ארצות הברית

strungout

New member
ארצות הברית

אני מתכנן עוד שנה לעשות טיול ברחבי כל ארצות הברית בתנאים של טיול תרמילאים אחד גדול,(hitchhiking, cheap motels and greyhound buses) כמובן שיש לי שנה לחסוך לטיול הזה. התכנון כרגע הוא פשוט לבקר כל מקום בארצות הברית וליצור טיול שונה מכל דבר אחר. השאלה שלי היא האם יש כאן אנשים שעשו את זה בעבר ויכולים לשתף חוויות הצעות וכו'? :) עמית

שלום עמית

יש פה הרבה אנשים שטילו באזור, דבר ראשון אני ממליצה לעשות חיפוש מתקדם בפורום ולהתחיל לקרוא מה שכבר נכתב. דבר שני, ממליצה לך להתידד היטב עם גוגל, בעיקר באנגלית. אני יכולה (בפעם המליון ויסלחו לי כולם) להמליץ על מילות חיפוש מרכזיות לנושא טיול תרמילאי ומציאת אינפורמציה על מסלולים, אכסניות וכו.. שם האזור כמובן + ACCOMMODATION - למציאת אכסניות. HIKE - למידע על מסלולים. BACKPACKING -באופן כללי. נראה לי שהמידע שתוכל למצוא ברשת יכול להספיק להפיג את הזמן הריק לשנה הקרובה. מצורפות תמונות מפאר ציון במערב ארצות הברית.

strungout

New member
תודה

מכיר את גוגל היכרות אישית עמוקה אבל תודה שוב כל מה שציינת כמובן שיעשה, מפאת חוסר זמן ברגעים אלו. יותר מעניין אותי לשמוע חוויות של אנשים מישראל וכו'.. :)

חוויות אישיות

שלי די טראומטיות מהטיול לארה"ב כי הייתי במסגרת סטאג' של קורס מדריכי קבוצות לחו"ל וזה היה בעצם טיול מאורגן. בעעעעע אבל ללא ספק הטבע שם מדהים ואני מקווה לחזור בסגנון שונה בעתיד.

למעלה