ERerERotem
New member
ארררממממ... ../images/Emo46.gif
רק עכשיו ראיתי ! הסתכלתי על כל השירשור שם... ו.... אררממממממ...
"תוכניות חדשות במקום תוכניות סוג ג´" ????????????????????? מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה??????????????????? אל תעשו טובות ! אל תחתמו ! אבל ככה ללכלך? לא צריך ! אל תחתמו ! אל תזיזו את התחת המאוד שמן שלכם בשביל משו´ קדוש ! בשביל משו´ אמיתי ! בשביל המשו´ הכי אמיתי שאי פעם קרה או יקרה בטלוויזיה הדוחה הזאת !!!!! אל תעשו ש-ו-ם דבר ! אבל למה ללכלך ככה? על עצומה שעבדנו ועמלנו עליה? על עצומה שכ-ו-ל-נ-ו עובדים קשה בשביל להביא חותמים. אז במקום להעריך את זה ולהגיד "טוב... זה לא נראה לנו" ולתת לנו ללכת בלב מלא כשאנחנו יודעים שאת שלנו עשינו.... תראו מה הם אומרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה רק מוכיח כמה אי.אר לא מקבלת מספיק קרדיט במדינה הזאת..... עוד שנייה והם היו מקימים עצומה נגד אי.אר "העפת תוכניות סוג ג´ מערוץ 3" מה זה????????????????? לאן הגענו?????????? שאנחנו לא מוכנים לעזור אחד לשני. מתנהגים ברשעות אחד לשני???? אני שונאת את זה. אני מתעבת את זה. ואני כ"כ כ"כ רותחת מזעם..... הלוואי שהינו יכולים להקים עצומה נגד זה..... "החזרת האנושיות לבני האנוש... שמתעלמים מכל רגש אצילי שניתן לנו ע"י אלוהים, וזורקים כל טיפת כבוד לפח."
אני כ"כ עצבנית... כ"כ....
רק עכשיו ראיתי ! הסתכלתי על כל השירשור שם... ו.... אררממממממ...