אררררג זה כזה מעצבן!

roy758

New member
אררררג זה כזה מעצבן!

שאני היום ניסיתי לשכב 10 דקות אחרי שהתעוררתי עם עיניים סגורות וניסיתי לזכור את החלום ולא הצלחתי! רק משהו אחד אני זוכר שהיה בחלום קטע מעיתון קפן אינטרנט בתוך גלריה (מי שאין לו עיתון הארץ אז, יש בעיתון הארץ מן מדור כזה שקוראים לו "קפטן אינטרנט" והוא הועבר למדור "גלריה"...) ועוד יותר מעצבן שחברים שלי הצליחו לזכור 4 חלומות שהיו להם!! ואני התחלתי כמעט לפני שבוע והם אתמול...
אולי למישהו יש שיטות נגיד , איך לזכור את החלומות בבוקר, מה עלשות שאתה סוגר את העניים בבוקר ומנסה להיזכר בחלום -רועי-

G e n o c i d e

New member
תנסה..

אני די חדש בזה אבל תנסה את זה שאתה במיטה לפני השינה תגיד לעצמך המון פעמים, ככה 3 דקות "כשאתעורר בבוקר אני אזכור מצויין את כל החלומות שלי" ותגיד את זה עם כוונה, כאילו אתה ממש רוצה את זה תאמין לי, כאחד שאף פעם אבל אף פעם לא זוכר את החלומות שלו זה עובד. ב-4 הימים האחרונים ניסיתי את זה וכל יום זכרתי 2-3 חלומות בלילה

LucidGuess

New member
מעצבן? אז תתעצבן! ../images/Emo13.gif

סתם!
קודם, השיטה הזאת דווקא מצויינת! אתה צריך לנסות אותה כמה ימים, אל תתייאש רק בגלל שיום אחד או יומיים היא לא עבדה, זו שיטה מעולה ואחה חייב להתמיד איתה! כדי שהיא תעבוד - תשתדל לישון לפחות 7-6 שעות בלילה, ככל שתישן יותר שעות כך יהיה לך קל יותר ליזכור את החלומות. תכוון שעון מעורר נוסף שיצלצל חצי שעה לפני שאתה צריך להתעורר, כשהוא מצלצל כבה אותו וחזור מיד לישון, זו שיטה שגם מאד עוזרת! עדיף שהצילצול יהיה "מתחזק" בהדרגה ( יש שעונים כאלה ) ולא מיד ציצלול הכי חזק ש"מקפיץ" אותה מהמיטה. כשאתה שוכב 10 דקות עם עיניים עצומות מאד חשוב שלא תינדוד עם המחשבות שלך, תישאל את עצמך כל הזמן "מה חלמתי?" ותנסה שוב ושוב להיזכר בחלומות ובלי לינדוד עם המחשבות, מדיי פעם תשנה תנוחה במיטה, גם יכול לעזור! ואל תתיאש! LucidGuess

Brurya

New member
שמעתי ש...

אפשר לחשב את זמן השינה ככה שתתעורר בדיוק עם סוף החלום או ממש לקראת הסוף הרי בכל לילה אנחנו עוברים מחזורי שינה של 90 דקות פחות או יותר ובסופם יש חלימה אז תתעורר אחרי כפולות של שעה וחצי למשל אם הלכת לישון באחת-עשרה תתעורר בשבע וחצי או תשע בבוקר מי שלא חישב זה אחרי שעה וחצי כפול 5 או 6 מקווה שזה יעזור (לי זה עוזר מאוד) ברוריה

LucidGuess

New member
חבל להסתבך עם חישובים ...

אחרי 6-7 שעות שינה, כמעט בכל זמן שתכווני שעון מעורר זה יפול לך בדיוק בזמן חלום אז אין טעם לחשב יותר מדיי חישובים, אחרי 6-7 שעות החלומות כבר הופכים להיות מאד ארוכים וכמעט בכל זמן שתתעוררי שם זה יצא לך בזמן חלום. LucidGuess

roy758

New member
אבל עם השיטה

הניסיונית שלי..... אני לא צריך לחשב כלום, טוב אני יימשיך לבדוק את השיטה שלי (שבעצם ידידה שלי המציאה) תודה בכל-מקרה

למעלה