ארררממממ...

ERerERotem

New member
ארררממממ... ../images/Emo46.gif

רק עכשיו ראיתי ! הסתכלתי על כל השירשור שם... ו.... אררממממממ...
"תוכניות חדשות במקום תוכניות סוג ג´" ????????????????????? מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה??????????????????? אל תעשו טובות ! אל תחתמו ! אבל ככה ללכלך? לא צריך ! אל תחתמו ! אל תזיזו את התחת המאוד שמן שלכם בשביל משו´ קדוש ! בשביל משו´ אמיתי ! בשביל המשו´ הכי אמיתי שאי פעם קרה או יקרה בטלוויזיה הדוחה הזאת !!!!! אל תעשו ש-ו-ם דבר ! אבל למה ללכלך ככה? על עצומה שעבדנו ועמלנו עליה? על עצומה שכ-ו-ל-נ-ו עובדים קשה בשביל להביא חותמים. אז במקום להעריך את זה ולהגיד "טוב... זה לא נראה לנו" ולתת לנו ללכת בלב מלא כשאנחנו יודעים שאת שלנו עשינו.... תראו מה הם אומרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה רק מוכיח כמה אי.אר לא מקבלת מספיק קרדיט במדינה הזאת..... עוד שנייה והם היו מקימים עצומה נגד אי.אר "העפת תוכניות סוג ג´ מערוץ 3" מה זה????????????????? לאן הגענו?????????? שאנחנו לא מוכנים לעזור אחד לשני. מתנהגים ברשעות אחד לשני???? אני שונאת את זה. אני מתעבת את זה. ואני כ"כ כ"כ רותחת מזעם..... הלוואי שהינו יכולים להקים עצומה נגד זה..... "החזרת האנושיות לבני האנוש... שמתעלמים מכל רגש אצילי שניתן לנו ע"י אלוהים, וזורקים כל טיפת כבוד לפח."
אני כ"כ עצבנית... כ"כ....

mprb

New member
מה קרה?

איפה זלזלו בER???? תגידי לי ואני אשלח את הכלב שלי...

ERerERotem

New member
בטח ../images/Emo46.gif

למה לא?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?! תכנסי לכתובת הזאת: http://forums.nana.co.il/forum.asp?id=45 ותקרי שם את ההודעה שהתחילה "סולסיטה" תחת הכותרת: "מה זאת הסתימת פיות הזאת?" אחרי שהמנהל בכבודו ובעצמו מחק את ההודעה שלה על ההעצומה ! ותשימי לב. כל פעם שאת חושבת שהם הגיעו לשיא חוצפתם..... זה משתפר...
אחושילינג משפתר...
שילכו לעזאזל ! מי אמר שיש לו כלב .... ? למישו´ כאן יש קשרים עם המאפיה????????????????????????????????
רותחת מזעם... רותם.

ERerERotem

New member
למי שלא הבין אני מדברת על....

פורום הסדרות של נענע. לפרטים נוספים... יש לשאול !

mprb

New member
O.K- את שמת ../images/Emo23.gif

שאת התווכחת עם אנשים שאוהבים את דודו טופז!!! אני לא מחשיבה אותם בכלל. לדעתי הם לא מבינים בטלווזיה!!! אני מציעה שתרגעי ותפסיקי להיכנס לשם. הם סתם ****

תותי go ! תומס תצטרף

האם כלבה מיניאטורית וחתול יעזרו? מי ה"יצורים" האלו? דודו טופז? holly makaroly!!! מה פתאום אי.אר סדרה סוג ג´- בארה"ב אפח´ד לא יגיד את זה לא שכולם חיבים לאהוב את זה, אבל סוג ג´??? לעומת זאת בצד הטוב של האנושות או בעצם בצד של האנושות 90 אנשים חתמו על העצומה מה שממקם אותה במקום השמיני ב"מצעד הלהיטים"

ERerERotem

New member
צודקות....

אני רק מקווה שהגישה המסריחה הזאת לא מדבקת. העיקר שתשמרו כאן על חיוך,
שמאיר לנו את הפורום
ועל אישיות חיובית ואוהבת...

~*~gaL

New member
אני חושבת שהכוונה הייתה,

שעדיף שהערוץ ישקיע בקניית סדרות איכותיות במקום סדרות שהן סוג ג´ *ו* שידורים חוזרים. לא שאי. אר. סוג ג´. אבל כל הקטע פה, שהוא *לא* עושה את זה. וגם אם הוא היה קונה סדרות איכותיות יותר, הערוץ צריך לשדר שידורים חוזרים. אין מה לעשות, הוא לא יכול לשדר סדרה חדשה איכותית ב18:00, נכון? רק בפריים טיים. ב18:00 צריך לשדר סדרות בשידור חוזר. אז למה לא את אי. אר.? לא צריך לקלל אותו או משהו... לא לזה הוא התכוון
ובקשר לזה שהם לא רוצים לחתום.. לא צריך טובות. כנראה שבאמת לחלק מהאנשים עדיף לראות גנבים, מה לעשות, יש גם אנשים כאלו.

למעלה