ארררגגגג....

• פותח הנושא cwen
  • פורסם בתאריך

לאונידס

Active member
סידור מחדש של הנוסעים לפי דרישות החרדים

ממש לא חדש באל על.
בכל טיסה לניו יורק לונדון בריסל וכד' מתחילים העביר נוסעים ממקום למקום.
פשוט מדובר בתושבת ארה"ב אז היה לה מוזר שהיא אמורה לרקוד לפי החליל של איזשהו חרדי ולפנות את המקום שלה כי הוא החליט ככה.

זאת אחת הסיבות שאני והרבה ממכרי מעדיפים לא לטוס אל על.

cwen

New member
נגד רצונם?

אפשר לבקש. אפשר לנסות לראות אם יש נשים שמוכנות להתחלף עם אותם גברים שיש להם בעיה. על אחת כמה וכמה אם יש לאותה אשה בעיה רפואית שמחייבת אותה לשבת במקום מסוים, שאולי היא אפילו שריינה לעצמה זמן מספיק מראש בדיוק בגלל זה.

ואם כלו כל הקיצין ואין להם שום סידור בשביל אותם גברים, אז הגברים האלה יכולים להשאר בארץ המוצא ולהמתין לטיסה הבאה בתקווה ששם יהיה להם מקום נטול נשים.

שים לב למה שהיא אמרה - אפילו לא ביקשו. פשוט מישהו החליט שהוא יושב במקום שלה וזהו. וצוות המטוס כדי להמנע מעימותים החליט להעביר אותה.

לאונידס

Active member
אני פעם פיניתי בצורה אסרטיבית חרדי מכסא שלי

הוא בהחלט לא היה מוכן לזוז.
אני חושב שהוא היה מופתע מעצם ההתעקשות שלי ולכן זז.
גם לצוות המטוס שניסה לשכנע אותי שאני לא בסדר הסברתי שהמקום שאני מוכן לעבור אליו הוא מעבר לוילון, במחלקת העסקים (מה שקצת הוציא להם את הרוח ממפרשי ה"צריך להתחשב").
קרה לי גם שניסו לפנות אותי ואת מטען היד שלי לכבודו של אדמו"ר סוג ז', לא היו מכות אבל לא ממש בהסכמה.

מי שבא מתרבות אחרת בה יש נימוסים וסדר ושאיפה שבני האדם יהיו שווים לא בנוי לסיטואציה כזו.

באתר האינטרנט של אל על אפשר להזמין מקום לפני הטיסה, במעמד הצ'ק אין אפשר לנסות לקבוע מקומות ישיבה אחד ליד השני.
אבל למה שהפטריקים יתאמצו? שהפלבאים יסתדרו, שיגידו תודה שבכלל מרשים להם לשבת.

לכל הסיפור הזה יש יתרון אחד.
אצל חרדים התינוק שצורח תמיד הולך עם האמא, והאמא תהיה בעזרת נשים ולא על הראש שלי.

cwen

New member
זה מזכיר את סיפור האוטובוס שדיברנו עליו קודם

למעלה