ארצנו הקטנטונת...

שרה המל

New member
ארצנו הקטנטונת...

אכן, קטנה הארץ מאד מאד! עובדה - היום נפגשתי עם כוכה בלי כוונה תחילה! פשוט - שתינו השתתפנו באותו יום-עיון של ארכיונאים- אכן נעים... טוב, קיבלתי על הראש, שהשתתקתי בזמן האחרון - אז אשתדל להבא להשמיע יותר קול (למרות, שלא אצליח לפתור את החידות). להתראות - שרה

לא אתן לך על הראש ../images/Emo122.gif...

אך כוכה סיפרה כאן לפני נסיעתה כי היא נוסעת ליום עיון בעתלית היום, כך שהיית יכולה "להתכונן" לפגישה... בכל מקרה, כל פגישה/שיחה עם כוכה היא חוויה - ואת זכית לכך היום...
ארנון

שרה המל

New member
מצטערת

לא הייתי בבית כמה ימים, ואמש חזרתי עייפה, ולא הצלחתי לעבור על כל מה שהחסרתי, והבוקר נסעתי מוקדם לעתלית (שעתיים וחצי עם הפקקים). לא נורא - העיקר שנפגשנו (אמנם זה קרה כבר לקראת הסוף, ולא הספקנו הרבה לדבר). דרך אגב - כוכה דיברה אתי גם על נושא הפגישה המתוכננת בחנוכה. האמת - בעיני זה לא כל-כך מוצא-חן. כי חנוכה זה אצלנו חג של פגישות-משפחתיות, ולא ברור לי אם אוכל להתפנות ביום שעליו יוחלט. לטעמי - מתאים סתם יום של חול - ולא יום ששי! ואז אשמח להשתתף. כל טוב - שרה.

שרה המל

New member
חוץ מזה

אני מכירה את כוכה רק בכינוי הזה - האם הייתי מוצאת אותה, אם הייתי שואלת על "כוכה"? לעומת זאת - אני מסרתי את כל הפרטים על עצמי (כמעט היחידה - פרט לארנון) - אז היה לה בסיס לחפש אותי. שרה

שרה המל

New member
חנוכה השנה

יהיה שבוע שלם של ימי חול (וגם שתי שבתות - נר ראשון ונר אחרון) - ככה שמבחינה הלכתית אין כל בעיה לערוך פגישה באחד הימים - ונשאר "רק" הנושא של לעזוב את המשפחה להדליק נרות ולאכול סופגניות בלי האמא (או הסבתא).... שרה

שרה המל

New member
אבל זה מדובר

רק על הערב - לעומת זאת במשך היום - אין בעיה (מצדי - לפחות). שרה

למעלה