ארררררר

ארררררר

אני יודעת שמתישהו זה קורה כמעט לכולם, אבל זה לא עושה את זה לפחות מעצבן מבחינתי!
חטפתי את הג'ננה היומית שלי בעקבות נסיון של בת דודה של אמא שלי לשדך לי מישהו.

ביקשה אותי לטלפון, ואני בכלל לא מדברת איתה בדר"כ.
ולה יש את צורת הדיבור שלה, הלא ברורה אבל גם למרות החוסרים ועם זה שהלכה סביב וניסתה להסביר לי על מקום קרוב אלי בו גר מישהו, היא הגיעה לזה שהיא רוצה לשדך לי אותו.
אני כבר לא יודעת מה עצבן אותי יותר- שהיא מנסה לשדך לי ועוד מישהו שהיא בעצמה לא באמת מכירה או שהיא לא מוכנה לקבל את זה שאני לא רוצה.

אח שלה בבית חולים, הבן של זה ששוכב איתו בחדר הסיע אותה איזה פעם הביתה והיא החליטה לשדך לי אוטו כי יש לו אוטו, דירה והוא עובד באגד וגר קרוב אלי והוא מוצק (ניסתה לנסח יפה את זה שכנראה הוא שמנמן) ולא מפריע לו שאני מלאה (מלאה? שמנה! אבל נו שוין... היא לא תציג אותי שלילי מדי).
כן הא, זה בטוח עושה אותו לגבר המושלם!
והיא גם לא הרפתה כשאמרתי לה שאני לא רוצה! התעקשה שלא טוב להיות לבד ושאני צריכה למצוא מישהו, ניסיתי להרגיע אותה שאני אמצא לבד!

רבאק!!!
למה חייבים לרדת לי לחיים?! אז גם אם זה בא ממקום של רצון טוב, למה ההתעקשות במפגרת הזו?
למה ישר להפוך אותי לפגומה כי אני רווקה ועוד מעט בת 23 או כי רחמנא ליצלן אני גם רווקה וגם שמנה!
זה באמת מרגיז אותי ההטפלות לחיים שלי ושלילת הבחירות שלי.

אז אני רווקה!
אז מה? זה החיים שלי!

lolly87

New member
אני כל כך שונאת את זה

שונאת שמתערבים לי בחיים, זה חיים שלי ואני עושה מה שאני רוצה.
זכותך לבחור להיות לבד, זכותך לא לרצות שידוך כזה (גם אני לא הייתי מסכימה).
לפעמים עדיף לבד מאשר להיות עם מישהו שלא טוב איתו, או מסיבות אחרות.
יום אחד בת דודה שלי רצתה לשדך לי מישהו, שגדול ממני בעשר שנים או יותר, מזל שאמא שלי היתה ליד, ואמרה הוא גדול מדי זה לא מתאים. ואני לא הייתי צריכה להגיד מילה.
תנסי להתעלם כמה שזה לפעמים קשה, אבל לפעמים אין ברירה.
היא לא שווה את העצבים שלך.
חיבוק מרחוק אם זה יעזור

תודה על החיבוק!

זה לפחות משהו...

אני מרגישה המון לחץ עלי מהבית שיהיה לי מישהו וזה מציק לי, מציקה לי גם הגישה של אמא שלי שמקנאה בכל מי שיש לו בת בזוגיות כלשהי.
וזה פאתטי בעיני!
ועכשיו גם המשפחה המורחבת מתערבת לי בחיים?!

אני גם לא חושבת שמישהי שנשואה לגבר כמו שלה יכולה לדבר איתי על שידוכים.
אני לא מבינה למה אנשים ממהרים לחתן כאילו כלום!

lolly87

New member
אין על מה

זה נובע מהרצון שלה שיהיה לך טוב אני חושבת. במחשבה שלה טוב זה זוגיות, למרות שלא תמיד זה בהכרח ככה.
גם אמא שלי אומרת לי שוב ושוב שהיא מקווה שאני אכיר בחור טוב ושתהיה לי זוגיות טובה. אני אומרת לה כן כן ומעבירה הלאה.
אני לא יודעת למה אנשים ממהרים לחתן, אבל אנשים בהחלט ממהרים לשדך ולהתערב בחיים בשידוכים ובתחומים אחרים, ולחקור ולשאול שאלות, זה משהו שאף פעם לא הצלחתי להבין, וכנראה שלעולם לא אבין את הצורך הזה.

