``ארקדי`` חלק א`

טיעונים גאוניים לגאון הדור..

האמת שגם אני לא אהבתי את ההתבטאויות של שמעון מזרחי ,אבל בהתחשב בעובדה שהוא סופג כל יום קללות,גידופים ואיומים שאדם רגיל ונורמאלי היה מתקשה שלא להגיב או להתעלם מהן לחלוטין , אני יכול להבין את המעידות הבודדות שיש לו.לדעתי אנשים כמוך,הם שגורמים לו לפליטות הפה הללו.אנשים שבשם השנאה והקנאה מוכנים להפוך מאמן עם פה גדול שפלט איזו שטות להיטלר הוגה תורות גזעניות,או יו"ר קבוצה שהחליק בלשונו למסית שנותן לגיטימציה לציבור שלם לבצע מעשי אלימות(ודווקא הייתי בכמה משחקים שלהם,הציבור המוסת ע"י שמעון מזרחי- המסית הלאומי מעולם לא נהג כלפי או כלפיי חברי באלימות,וכשאני עורך השוואה אובייקטיבית בין שני הקהלים,שמע..לא יודע ..)או משתמשים במילים וביטויים חריפים מן השואה(ואני לא צריך לספר לך מה כוחן של מילים,נכון ? נראה שאתה מודע לכך כשמדובר באחרים) וכשמישהו מעיר להם על כך הם קוראים לו "דמגוג" ושנייה אחר כך,מאשימים אותו בכל מיני האשמות שהקשר ביניהן לבין המציאות הוא מקרי בהחלט,ואחרי כל זה מתפלאים שמישהו מבקר אותם בצורה קצת חריפה.לא שמעת שקיצוניות גוררת קיצוניות? עו"ד עם רישום פלילי?! מוזר..הרי עורכי דין הם אנשים ישרים.. נדמה לי שיש איזה חוק במדינת ישראל בנוגע לעו"ד ורישום פלילי,אחד מאיתנו צריך לבדוק את העניין..בכל אופן,אני מחכה ללינק.אם יש כזה,אגיב בהתאם. קושקוש,דווקא התייחסתי לסוגיית ארקדי,פשפש שוב בדבריי. "למה שגור שלף יודע שאיימו עליו? יש לו אינטרס"? בטח,זה ידוע שיש לו אינטרס,כמו שידוע שמזרחי משחד שופטים ואחראי לפרשת האונס,אבל לי אין אינטרס,ואני אומר לך מפורשות,מזרחי איים עלי,עקפתי אותו בצומת,מאז הוא לא עוזב אותי."חתיכת חרא,אף פעם לא תגיע למכבי תל אביב",ככה אומר לי הגמד. "בנתיים לינק לגבי חלוקה של כרטיסים חינם לשופטי כדורסל" אתה צוחק ? על זה אתה מתבסס? מזה הסקת שמזרחי משחד שופטים ואנשים בעלי השפעה ? חלוקת כרטיסים לשופטים זה דבר מקובל ונורמטיבי בספורט הישראלי ובכל אירופה.לפי דעתי יש בזה טעם לפגם,אבל כולם עושים את זה(נדמה לי שהם אפילו מחויבים), שחר לא "מחלק" כרטיסים למשחקים של מכבי חיפה ? אני לא יודע לגבי דני קליין,אבל אני מניח שגם הוא מחויב לתת כרטיסים לאיגוד השופטים,למה שלא תברר את זה? מה לעשות שהשופטים מתעניינים יותר במשחקי היורוליג מאשר במשחקים של הפועל גן שמואל מנשה ? אגב,הכתבה מדברת על כך "שנעלמו" באופן מחשיד כמה כרטיסים ..ואין בה שום אזכור לשמעון מזרחי ושוחד ...ואם היה בה,אני מניח שהמדינה הייתה גועשת ורועשת וזה לא היה מופיע באיזו כתבה נידחת במעריב שכותרתה " לאן נעלמו ההזמנות למשחקי מכבי ת"א?" .אבל אם הבחנת במשהו בלתי חוקי,למה שלא תגיש תלונה במשטרה ? אל תגיד לי שגם המשטרה בכיס של שמעון מזרחי הכל יכול...

