ארקדשלאר, יש לי חדשות

kiwi210

New member
ארקדשלאר, יש לי חדשות

בתור אחד שחי בתורכיה האמיתי כבר שנה, צר לי לאכזב .... הפורום אינו בענייני תורכיה הוא בענייני חופי הים התיכון, כאשר לתורכיה יש להציע הרבה הרבה הרבה יותר מזה.... למתעיניינים, שואלי השאלות וכו וכו.....אשמח לענות

צר לי לאכזב גם אותך

הפורום נועד לשרת את הפונים אליו. נכון שבין השאר הוא מספק אינפורמציה מגוונת, אבל המטרה היא בעיקר לענות לאנשים השואלים על יעדי נסיעה שלהם בטורקיה. נכון שרוב הנוסעים מתעניינים בעיקר באיזור החופים ובאיסטנבול, אבל אינני רואה כל פסול בלספק להם את התשובות לשאלותיהם. להפך. מדי פעם צצים בפורום אנשים החושבים שמטרת הפורום "לחנך" וללמד את ה"בורים" את מה שאינם יודעים. כדאי שאלו יפנימו את המציאות. נשמח כמובן לכל אינפורמציה שתוכל לספק ובכך להעשיר את ידיעותנו.

SuzieRS

New member
את רוצה להגיד ששם הפורום "טורקיה- שפה ותרבות

הוא רק שם כיסוי בתפוז לפעילות סניף של סוכנות נסיעות לטורקיה ? לי לא נראה שזאת מטרתה של המנהלת ומקימת הפורום.

לא הבנת את תגובתי

ציינתי שיש מקום לאינפורמציה מבורכת. הנקודה היא שאין להקל ראש באנשים המבקשים מידע על אתרי נופש, אשר מוצאים כאן את מבוקשם. מה שגרם לי לענות כפי שעניתי הוא נוסח פנייתו של Kiwi שהזכירה לי אנשים אחרים שכתבו כאן בהתנשאות, ומי כמוך יודע זאת. כל הפונה לכאן בבקשת אינפורמציה, גם על "אתרי נופש נחותים" כביכול לפי אותם מתנשאים, זכאי לתשובה מפורטת. רבים מאלו שמתחילים בחופשת "בטן גב" לומדים להכיר את טורקיה בצורה זו ולאחר מכן יתעניינו גם באספקטים האחרים של תרבות, נופים וארכיאולוגיה שיש לארץ זו להציע. דרך אגב, ידוע לי בדיוק מהי מטרת המנהלת - היא בתי במקרה!

טליה ג

New member
תראה, הפורום אמור קודם כל לשרת את הגולשים

ו"זורם" איתם ועם הנושאים שמעניינים אותם. חלק גדול מהגולשים שמגיעים לכאן באים במטרה לתכנן את חופשתם בטורקיה ולקבל טיפים, וכידוע ערי הנופש שעל חוף הים התיכון והים האגאי הן היעדים האטרקטיביים ביותר עבור התייר הישראלי. מה לעשות שרוב התיירים לא מגיעים ל-Erzurum או ל-Diyarbakır...
דווקא היה לנו שרשור בנושא "פינות חמד בטורקיה" (שגם אתה השתתפת בו), אבל הוא לא זכה להיענות גבוהה, פשוט מפני שרוב האנשים ביקרו באיסטנבול או בערי החוף ולא במקומות אקזוטיים יותר! אתה מוזמן כמובן להרים את הכפפה ולהעלות נושאים הקשורים ליעדים אחרים בטורקיה, אקזוטיים יותר, ואני אשמח כמובן אם תהייה היענות מצד עוד חברים!

samai

New member
חוץ מדיונים על מחיר המלון - יש גם תרבות

Sevgili Kiwi Bey Haklısınız Bence de otel fiatlardan çok konuşup bahsedediler Belki biz başka şeyler yazalim mi ama eğer bir Türk sanat müsikisi dinlemek isterseniz, bir sonraki konseri gelebilirsiniz Neyse - hayırlı günler diliyorum Sevgilerle Eytan

למעלה