זוגיות על פניו נשמעת טוב

אבל לא כל זוגיות.
ברגע שתגיע אחת טובה, אני יותר מאשמח לכך!
אבל לצערי, אני לא בעידן של חתונה בכל מחיר, מעדיפה להגיע רווקה גם ל"הררי החושך" של גיל 30 מאשר להיות אומללה בזוגיות.
בכלל, אני גם לא עסוקה בלחפש, אני לא חושבת שאני במצב אופטימלי לזוגיות.

lolly87

New member
כמוך כמוני

אני חושבת כמוך.
ואני חושבת שכל דבר מגיע בזמנו כשזה הכי נכון והכי מתאים מכל הבחינות

גיל 30

זה הרי האור ויער החלומות.

ממש ממש ממש לא הררי החושך. איפה גיל 30 ואיפה זה.
זה הכל מה את עושה מזה.

תני צאנס לבחורים, אולי אחד מהם זה הטופס הזוכה והדודה שלך היא בעצם אראלה?

נעעע

קודם כל, התייחסתי לגיל 30 כהררי החושך באופן ציני.
אני יכולה להגיע אליו מאושרת או אומללה בין אם אני בזוגיות ובין אם לא.
חוץ מזה, אם לא ארים ידיים, עד גיל 30 אני אמורה לעבוד במקצוע שרכשתי, גם אם עדיין לא בתפקיד שהוא פסגת שאיפותיי, זה יהיה עדיף יותר על פני המצב הקיים, כך שכבר אני רואה עתיד ורוד יותר, לפחות בהיבט אחד.

ועזוב שבאופן אישי אני לא רוצה שישדכו לי, בטח שלא אף אחד מהמשפחה שלי.
אם כבר, אז איזו חברה או משהו, מישהו שלפחות מכיר אותי ולא מנסה לשדך לי על סמך סממנים כמו אוטו ודירה.
נכון שכל זה יכול להיות פלוס אבל זה לא העיקר ואני לא אמשך לאדם על סמך זה.

ובלי שום קשר, אני כרגע לא מחפשת זוגיות כי אני לא נמצאת במצב אופטימלי לכך.
זה לא שאם יקרא בדרכי גבר חלומותיי (לא שיש לי אחד בחלומות) אנ אסרב לו, אבל אני גם לא אתחיל משהו ממקום מאולץ.

Optimistic Girl

New member

גם אני ככה,
כן בימנו להיות רווקה בגיל 30 יש סטיגמות וכו
אבל מתגברים על זה

מכירה רווקות מאושרות בנות 30 פלוס שנהנות מהחיים...

Optimistic Girl

New member
2 נקודות לציון

א. את יכולה להסתכל על חצי כוס המלאה
לפחות מנסים לשדך לך.. ואולי כן יצא מזה משהו?

ב. את תמיד יכול לשקר שקר לבן, שאת כבר יוצאת עם מישהו. וזהו. ככה כולם יעזבו אותך במנוחה.

זה בסדר שאת רווקה בגיל זה, תהיי שלמה עם זה, הכי חשוב שאת תיהיי שלמה עם זה !!
ובקשר לשמנה, זה משהו שאת יכולה לעבוד עליו... פה חשוב לאהוב את הגוף שלך למרות השומן.
וזה תהליך שלומדים במהלך החיים- לאהוב את עצמך כמו שאת...

אתייחס לכלל נקודותייך...

א. אני ממש לא רוצה שישדכו לי! בטח שלא אנשים שלא מכירים אותי באמת!
אין לי ממש קשר עם קרובי המשפחה שלי, אז אין לה על סמך מה לבסס שידוך. היא לא מכירה אותי מספיק, ובטח שלא את הבחור, אני ממש לא זקוקה לשידוכי רחמים!

ב. אני נגד שקר לבן מהסוג הזה.
הקשר שלי בבית ועם המשפחה הוא לא קשר שבו אשקר שיש לי מישהו, אם כבר להיפך. יש יותר סיכוי שאני אתחיל לצאת עם מישהו ואף אחד מהם לא ידע.
כך שגם אם אשקר לבחור, זה עלול להגיע למשפחה ואין לי שום עניין בזה, זה רק יציק לי יותר.
גם אין מה לדבר עם מישהו מתוך ידיעה שאני משקרת לו.