z dead

New member
לא משנה מה ואיך

מבחינתך יושר,אתיקה,וחוקים זה בגדר המלצה בלבד. אתה,שימון,ושאול אייזנברג עשויים מאותו החומר. ואתה גם לא נותן לעובדות לבלבל אותך לא משנה מה ואיך שזה ראוי להערכה. תגיד...אתה חלק מאוהדי בית"ר שמאיימים לשרוף את המדינה אם ארקדי יועמד לדין? ודי להבין מהמשפט הבא שאתה אוהד של הפועל ירושלים בדיוק כמו שאני ושימון יזיזים: "ודווקא הייתי בכמה משחקים שלהם,הציבור המוסת ע"י שמעון מזרחי- המסית הלאומי מעולם לא נהג כלפי או כלפיי חברי באלימות,וכשאני עורך השוואה אובייקטיבית בין שני הקהלים,שמע..לא יודע ..)או משתמשים במילים וביטויים חריפים מן השואה(ואני לא צריך לספר לך מה כוחן של מילים,נכון ? נראה שאתה מודע לכך כשמדובר באחרים)" רק "אוהדי" מכבי לא מבחינים בכוונה תחילה בין אוהדי הפועל ת"א לאוהדי הפועל ירושלים..אוהדי הפועל ירושלים מעולם לא שרו למכבי שירי שואה,אוהדי הפועל ירושלים מעולם לא נקטו באלימות כלפי אף אוהד של אף קבוצה,מנגד יש לא מעט מקרים של אלימות בין הקהלים של מכבי והפועל ת"א,ומספר לא מבוטל בכלל של מקרים בהם "אוהדי" מכבי תקפו פיזית אוהדים של הפועל ירושלים. אגב היו"ר שאתה כ"כ מעריך לא החליק בלשונו..זו לא פעם ראשונה ולא שניה בה הוא מתבטא בצורה שכזו,אבל היי למי אכפת מהעובדות בשטח. אדם שמבחין בין גווני השחורים במהלך הרצאה שבה הוא אומר שלוש פעמים "אני לא צוחק" הוא גזען,אין צורך שאני אהפוך אותו לכזה,הוא הוכיח את עצמו. לגור שפל יש אינטרס להודות שאיימו עליו פן יעבור למכבי,למונקי פנאן יש אינטרס להודות שאכן נפגש עם צ'ורה ערב סדרת גמר הפליי-אוף,ללבן מרסר יש אינטרס להודות שגם איתו נפגשו במהלך סדרת גמר,לדורון ג'מצ'י יש אינטרס לגלות במסע"ת לרגל הפרישה שלו איך מכבי גנבה אותו ממכב ר"ג,וכו' וכו'.. חלוקת כרטיסים בשווי מאות שקלים ע"י קבוצה לשופטים זה נורמטיבי? אולי מבחינתך...העיקר שקבעת שזה קורה גם באירופה. לא,לא מכבי מחלקת כרטיסים לאיגוד השופטים,כרטיסים שרק היא רשאית להפיץ,זה אני. לא התחייחסת לארקדי..ולא הייתי חוזר על זה לו היית חוזר. גם לא התייחסת לשאר דברים אבל ככה מתנהלים הויכוחים עם אוהדי מכבי אז לא נורא

משנה,משנה...

