצוא חתן בגיל הזה...יש המון להספיק בדור שלנו, עולם לראות ,חיים לטעום -לפני שמתקבעים עם בית חתן וילדים...
בהצלחה עם זה

hamudik

New member
תכלס אני זורם עם זה בכיף

קרה כבר שהציעו לי בוא תכיר את זאת בוא תראה את ההיא... אמרתי בכיף אבל שאני לא מבטיח שום דבר...
היה מקרה בודד שיצא מזה משהו נחמד ובשאר המקרים פשוט לא הייתי בעניין אז אמרתי להם באותו הרגע.

הייתי אומר לך לא לפסול ולנסות לגשש כלפי הבחור אם ההכרות באה ממקום של רצון טוב והמשדך באמת חושב שזה יכול לעבוד. כפי שאת מתארת את זה נראה שזה בא קצת ממקום של רחמים ("לא טוב להיות לבד" בלה בלה) אז את צריכה להעמיד אותה במקום ולהגיד לה שתעזוב אותך בשקט.

irreplacable

New member
לי דווקא אין בעיה עם שידוכים

לאחרונה כל הדודות שלי ואמא שלי מנסות לשדך לי כל הזמן.. דווקא בתקופה שאני מגדירה את עצמי "פנויה ולא מחפשת" אז אני פשוט מסרבת בנימוס (ומסבירה גם את הסיבה לחלקן..)
והן לא ממשיכות להתעקש.. אם הן היו מתעקשות אחרי שהייתי מסרבת אז זה באמת היה מעצבן..

למעלה