אררררררר!!!!!!!

L i l o o S h

New member
אררררררר!!!!!!!

אני כל כך עצבנית!!!! עכשיו הייתי בקניון, יצאתי משם רק עם מעיל כוסון מתמנון..נכנסתי גם ל-TNT..איזה בני זונות!!! הם עושים בגדים לבובות ברבי!!! איזה חארות! ואני לא שמנה, פשוט אי אפשר למצוא שם בגדים נורמליים במידות נורמליות! יו, מה הם חושבים לעצמם? ס'עמק, עכשיו אני עצבנית~!!!!!

2 כוסיות

New member
Jחח

זה מעצבן נכון? כיאלו אני לא משנה לא..נראה לי חח מידה 2 זה נורמלי ועכשיו כל הבגדים זה רק 0 ואני מדגישה רקקקק זה מעצבן

חחח....

נו זהו!!! חח פעם הייתי בחנות..לא זוכרת כרגע איזה ומדדתי פול ג'ינסים!! ואז אני כזה אומרת למוכרת: "מה אין לכם ג'ינסים שיושבים טוב על הגוף?" והיא כזה אומרת לי: "יש לך צורה לא מוגדרת של גוף!"... אמא שלה לא מוגדרת... (
).. גררר... לא שאני מלאה או משו..אני מידה 1 בערך... אני התכוונתי שהיא תיתן לי ג'ינס שיושב בול בתחת ומקדימה.. ושיהיה באורך הנכון... כי אני גבוהה וזה דיי בעייה... ( מי שמבין..).. וזה ממש מעצבן כי עכשיו מייצרים רק מידות קטנות..לאנורקסיות!!!... גרררר זה מעצבן בטירוף!!!

i l0ve u

New member
כן....

והשנה ממש השתה לי הגוף לגמריייי כאילו הוא התעצב ואני מאאאזה לא רגילה כי גם התרחבתי וגבהתי וזה ואני לא רגילה למידה! וזה מציקקקקק רצח ... וגם אני גבוהה אז אני מבינה את בעייתך חחח... יש חברות שעושות מכנסיים קצרים יותר וזה מציק כזה שזה קצר ... בעעעע

ayelet 1

New member
נכון... אבל..

באמת בהרבה חנויות עושים את הבגדים לממש רזות.. אבל האמת שבגלל שהייתי חולה.. ועכשיו סיימתי מחלה שנייה בתקופה האחרונה אז רזיתי קצת.. ויחסית.. ממש אפשר להגיד שהכל עולה עלי.. אז אני די מאושרת...

ayelet 1

New member
ועוד מששהו חשוב...

שלדעתי צריך לייצר את הדגמים בכל המידות!! וזה בלי קשר בכללללל למידה שלי (אבל אני אפס או 1..)

למעלה