על אתיקה,יושר וחוקים האשמת אנשים בפשעים חמורים בטרם הועמדו אפילו לדין(אדם שהואשם בעבירה פלילית יוחזק חף מפשע עד אשר תוכח אשמתו כדין,שמעת על זה?),האשמת יו"ר קבוצה מכובד במתן שוחד(ואולי גם בפרשת האונס?!) על סמך איזו כתבה נידחת שדנה בנושא אחר לגמרי(וכמובן,הצהרה שבידיך הוכחות חותכות), רצח אופי לאדם שפולט שטויות בקצב שצרצר היערות פולט זרע בגלל שנאה עזה לקבוצה אותה הוא מאמן... מזכיר לי תקופות חשוכות בהיסטוריה.למזלנו מדינת ישראל על אף מגרעותיה הרבות לא מתנהלת כפי שהמוח החולני שלך חושב.אם הבחירה היא בינך לבין שמעון מזרחי, נדמה לי שאבחר ברעים. "תגיד...אתה חלק מאוהדי בית"ר שמאיימים לשרוף את המדינה אם ארקדי יועמד לדין?" לא.אבל אני אוהב לקרוא לו מיידאנק ולהכחיש כל קשר ביני לבין שימוש במושגים מן השואה. לנאום כמו בניטו מוסוליני ולהאשים בדמגוגיה זולה את כל מי שמחזיק בדעה שונה משלי ומעז לחלוק עלי. אני רואה שערכת תחקיר מעמיק ...צר לי לבשר לך, בלש כבר לא תהיה. בוא ואסביר לך למה התכוונתי כשהערתי על השימוש בביטויים מן השואה.התכוונתי אליך, אליך ואל שאר התפוחים הרקובים המהווים אך חלק קיצוני, קטן ומובטל משלל אוהדי הפועל ירושלים הטובים, בדוק את הודעותייך לשם שינוי ושים לב לדברייך.לאנשים מסוגך קל לבקר את כולם, אך מאוד קשה להם לשים לב לעצמם.. "אוהדי הפועל ירושלים מעולם לא נקטו באלימות כלפי אף אוהד של אף קבוצה" איך עושים בפורומים? "חחחחחחחח". היית פעם במשחק כדורסל או שאתה מתגורר אי שם בפנטהאוז היוקרתי של מגדל השן שלך ומדמיין לעצמך עולם אדום מושלם ?ועוד איך יש אלימות, גם מצד אוהדי מכבי,גם מצד אוהדי הפועל ירושלים (ולא תל אביב,שהם בליגה אחרת מבחינת רמת האלימות).אבל לשמחתי מדובר בעשבים שוטים.יצא לי לדבר עם כמה מהם, הם די דומים לך מבחינת השפה והקיצוניות.לא יודע מה מידת האלימות שחבויה בתוכך,אבל מבחינת אוצר המילים והבקיאות בשואה,אין ספק שיש לכם הרבה מן המשותף. "לגור שפל יש אינטרס להודות שאיימו עליו פן יעבור למכבי......" תגיד,מי שטף לך את המוח ? אתה אפילו לא מסוגל להגיב בהיגיון אלא רק לחזור שוב ושוב על אותה מנטרה שחוקה,למדת את הטיעונים הללו בעל פה או שהגורו שלך לוחש לך אותם באוזן ? "חלוקת כרטיסים בשווי מאות שקלים ע"י קבוצה לשופטים זה נורמטיבי? אולי מבחינתך...העיקר שקבעת שזה קורה גם באירופה. לא,לא מכבי מחלקת כרטיסים לאיגוד השופטים,כרטיסים שרק היא רשאית להפיץ,זה אני. " אבל מתוקי,זה קורה במסגרת החוק.לא מתחת לשולחן, לא מתחת לכסא ולא מתחת לכרית שמונחת על הכסא.רוב הקבוצות נוהגות כך, גם בכדורגל (אפילו באירופה!!). נכון שהביקוש הרב ביותר הוא לכרטיסים של הקבוצות הבכירות בישראל, אך מדוע מזרחי או שחר אשמים בכך ? הם בסך הכל מחויבים לספק את הכרטיסים. במחשבה שניה, אולי יש היגיון במה שאתה אומר, אני חושב על עצמי,אם הייתי פוליטיקאי רב השפעה ועוצמה, או שופט חשוב,ומישהו היה מציע לי כרטיס ליורוליג בתמורה לטובות הנאה או שיפוט מגמתי, אני מניח שלא הייתי שוקל פעמים,מי צריך קריירה מכובדת כשאפשר לראות משחק של מכבי ביורוליג ? בכל אופן, זו המציאות ולא שמעון מזרחי יצר אותה. ולהבא, כשאתה מתכוון לצאת בהצהרות מרחיקות לכת על שוחד ומרמה,ברר לפני כן קצת יותר פרטים.

bobas

New member
תמהני. איוואן.

