אררגגגגג!!!!!!

אזרח111

New member
אררגגגגג!!!!!!

קניתי כרטיס טלוויזיה. עלה לי 550 שקל. קיבלתי אותו רק היום לאחר המתנה מורטת עצבים של שבוע. (שיישרף כל הדואר). ועכשיו ....... אני יושב כבר כמה שעות ולא מצליח לסנכרן את המחשב שלי עם לוח-השידורים האלקטרוני של YES כדי שאני אוכל להזרים פקודות הקלטה למחשב ואלך לישון בידיעה שמחר בלילה התוכניות האהובות עליי יחכו לי בהארד-דיסק מוכנות לצפייה ולצריבה

yehuda18

New member
אתה צריך

לחבר את הממיר שלך מהטלויזיה לכרטיס טלויזיה אתה יכול להשתמש במפצל של כבל קואס ואז זה לא יפריע גם לצפיה בטלויזיה עצמה. בהצלחה בהמשך

אזרח111

New member
חבוב ...

טלוויזיה במחשב אני רואה מזמן
האתגר והמטרה היא ליצור את לוח-השידורים האלקטרוני של YES בתוך תוכנה ייעודית (בדיוק כמו נכנס ללוח-השידורים בטלוויזיה שלך), ואז לתת דאבל קליק על התוכנה הרצויה והמחשב יקליט את התוכנית המבוקשת בלי שאני אצטרך לגעת במשהו. זה YES MAX תוצרת בית. המניאקים ההם רוצים עליו 1800 שקל!

yehuda18

New member
המממ

תצתרך למצוא תוכנה שמסוגלת לבצע את אותה הפעולה כמו הממיר רק במחשב.. ושיודעת לקרוא מהממיר את כל המידע. נראה לי קצת מסובך, אבל אם תצליח.. אחלה.

אזרח111

New member
אין ממש תוכנה שכזאת ....

שום תוכנה לא תומכת בשיטה העקומה שנוקטים בארץ. אז יש קבוצה של אנשים שמתחזקים לוח-שידורים אלקטרוני פרטי וצריך להצליח לקנפג את התוכנה (שהיא תומכת בשיטות השידור בארה"ב) שתדע למשוך ולהסתנכרן מול לוח השידורים שנמצא על האינטרנט .....יש לנושא הזה מדריכים באינטרנט, רק שהם לא הכי ברורים לצערי. קיצר.... מסובך... אם אני אצליח אני אלמד אותך איך עושים את זה ..... במידה ויש לך כרטיס טלוויזיה

למעלה