ארצות הנהר.

• פותח הנושא esfe
  • פורסם בתאריך
יכול אבל להיות שהוא רוצה ניגוד..

עד אכשיו כל הדמויות הישרות מתו בדרך זו או אחרת-אני חשב שהוא רוצה להשאיר אחת חייה לפחות

לגוטל

New member
לדעתי היא למדה הרבה

בכל האירועים שהיא עברה, לא יכול להיות שהיא תהיה כל כך תמימה שוב. ברור שיש לה את כל הקטע של כבוד ואבירות עדיין חזק, אבל זה לא אומר שהיא לא תלמד לשמור את זה בפנים, כמו שבארסיטן בדק את דאני לפני שחשף את עצמו, ותשיג את המטרות שלה בשקט.

כריכרכה

New member
|ספוליר| יש תשובות לרבות מהשאלות

שלך בפרקים שכבר הוקראו ע"י מרטין. למשל, סיגארד נכנעה בפני בית פריי, האולנד ריד פתח במלחמת גרילה נגד אנשי הברזל בחפיר קיילין. כלב-השמירה מוחייה ע"י תורוס ככל הנראה כשם שההר מוחיה ע"י קיבורן, אפשר לקוות ששניהם יחסלו אחד את השני במשתה לעורבים. הקארסטארקים המפוזרים ניצודים כנראה בארצות הנהר ואין להם סיכויים רבים, הם מוצגים כאנשים ברבריים למדי. אצבעון הוא כלל לא לורד הבקעה אלא "הלורד המגונן" וצפוי לו מאבק שליטה עם יון רויס בפרק השני של סאנסה, מאבק שמשום מה כולנו משוכנעיםש הוא יזכה בו. ונבואות-זעם? אני מוכן לתתן בלא הגבלה, אתה רק צריך לבקש. יש לי כמה חדשות וקיצוניות במיוחד.

esfe

New member
באיזה פרקים?

מתי אמרו שסיאגרד נכנעה ושהכלב חוזר לחיים? ובכלל איזה סיבה יש לתורוס להחיות אותו? ואגב, זה שהקלגאנים ימותו לא בהכרח אומר שנפטר מהם. מתי מדברים על הקארסטארקים? ואני בכלל לא חושב שהם ברברים יותר מכל צד אחר במלחמה. נכון, רוברט הקטן הוא הלורד של הבקעה ואצבעון הוא רק הלורד המגונן. אבל כולם יודעים מה המשמעות של התארים האלו בפועל. השליטה לא תבוא בקלות אבל כולנו משוכנעים שהוא יזכה בה מכיוון שמדובר פה באצבעון, אמן פוליטי לכל הדעות. ואתה יודע שהכל נאמר ברוח טובה.

הלדין

New member
שאלת אופתיל

האם מישהו מוכן להסביר לי מאין לקחו כותבי אתר "הקתדרלה" את תרשימי המשפחה שלהם? עיינתי באלה של סטארק ולאניסטר ולא ראיתי שום קשר בין התרשימים לסדרה.

הלדין

New member
בקשה

אפשר למחוק את ההודעה שמעליי. לא שמתי שמדובר במידע למשחק שמורץ על ווסטרוס ולא קשור לסדרה עצמה.

למעלה