לכנות את אוהדי הפועל ירושלים שבעיני הוא הקהל ההוגן, הנאמן ,החם והאינטילגנטי ביותר שיש אוהדים אלימים ??? הקהל של הפועל מעולם לא נקט בביטוי שואה. מעולם!!! אני אוהד את הפועל מגיל 5 ומעולם לא השתמש הקהל הזה באלימות . לא קומץ ולא עשבים שוטים במקרה דנן.

z dead

New member
למה אתה מצפה

מאוהד של מכבי שמתחזה לאוהד הפועל? שימון מזרחי איש הגון וישר. לפיני גרשון צריך לסלוח למרות הערות גזעניות "כי זה פיני". לחלק כרטיסים בחינם לשופטים זה נורמטיבי,וכו' וכו'. האמת זו רק המלצה עבור אוהדי מכבי.

כמובן

מתי כיניתי את אוהדי הפועל י-ם אוהדים אלימים ? אתה תמיד נוטה לדייק כך בעובדות ? אני אוהד הפועל ירושלים מגיל 3,אין ספק שאנחנו קהל האוהדים המרשים והטוב ביותר בארץ,אבל לצערי ומניסיוני האישי,כמה מאיתנו,לפעמים עוברים את הגבול.מסתבר שיש גם אוהדים שרואים את המציאות בעיניים אובייקטיביות.לא נעים ולא נוח ? צודק. אבל זו המציאות ואני לא משתייך לקבוצה שמנסה למחוק או לטשטש אותה.שלח לי מסר עם פרטייך,אני אהיה במשחק הבא ואם תרצה,אערוך לך היכרות עם אותו קומץ שאתה מסרב להכיר בקיומו.

z dead

New member
אתה ממשיך באותה שיטה

כשמנכ"ל קבוצה נפגש עם קבוצה של היריבה ערב משחק הגמר מדובר בחשד חמור לשוחד,זאת לא הפעם הראשונה. לפסק הדין לגבי חלוקה של כרטיסים חינם לשופטי בהמ"ש עוד לא מצאתי את הלינק אבל על זה ביססת את כל התגובה שלך כי מצד שני לחלק כרטיסים בחינם לשופטי כדורסל זה נורמטיבי. רצח אופי? אתה באמת שקרן שלא נותן לעובדות להפריע לו. איפה היה רצח אופי? צטטתי משפטים של יו"ר קבוצה ועו"ד,משפטים שנאמרו בשיקול הדעת לא לאחר משחקים או ישר אחרי אירוע זה או אחר אלא כמה וכמה ימים לאחר מכן. באשר לפיני גרשון..אני מבין שגזענות זה לא משו שמטריד אותך,אז אנשים כמוני מחזירים את המדינה לתקופות חשוכות בהיסטוריה,הגיוני. ביטויים מהשואה? אתה פשוט דמגוג...לא אמרתי מעולם שואה למכבי או כל דבר אחר מהסוג הזה,תראה לי היכן אני משתמש בביטויים מן השואה. לקרוא לגאיידמק מאיידנק זה להשתמש בביטויים מן השואה? סבבה אני משתמש בביטויים מן השואה,נלך בדרך הדמגוגית שלך. אבל חלק שלילי מהקהל שמשתמש בביטויים מהשואה? שוב,מתי שמעת אי פעם על אוהדי הפועל ירושלים שהשתמשו בביטויים מן השואה,לזרוק שטויות כל אחד יכול תגבה את זה. אוהדי הפועל י-ם אלימים? שוב...מתי היה איזשהו מקרה או דיווח על אלימות של אוהדי הפועל ירושלים כדורגל או כדורסל? שוב כמו שאמרתי לגור שפל יש אינטרס להודות שאיימו עליו,למה? למה למוני פנאן היה אינטרס להודות שאכן נפגש עם צ'ורה ערב סדרת הגמר? למה לבן מרסר הודה שקיבל הצעה לחוזה במכבי ערב משחק מס' בסדרה מול מכבי? למה שג'מצי יפלוט במסיבת עיתונאים כשהוא עדיין במסגרת מכבי ת"א על הדרך בה גנבו אותו ממכבי ר"ג בזמן ששימון שומע את הפליטה של ג'מצי ומתפתל בכסא? לא ענית לי..לא על סוגית שלף ולא על שאר הסוגיות. שוב,זה לא נורמטיבי שקבוצה מפיצה כרטיסים בחינם לשופטי כדורסל,גם אם קבעת שכן. העיקר שקבעת שאני פשיסט כשאדם אותו אתה כ"כ מעריך ואוהב הוציא מפיו משפט כמו: "אם היו נותנים לי מכה כזו,הייתי הורג אותו" כן אני פשיסט..אוהד בית"ר ומעריץ של שימון וגאיידמק סוחר הנשק מכנה אותי פשיסט. ברגע שאמצא את הלינק לגבי שוחד לשופט בהמ"ש אני אפרסם אותו,אתה יכול להמשיך לבסס את ההודעות הדמגוגיות שלך על זה עד אז...הרי לולא היה פסק דין שכזה הייתי טורח לומר שיש לינק לאותו פסק דין וזה עניין זמני של להזכר ולמצוא את הכתובת בה הוא נמצא.