ג. דיברתי על המשקל כי נמאס לי שמציירים את זה כפגם.
בכוונה ציינתי שאני שמנה ולא מלאה, אני שונאת את התייפיופות הנפש הזו בלקרוא למישהי מלאה כאילו ששמנה זה גנאי!
זו סה"כ מילת תואר, כמו שיש רזה, יש גם שמנה.
זה לא שאני מרגישה שלמות עם הגוף שלי אבל אני לא חושבת שגם אם הייתי כוסית הייתי מרגישה שלמות. חוץ מזה, אם ישאלו אותי מה אני הכי שונאת בעצמי, לפני שאני חושבת על המשקל אני חושבת על דברים אחרים (בהנחה שמתייחסים רק למראה).
באופן יחסי, אני די אוהבת את עצמי אבל שוב, רק באופו יחסי. ביחס לעצמי וביחס להרבה אחרים, גם רזים. אם כי כבר ידעתי תקופות יפות יותר...
אני פשוט ממש מתרגזת מזה שמה שהיא בחרה לתאר זה שאני גבוהה ומלאה, ואני בכלל לא גבוהה וגם לא מלאה. למה לא יכלה לתאר עלי דברים אחרים? כי היא לא יודעת וכי על משקל צריך להתנצל. אררררר!!!

EdisonGirl

New member
אני חושבת שהיא התכוונה ב- ב׳

שתשקרי לבת דודה של אמא שלך, כדי שלא תטריד אותך.

Optimistic Girl

New member
סבבה, לאן לשלוח את הצ'ק?

איי.. שכחתי שאני במינוס...
נו טוב אין צק

אוי, תעשה טובה,
תחשוב עם עצמך, מה יקרה אם כל העולם יהיה 100% כנה למשך יום אחד? <לא צריך לענות לי על זה>

ותחשוב על, בחור יוצא עם חברה שלו,
היא לבשה שמלה חדשה, ושואלת אותו מה דעתו,
הוא חושב באותו הרגע: ''שהשמלה היא נוראית, והיא גומרת לבחורה להיראות שמנה''

מה יקרה אם הבחור יגיד לה בדיוק מה שהוא חשב???????

לסיכום,
לדעתי האישית
אנחנו לא תלית שכולה תכלת,
ומותר לשקר שקר לבן כל עוד הוא לא פוגע באף אחד.
בפאן האישי, אני הייתי יותר מידי כנה בעולם הזה, עד שפגעתי בכנות שלי באנשים שיקרים לי, למדתי ''לסתום את הפה'' עם הכנות הזאת.
כי לפעמים היא לא מועילה אלא מזיקה

''חיים ומוות ביד הלשון''

אפשר להיות כנים בדרך יפה

כבר אמרתי לחברות שלי ששמלה לא יפה עליהן גם בלי ששאלו.
"היא לא מחמיאה לך"
"היא עושה לך ירכיים שמנות"

וכאלה. ובגלל שזה ממקום טוב וכן ולא נאמר כדי לפגוע אלא כדי לעזור, הייתה גם תמיד הערכה כלפי הכנות הזו.
אז גם בכנות - יש דרך ויש דרך.

יש לך מזל.

אני כבר מגיל התיכון, שלא ממש ידעתי לדבר (עם אנשים, עם חיי חברה)
שאפתי לזוגיות, רציתי שתיהיה לי חברה, זוגיות (אז עוד לא קראתי לזה זוגיות, זוגיות נראה לי זאת מילה לאנשים מבוגרים, מערכת יחסים גם).

הלוואי שבן דוד או בת דודה היו מנסים לשדך לי מישהי כשהייתי בגילך. אמא שלי דיברה על זה, אבל עד עכשיו לא זוכר שניסתה ממש לשדך לי מישהי. (דיברה פעם על שידוך של קופאיות בסופר, אבל אף פעם לא ממש נתנה לי מספר טלפון להתקשר).

אני חושב שזה הפסד שלך, שאת לא פתוחה להצעות שהעולם מנסה להציע לך. ככה בכללי גם.

קודם כל תרגעי, תנשמי, הכל בסדר, אין צורך להתרגז ולהתעצבן :)
א.א"
=] ...

המזל היחידי שאני רואה בכל הסיפור הזה

זה שלפחות מישהי מקרובי המשפחה שלי חושבת עלי איכשהו.
אני מרגישה שהרבה פעמים המשפחה הגרעינית שלי היא סוג של נטל או מחויבות עבור המשפחה המורחבת, אז נחמד שמישהי חשבה עלי.
מעבר לכך, הייתי מעדיפה שיחשבו עלי בהיבטים אחרים.

EdisonGirl

New member
מבינה מאוד את הכעס שלך!

גם לי רצו לשדך בעבר, אבל אני היישרתי מבט סמכותי והחלטתי ואמרתי לאמא (או מי שזה לא יהיה) שלא תעז להפנות אליי כל מיני שידוכים למיניהם, כי התשובה היא לא, באופן גורף! ולא משנה כמה נאה ומסודר ואיש אשכולות ונחמד הבחור. ומאז לא פנו אליי יותר. ובא לציון גואל

נסי את זה.

למעלה