ארצ'י, הפתעה בעמק חפר

tallybh

New member
ארצ'י, הפתעה בעמק חפר

התוכנית היתה בכלל לנסוע לתל אביב ולאכול עיסקית איפשהו. בגלל קוצר זמן, נאלצנו להשאר בשממה הקולינרית של עמק חפר. השקעתי כל כך הרבה זמן בחיפוש מסעדה שאפילו המחשב התייאש. מצאתי איזו המלצה פה בפורום (תודה טל), שלא ממש הלהיבה אותי, אבל לא מצאתי אופציה אחרת.
כקוטן הציפיות, כך גודל ההפתעה.
לשולחן הוגש על חשבון הבית לחם טעים, ומטבלים, מנה מאד נדיבה.
הזמנו 2 מנות ראשונות של קרפציו, וסביצה שהיו טעימות ונעימות.
לעיקרית לקחנו:
יקיטורי פרגית, ברוטב ארצי, על פירה(עסקית 59): הגיעו 4 שיפודונים, ברוטב דומה לרוטב סאטה, על פירה מנה נדיבה, וטעימה.
פילה דניס צרוב על ריזוטו אסייתי(עסקית 109): מנה ענקית, הריזוטו היה מתובל מאד מעניין, והדניס נחמד.

לקינוח הזמנו את המנה המוצלחת של הארוחה: קינוח הכפר, גנאש שוקולד בזיליקום עם אגוזי לוז,שוקולד לבן עם פקאן מסוכר, קרם פורציני, קרם פטיסייר, וקרם טופי.49ש"ח. מנה כתיתית כזאת, עם מלא טעמים (שוקולד עם בזיליקום ופטריות!).

השירות היה נפלא, חברותי, מקצועי, מחוייך, מלווה בביקורים של השף\בעל המסעדה, לא יודעת מי הוא היה.

אפשר להכריז כי יש ביסטרו אמיתי בעמק חפר.

יש לי רק הערה אחת, תפריט העסקיות מוזר לטעמי, עסקית ב60שח, היקרה יותר כבר במחיר כמעט כפול, 110ש"ח, וזו אחריה 130ש"ח.
מי שרוצה להזמין עסקית מעט יותר מתוחכמת מעסקית 60ש"ח יעדיף לדעתי שתהיה גם מדרגה ב80ש"ח למשל, שתגדיל את האפשרויות, מבלי לקרוע את הכיס.

אני אחזור.

החתולית

New member
יופי של מקום ארצ'י

אני כותבת עכשיו את הדיווח שלי על המסעדה.

פודינג הלחם שלהם הוא קינוח מופלא בעיני. כמה פשוט, ככה מנחם ומחמם את הנשמה.

tallybh

New member
אני מסכימה איתו שהתפריט משעמם.

בגלל זה ממש לא רציתי ללכת לשם. לגבי הביצוע, אנחנו לא מסכימים.

היום בצהריים!

בדיוק נכנסתי לכתוב.
2 בנות בחזרה מהעיר הגדולה (גם הרצליה נחשבת עיר גדולה) לעמק.

נזכרנו בפרסום בתיבות הדואר שלנו - והחלטנו לנסות.

שתי עיסקיות של 60 ש"ח כל אחת. (לא כולל שתיה)
היא לקחה קרפציו והמבורגר עם אמנטל, אני סלט ירוק (אבל עם המון הפתעות בפנים כולל כמות מורגשת של אגוזים מסוכרים) ולעיקרית כבדי עוף מעולים עם פטריות פירה טעים ורוטב שאאל"ט יש בו גם משהו של רימונים וגם של ערמונים.

להתחלה לחם עם מטבלים - חצילים וגבינה, רסק פלפלים, שמן זית ועוד משהו שלא זוכרת כרגע - הלחם היה נהדר שסיימנו קיבלנו חדש.

האוכל היה טעים, ממלא וגם אנחנו הופתענו לטובה.
הקינוח הזה של גנאש שוקולד בזיליקום עם אגוזי לוז,שוקולד לבן עם פקאן מסוכר, קרם פורציני, קרם פטיסייר, וקרם טופי -
היה כתוב על הלוח מולינו - ולא הייתה ברירה, ולמרות שכל הקיבות היו מלאות עד אפס לקחנו אותו.

אנחנו לא אהבנו - שום דבר רע במנה - השילובים של שוקולד עם בזילקום לא לטעמינו וגם השוקולד הלבן היה קצת כבד לנו - ולא הסתדרו לנו הטעמים - לא אמרנו כלום כי האוכל היה טעים ומפתיע ושירות היה נהדר (דוגמא קטנה - שאכלנו את העוגה חברתי הזמינה קפה ואני שכבר סיימתי את התה שלי לא הזמנתי עוד אחד, המלצרית פינקה אותי בתה - "סתם כדי שהיא לא תשתה לבד קפה")
ובאמת זה שהקינוח לא טעים לנו - זאת לא אשמתם.
הם מאוד התבאסו שלא אמרנו - הסברנו להם שזאת בעיה שלנו וזה לא גרע מהחוויה הטובה (הם השביעו אותנו שפעם הבאה הקינוח עליהם)

אם ימשיך שם כך - בהחלט תהיה פעם הבאה.

אגב אף אחד לא רשם, המקום נמצא בחבצלת השרון על המחלף לכיוון ויתקין. (בנות אוהבת נעליים - צ'ופר קטן חנות גדולה של שופרא כולל פינת אאוטלט )

גסטרו

New member
גם אלכס שעובד איתי חולק על ש כהן וממליץ בחום

על המקום, אכל שם יותר מפעם אחת

אולי ש/כ אכל שם בערב [לא ממש זוכרת

את פרטי הביקורת] ואז ה-VFM פחות טוב. אין ספק שעבור עסקית צהריים ב-60 ש"ח, זה נשמע טוב.

החתולית

New member
אנחנו אכלנו שם בערב

עם חברים מקנדה, ולטעמנו התפריט לא היה משעמם כלל וגם המחירים הוגנים.

האמת היא שהיתה לנו בעיה להזמין, משום שרצינו חצי מהתפריט :)

למעלה