וגם אתה..

נורמה. כולם עושים את זה,אף אחד לא אוהב את זה.אתה רוצה להיטפל לשמעון מזרחי כי אתה נורא שונא אותו ואת מה שהוא מייצג ? זכותך. אתה רוצה להגיש תלונה במשטרה? קדימה,אני אפילו אתמוך בך,גבר. מה,לא נעשה רצח אופי ? גזענות בהחלט מטרידה אותי,כלומר,כשיש גזענות...אבל לא פחות מטרידים אותי קיצוניים "שידוע להם" הכל,אנשים שבשם השנאה והקנאה מוכנים להפוך בן אדם לתואם היטלר.זה אפילו מסוכן למדי,לך תדע מה מישהו יחליט לעשות ביום מן הימים, כבר למדנו על בשרנו שמילים יכולות להרוג. ביטויים מהשואה? מישהו טען שאמרת שואה למכבי ? על ראש הגנב בוער הכובע.אתה בכלל טורח לקרוא את התגובות שלי ? התייחסתי אך ורק לגידמאק מאיידנק והתפרצותך החיננית והבלתי סובלנית בעליל על אלו שביקשו ממך די בנימוס ובאמצעות טיעונים משכנעים למדי להפסיק לדבר כך. נקודה למחשבה,אם אתה לא בוחל בנונשלנטיות שואתית שכזו כלפי גורמים מקבוצתך שלך,מי יודע איך אתה מתבטא כלפי קבוצות אחרות. אוהדי הפועל י-ם אלימים ? מה לא הבנת במשפט הנ"ל "התכוונתי אליך, אליך ואל שאר התפוחים הרקובים המהווים אך חלק קיצוני, קטן ומובטל משלל אוהדי הפועל ירושלים הטובים" אם תרצה,אסביר לך בהזדמנות בהרחבה. אגב,אולי תרצה לכתוב במקומי את טיעוני כדי שיתאימו לאוסף גיבובי השטויות שלך ? כדרכם של קיצונים ודמגוגים,אתה הולך בדרך הקלה,מנסה להכניס מילים לפי.לא תצליח. גור שלף,מוני פנאן,לבן מרסר, אתה יורה היטב,יש סיכוי שמתישהו גם תתייחס לדברים שאני כותב ? אם ההסברים שלי לא מספקים אותך, פנה לצהבת,האתר של אוהדי מכבי,אני בטוח שיהיו להם הסברים משכנעים יותר.(תן לי לנחש,בתגובה הבאה שלך תאשים אותי בכך שאני אוהד מכבי כי ביקרתי באתר שלהם..) "שוב,זה לא נורמטיבי שקבוצה מפיצה כרטיסים בחינם לשופטי כדורסל,גם אם קבעת שכן" אין לי בעיה להמשיך כך לנצח .. ושוב,כולם עושים את זה,לא רק שמעון מזרחי,למה? כי זה חוקי,ולא אני קבעתי את מידת הנורמטיביות שבפעולת החלוקה. אז איפה השוחד שהבטחת לי? אתה לא פאשיסט, אתה סתם מבולבל.נדמה לי שאתה חי בבועה משלך, אי שם בעבר הרחוק ומדמיין לעצמך שאתה בעיצומו של מסע אופנועים.הבעיה שלאותו אדם (לפחות לפי התדמית) לא היה מוסר כפול,הוא התנהג בדיוק כפי שהוא ציפה מאחרים להתנהג. הלינק לגבי השוחד ? האמת שכמעט ולא התייחסתי לזה,יותר התייחסתי ללינק שהבאת,זה שמוכיח ששמעון מזרחי,ורק הוא,ולא אף אחד אחר,משחד שופטי כדורסל. אם תביא את לינק על שוחד,שוחד אמיתי,אתייחס בהתאם.

