ארצ'ר נגד סיסקו!

סניילמן

New member
ארצ'ר נגד סיסקו!

או.קיי. לפיקארד וקירק יש מעריצים שרופים וכל אחד מהם חושב שהקפטן שלו הכי טוב. לגיטימי. אבל מי ינצח בשאלות הבאות בין סיסקו לארצ'ר: 1. שני הקפטנים הולכים מכות באמצע המדבר 2. טריפ (עם ידע של דור חדש) מול ידידנו האירי המתולתל - מי יתקן קודם תקלה שגורמת לכח המשיכה להתהפך ולהעיף אנשים לכל הכיוונים 3. שניהם צריכים לדבר עם חייזר עויין שרוצה להשמיד הכל, מי ישכנע אותו לרדת מזה? 4. כל אחד מקבל דייט עם ט'פול, מי ישכיב אותה ראשון? 5. למי יש יותר נסיון עם דמויות הולוגרפיות (שאלה מכשילה) 6. הצוות של סיסקו והצוות של ארצ'ר בתוכנית הישרדות, מי ישאר אחרון?

Esmena

New member
חחח..נחמד אנד קרי../images/Emo13.gifאייטיב!

("אני,אני רוסה לנצות!") 1.מצד אחד ,ארצ'ר הוא כזה" אמריקאי גדול נוטף חולצה!!!!1" ואלה יכולים להצטיין להפליא ביכולתיהם הפיזיות. מצד שני, סיסקו עם עצבי אמת יודע לעשות לעשות גדולות ונצורות. תשאלו כל מחייטה קרדסית הנדה ונעה בסביבה. לכן נסגור זאת כניצחון מצידו של קפטן יון-יון במצב רגיל,וניצחון של סיסקו כשהוא *ממש*מעוצבן. 2.ידידנו האירי המתולתל. לא מאמינה שבאמת יש צורך להסביר למה,ידע של הדור הבא או לא.לה נקסט. 3.פיקארד. 4.אנחנו מדברים פה על שני הגברים ללא ניסיון קודם,כן?דומני שהארצ'ר- הסיסקו לא יהיה ממש מרוכז ומעוניין ולא מתאים לה בצורה שאינה קולנועית,כנגד כל הסיכויים והמחלוקות ו"אמריקאי גדול נוטף חולצה!!!!11"(כן,מן הסתם). 5.דומני שבשאלונים שכאלה אנחנו אמורים להעסיק עצמנו בשאלות היפוטיות.בכל מקרה אמנע ממנה בשל חוסר צפייה באנט'. 6. למרות הסתייגויות קלות(בעיית הדלי של אודו, באשיר ואובריא'ן במסיבת הרווקים של וורף,העובדה שהם רגילים לסביבה טכנולוגית מפותחת הרבה יותר), איך שהוא,נראה שיהיה קשה להפסיד למפונקים-מטורללים של האנט'.

Bajoran Preist

New member
אני חושב שאני מסכים עם איסמנה,

למרבה הפליאה
1.כנ"ל. 2.אוברא'יין בנה מערכות הגנה פלנטריות מערמת חלקי חילוף של טכנולוגיה בג'ורית מחוברת לממשק קרדסי כשטריפ עוד לא התגלח. (משהו לא הגיוני במשפט הזה, אני יודע). 3.פיקארד, בהחלט. או ג'יינוויי(אבל היא בדרך כלל תמצא דרך לבלגן את כל העסק, להסתבך ולמצוא מפלט לשביעות רצון חלק מהצדדים ברגע האחרון). 4.סיסקו וט'פול?.... כאילו, היו כבר זוגות לא מתאימים בטרק- אבל זה קצת מעבר ליכולת הסיבולת של הקיבה שלי. וחוצמזה, ארצ'ר רק מחכה להזדמנות לכבוש את נסיכת הקרח הוולקנית בקסמו. 5.המממ... אני אומר כזה דבר, אחרי שסיסקו והעולם כולו התמודדו עם קיומו של ויק פונטייין ההולוגרפי, אני בהחלט אומר סיסקו. למזלו של ארצ'ר, עדיין מפרידות בינו לבין תאריך לידתו המקוללת של פונטיין שנים רבות וטובות. 6.צוות עמוק תשע ייקח ובגדול, ויראה ל-rookies של אנט' מה זה להיות קצינים טובים של צי-החלל(והמיליציה הבג'ורית). נרחיב: אודו- יכול לשרוד כמעט בכל תנאי, לא נורא א יצטרך להפוך לנוזל אברי וונס אין אווייל. קירה- שנים במחתרחת חישלו אותה לכל דבר שלא יפילו עליה. וורף- הצחקתפ אותו, תנו לו לצוד טארג לארוחת ערב והוא יהיה מבסוט. אובראיין-חייל וותיק ולמוד קרבות, תוכנית הישרדות לא תביס אותו. מה גם שיכולת בניית משכפל נייד מכמה איצטרובלים עוזרת מאוד. סיסקו- תגידו מה שתגידו, לבנאדם יש כוח רצון. דאקס- כישורים של 9 תקופות חיים, מועיל למדי. באשיר- גם רופא וגם אופה, מחשבון כיס ותת מקלע נייד. ניתן לחבר'ה מאנט' להתבשל קצת בעולם של הגדולים ואחרי זה תחזור אלינו

Sefy

New member
Interesting Conflict

1. Sisko 2. Trip 3. Archer (The Alien is gonna get bored from him and leave
) 4. Archer (Sisko is too much of a saint!
) 5. Sisko (I Don't recall holographic images in Archer days) 6. Archer's Crew - They are more rough then the spoiled DS9 Crew

9669

New member
זו תחרות מכורה כבר מראש

1. סיסקו, יש לו מבנה גוף יותר רחב, הממ ארצ'ר יותר זריז אבל זה לא הוגן, לסיסקו יש את הנביאים לצידו 2. האירי, צ'יף אובראיין 3. ארצ'ר, אין ספק 4. סיסקו סתם, סתם ארצ'ר, לא ברור?! כבר משו מתבשל ביניהם:) 5. שאלה מכשילה אינדיד... סיסקו, יש להם אולם הולוגרפי בחללית 6. אחרון? אמנם הצוות של ארצ'יבלד יותר קשוח, אבל הקלפים הכי טובים שלו זה פלוקס וט'פול, וזהו! לכן עם זה אין לי ברירה להסכים עם Bajoran Preist הדמויות שם הרבה יותר מפותחות, מיוחדות וגם הצוות של דיאס9 גדול יותר משל אנט' אז מברירה טבעית אפילו יש להם יותר סיכוי להישרדות

Bajoran Preist

New member
מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ

הופה הופה הופה הופה היי תשיר איתנו את ההופה הופה היי אם אתה עצוב כל כך צא לדרך, אל תשכח! תשיר איתנו את ההופה הופה איי 'תה הופה היי !

Bajoran Preist

New member
בואה אל הנגב, בוא אל הגליל !

בוא עם צליל גיטרה, מנדולינה וחליל.

למעלה