ארררררררג!

Moondust

New member
ארררררררג!../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

אין באף חנות בארץ הזו ספרים של רומח הדרקון באנגלית? מצידי שיהיו משומשים, רק שיהיו! אבל כל פעם שאני שואלת אין להם! ואגב, מי אמר שב"מסחר הספר" בחיפה יש מלאי של ספרי רומח? שאלתי את האישה שמה והיא אמרה לי בקול של צפונית עם מסטיק: "לא, אין". וכשביקשתי ממנה לבדוק היא צעקה עלי! "אמרתי לך שאין אז אין! אל תפריעי לי!" שתמות. נראה שאני אצטרך לחכות לקיץ, אסע ללונדון ואקנה את כל הספרים שם. זה רק אחד שניים שלושה ארבעה חמישה... שמונה חודשים! כדאי להכין טבלת יאוש.

תלוי איזה

אם רוצים איזה ספר זניח על העידן הראשון שהוציאו במהדורה מוגבלת גם בחו"ל, למה אתם מצפים? אבל אם אתם מחפשים ספרים "מרכזיים" , כמו מלחמת הנשמות לדוגמא, לא נראה לי שתהיה לכם בעיה גדולה למצוא אותם.

strahd

New member
מסחר הספר

אני המלצתי על מסחר הספר בחיפה ויש להם הרבה ספרים של רומח הדרקון וזה שהזקנה אמרה לך שאין זה בגלל שהיא לא מבינה בנושא, את צריכה לדבר עם דוד, הוא מבין יותר בנושא. בכל מקרה, תגידי איזה ספרים את רוצה, אני מוכר את הספרים שלי ואם את צפונית אפשר לארגן משהו.

La Gamba

New member
ואם את גרה במרכז

אני מוכן למכור גם כן כמה ספרים....

La Gamba

New member
המלצה אישית...

אל תקני יותר מדי ספרים! אני אישית קניתי עשרה ספרים באנגלית, רובו הגדול של הספרים היה ברמה ירודה, ולא היה לי כוח רצון להמשיך לקרוא. הסופרים היחידים שבעצם שווים משהו הם וויס, קימן, וריצ´ארד (משהו), כל השאר לא שווים ומשעממים. אל תתפתי לכותרות כמו "קנדרמור, הגמדים הסתומים, דרקונים, או חלמיש המלך" עד כהמ שהם נראים מרתקים, הם משעממים מוות.

Moondust

New member
שכחת את כריס פירסון../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

ואני לא מתפתה לכותרות כאלה... למען האמת, חלקן נשמעות מטוטמות. חוץ מזה, יש לי את חברה שלי - שכל שבוע מביאים לה ספר חדש (כי ההורים שלה כן מזמינים מהאינטרנט, לא כמו שלי) והיא אומרת לי מה כדאי לקרוא ומה לא. לרוע המזל, היא קמצנית להחריד, ואין סיכוי שהספרים יצאו מעבר לארון שלה.

שמאפ

New member
לי יש ספרים אם מישהו מעוניין

יש לי מגוון רחב של ספרי רומח הדרקון באנגלית כולל הסידרה החדשה שלהם: טריולוגית "מלחמת הנשמות"!!!

PdLrAaTgIoNnUM

New member
דווקא יש.. אני מוצא מדי פעם

פשוט תחרשי חנויות סטימצקי, כמעט בכל אחת יש איזה ספר או שניים. בסופו של דבר תמצאי. אני אישית קניתי בארץ דרקונים של שמש נופלת, של כוכב אבוד, את גילדת הגנבים, ועוד! רק צריך לחפש. בקשר לחול, כדאי לך לחכות, הספרים שם יותר זולים מבארץ וגם יש מבחר. שהייתי בלונדון לפני שנתיים וחצי קניתי איזה 11 ספרים, ועד היום יש לי חומר קריאה :). המלצה שלי - לכי לחנות הספרים הזאת במרכז לונדון (לא זוכר תשם), שיש לה איזה 666 קומות.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
דווקא יש.. אני מוצא מדי פעם

פשוט תחרשי חנויות סטימצקי, כמעט בכל אחת יש איזה ספר או שניים. בסופו של דבר תמצאי. אני אישית קניתי בארץ דרקונים של שמש נופלת, של כוכב אבוד, את גילדת הגנבים, ועוד! רק צריך לחפש. בקשר לחול, כדאי לך לחכות, הספרים שם יותר זולים מבארץ וגם יש מבחר. שהייתי בלונדון לפני שנתיים וחצי קניתי איזה 11 ספרים, ועד היום יש לי חומר קריאה :). המלצה שלי - לכי לחנות הספרים הזאת במרכז לונדון (לא זוכר תשם), שיש לה איזה 666 קומות.

כיום

כל ספר חדש שיוצא מסדרת הרומח בעטיפה רכה מגיע לסטימצקי. לא מזמן הגיע לסטימצקי שבישובי הספר החדש DRAGON ISLES, מסדרת CROSSROADS שיצא לפני כמה שבועות. איכשהו, לא התפתתי לקנות אותו...

מ.ש.ט

New member
חלום נפלא שחלמתי:

חלמתי שאני בחנות ע-נ-ק-י-ת מלאה בספרי רומח הדרקון באנגלית מחכים לי כדי שאני אקרא אותם!!! וזה לא סתם איזה קישקוש שהמצאתי הרגע... באמת חלמתי את זה!

מ.ש.ט

New member
חלום נפלא שחלמתי:

חלמתי שאני בחנות ע-נ-ק-י-ת מלאה בספרי רומח הדרקון באנגלית מחכים לי כדי שאני אקרא אותם!!! וזה לא סתם איזה קישקוש שהמצאתי הרגע... באמת חלמתי את זה!

FiRePOweR

New member
הייתי בכזאת חנות ../images/Emo8.gif

B&N בארה"ב פשוט חנות ענקית עם ים של ספרי פנטזיה והמון DL בכיתי שקניתי שם רק 12 ספרים :(

למעלה