z dead

New member
:)

עכשיו השוותי את פיני גרשון להיטלר. עוד משו? שוב לא נוח לך להתייחס לעובדה ששימון אמר את אותם דברים בצלילות דעת אז אתה מתחמק גם מזה.. אי אפשר לנהל ככה דיון. אתה מתעלם מדברים שלא נוחים לך ופשוט משקר וממציא כל מיני עובדות. דברת על גורמים שלילים אצל חלק מאוהדים שמתשמשים בביטויים מן השואה וכעת אתה חוזר בך ומשליך הכל עליי,תחליט גבר גבר... אתה גם כמובן שיודע מה אני צועק או לא צועק בזמן משחק. גור שפל,מוני פנאן,לבן מרסר...הסבריך לא משכנעים? לא היו הסברים. רק משפט אידיוטי שטוען שלשפל יש אינטרס לשקר,גם למוני פנאן יש אינטרס לשקר? גם לדורון ג'מצי? העובדה שבאיגוד השופטים יש נורמות של מוסר ואתיקה שתואמות לשלך עוד לא הופך חלוקת כרטיסים בחינם לבעלי אינטרס למשו לגיטימי. מוסר כפול? פרט מאמוש.

:(

גזען והוגה תורות גזעניות ? לא,חלילה,מה פתאום..השווית אותו לאוסקר שינדלר. התייחסתי באריכות להתבטאויותיו של שמעון מזרחי,אבל כרגיל,אתה מתעלם ואחר כך טוען שלא מתייחסים לדברייך,בפעם הבאה אשרטט לך תרשים זרימה. אתה צודק,קשה לנהל ככה דיון,צד אחד מגיב עניינית וצד שני,בשל מחסור חמור בטיעונים רציניים וניתוק חלקי מן המציאות שבה הוא חי, רק מאשים בכל מיני שטויות. משקר ? ממציא כל מיני עובדות ? נשמע לי די מוכר.אגב,יש לך עוד לינק שבו כתוב ששמעון מזרחי,ורק שמעון מזרחי,ולא אף אחד אחר מבעלי הקבוצות הבכירות בישראל ובאירופה "משחד" שופטים ? יש לי משימה בשבילך,מצא לי את התגובה שבה אני כותב שכל אוהדי הפועל י-ם משתמשים בביטויים מן השואה ואני אמצא לך את הלינק שבו אני כותב שאתה משתמש בביטוי מאוד ספציפי מהשואה שמתחיל במ' ונגמר ק'.יש דיל? גור שלף,מוני פנאן ..היו הסברים,לכל אורך הדרך....אבל כמובן שלא התייחסת אליהם.משפט אידיוטי ? על מה אתה מדבר? מזרחי אכן איים עלי,ולי בניגוד לשלף,אין שום אינטרס לשקר. נדמה לי שאתה צריך ללמוד דבר או שניים על אתיקה ומוסר, וגם על תרבות דיון. כשאתה מאשים את שמעון מזרחי בשוחד אנשי ציבור, טוען בצורה נחרצת שיש לך הוכחות,מביא לינק על משהו אחר לגמרי,ואפילו לא מודע לכך שאיגוד השופטים מקבל כרטיסים מכל בעלי הקבוצות הבכירות בהתאם לדרישות ובמסגרת החוק,עם כל הכבוד,(ואין הרבה),זה לא רציני.בכל מקרה,עד שתמצא לי את הלינק על הרשעתו של שמעון מזרחי-עו"ד פעיל במדינת ישראל,מצאתי לך link על מישהו אחר.(נמנעתי מלהעלות את הנושא,כי בסך הכל אני אוהב ומעריך את קליין,אבל טיעוני הקש שלך לא הותירו לי כל ברירה) אז בהתחשב בטיעוניך עד כה,לוחם צדק ומהפכן שכמוך, (שמעון מזרחי,שוחד,הרשעות וכאלה...) אני מצפה לביקורת נוקבת ביותר,אולי אפילו הצהרה אמיצה על נטישה לצמיתות? אגב,הוא הורשע בתחבולה כדי שלא ידבק בו אות קלון (במילים אחרות,השופט לא רצה לזרוק אותו לכלא,וזה לא קרה לפני 15 שנה..) כן,מוסר כפול. היש צורך לפרט פושפוש?

