ארקטיק מאנקיז בהופעה

Anuerysm

New member
ארקטיק מאנקיז בהופעה

לפני ההופעה הייתי אומר לעצמי "אני רואה יותר מדי הופעות של זקנים, בוא נראה פעם אחת להקה עכשווית, זה כולה 25 דולר", אז קניתי כרטיס בכל אופן, הזקנים עושים את זה יותר טוב, בהרבה, היתה הופעה נחמדה מאוד והיו כמה רגעי שיא אבל אי אפשר להשוות את זה לאף אחת מההופעות האחרות שראיתי הייתי אמור ללכת עם עוד 3 אנשים, אבל אחד לא הגיע בסוף, אז היינו צריכים למכור את הכרטיס שלו בערך דקה לפני ההופעה היה בחור שביקש ממני את הכרטיס בשביל 10 דולר, ואז גיליתי לראשונה את יכולות ההתמקחות שלי והרווחתי על הכרטיס 15 דולר!~ בכל אופן, נכנסנו לאולם הפצפון (לא יותר מ500 אנשים) ומצאנו את המקום שלנו (כרגיל מקומות מסומנים), היתה זווית טובה אפילו שהיינו טיפה רחוקים, רק שבאולם כזה זה בערך כמו שורה ראשונה בהופעה של רולינג סטונס, במה קטנה, הכל מצומק וחביב. אז הלהקת חימום עלתה, ילדים בני 16, מבחינה מוזיקלית אני די בטוח שאני יותר טוב מכל חברי הלהקה (אולי חוץ מהמתופף), אבל סך הכל נתנו הופעה נחמדה, צחקו קצת עם הקהל וסתם השתגעו על הבמה, ככה שזה לא בדיוק ביט69, מה גם שלא נראה לי שהם מליאנים כי הבאסיסט היה מצליח לפרגן לעצמו משהו יותר טוב מסקווייר. אחרי איזה חצי שעה שהם הופיעו ועוד 20 דקות שחיכינו, עלו סוף סוף המאנקיז, אממ.. בגלל שאני לא ממש מכיר את האלבום החדש אז את רוב השירים בהופעה לא הכרתי, השירים האלה היו קצת כבדים מדי לטעמי, העדפתי את השירים המגניבים כמו שיש באלבום אז הם עשו בערך שני שירים מהאלבום החדש, ואז עשו את הלהיט הגדול שלהם I Bet That You Look Good On The Dancefloor שהוא גם השיר האהוב עלי שלהם, זה היה קטע מגניב, מקפיץ, אבל יותר מדי נאמן למקור, כמו רוב השירים בהופעה, ציפיתי לאלתר איזה סולו או משהו, אבל הליד שלהם לא היה נראה לי אגדת גיטרה מהרגע ששמעתי אותם, אבל בכל זאת היה כיף, דיסטורשיין וכאלה. עוד כמה שירים מהאלבום החדש (אני חושב שעד סוף ההופעה הם הספיקו לעשות את כל השירים) ואז Dancing Shoes שגם הוא היה לא בלתי מגניב, המתופף נתן שם אחלה ביצוע (גם בשירים האחרים, אבל בזה במיוחד, בכלל נראה לי שהוא הבן אדם הכי מוכשר בלהקה הזאת) בגלל שההופעה היתה בסן פרנסיסקו, הם נתנו את רוב הכח שלהם על Fake Tales Of San Francisco שבא אחר כך, גם הוא אחד מהשירים האהובים עלי שלהם, ריף מגניב ואווירה פאנקית. עוד קצת מטאל מהאלבום החדש ואז Mardy Bum, שכן גם הוא היה סבבה (אמנם אין לי מה להוסיף, אבל זה לא סותר את העובדה שהוא היה סבבה) ואת ההופעה הם סגרו עם A Certain Romance שהוא שיר פיצוץ, גם באס מגניב והכל אחלה שם, סיום מעולה לדעתי לא כמו הפתיחה שלא עשו בה בחירה משהו. בכל אופן, לתת שואו הם עדיין לא יודעים, זה עדיין לא תפור עליהם, גם זה יותר קל כשהסולן לא מנגן על משהו ויש לו ידיים חופשיות, אז מהבחינה הזאת זה די משעמם, כל ההופעה הם עומדים באותו מקום ומנגנים אותו סגנון, אבל אני חושב ששווה לעקוב אחריהם מתבגרים בקטע הזה, אני אשתמש עכשיו במשפט המסכם של חבר שלי: ".The music was good"

למעלה