z dead

New member
שיהיו לך חיים טובים

יכולתי להמשיך במשחק האווילי הזה אבל אז אני פשוט נגרר להוויה שלך. ואני לא רוצה להיות לא חלאה ולא בן אדם קטן ואינטרסנט שמעוות את האמת כדי שתתאים לתפיסה שלו. די באמירה שלך כאילו השוותי את פיני גרשון להיטלר כדי לסיים את הדיון המיותר הזה עם בן אדם חסר מוסר בסיסי,כשאין לאדם בצד השני עקרונות כלשהם קשה מאוד לנהל דיון או ויכוח,ולכן אפרוש לי.

z dead

New member
כמו שאמרתי

אתה בן אדם קטן... אתה מוזמן להמשיך להוכיח את זה.

כמה קטן?

איפה הלינק על על שמעון מזרחי שהורשע בפלילים ? איפה הלינק על שמעון מזרחי ששיחד אנשי ציבור ? איפה תגובה הולמת ללינק על דני קליין ? כזה קטן.

z dead

New member
אתה אובססיבי

על קליין הגבתי. באשר ללינק שנוגע להרשעתו של שימון ושוחד לשופטים..אמרתי מראש שזה רק עניין של זמן עד שאמצא ובנתיים תאלץ להמתין,בזה אתה נתלה כאילו לא אמרתי מראש שזה עניין של זמן. זה קצת אירוני התלונות שלך על אי יחס שלי לדברים כשאצלך זו שיטה,אבל נו טוף. בכל מקרה הרי נצחת אתה צודק אני טועה,למה אתה צריך להשפיל אותי? רק אנשים קטנים נוהגים בדרך בה אתה נוהג. ואתה ממשיך וממשיך.

z dead

New member
רגע לפני שאתה עונה.

תנשום עמוק,תרגע. אתה טורח יותר מידי בניסיון האובססיבי שלך להשפיל אותי כשלמעשה השרשור הזה יעלם בערך עוד 24 שעות,תתחשב בזה,פשוט חבל. בזמן שאתה מקדיש לכתיבת התגובה יכולת בשקט לשמן את פי הטבעת ולחכות לשימון וארקדי.

z dead

New member
ועכשיו..

לאחר שנרגעת,מה אתה חש? ספר לי מה שעל ליבך. כולי אוזן,תן לאהבה לצאת.

זהו,נרגעתי.

אין ספק שאני אובססיבי,ועכשיו אחרי שטרחת להרגיע אותי במשך למעלה מחצי שעה..(3 הודעות,מ2:10 עד 2:40..)אני מרגיש רגוע,אבל נראה שהאי לחץ שלי מאוד משפיע עליך.. אוקי,לעבודה! על קליין לא הגבת,ואם הגבת,לא פעלת בהתאם,אתה ממשיך לרבוץ בפורום 24/7. פעל בהתאם להצהרותייך,התפוגג מהפורום לאלתר ולצמיתות כיאה לאדם בעל עקרונות. באשר ללינק,הלינק הראשון שהבאת,בדיחה עצובה,הלינק השני שלא הבאת,יהיה כנראה בדיחה עצובה עוד יותר. אתה מרגיש מושפל ? אני מצטער מתוק,אין צורך לנטוע בי רגשות אשם,רק תבקש יפה ואפסיק.

למעלה