ארצות הברית here i come

דופנה19

New member
ארצות הברית here i come

טוב, הדכנתי אתכםבכל מה שקרה... חח אז הנה סיכום...: בהתחלה אמרו שטסים, אבל לא מספיק הורים הסכימו, והכוריאוגרף ומנהלת הלהקה לא הסכימו לצאת פחות מ-30 ילדים כי אם יוצאים 30 אז שניהם מקבלים כרטיסים חינם.. שתקלטו את החוצפה
אח"כ הם דיברו עם חברת הנסיעות, ובקיצור הם הסכימו לצאת רק 28 ואני שמחתי לי... אבל! אחרי זה היו גם בעיות עם הויזה, הראיונות לויזה ( שדרך אגב עשו רק לילדים מעל גיל 14, לי לדוגמא לא היה
) נקבעו ליוני וזה מאוחר!!! אז, שלחו לנו הודעה באימייל שאם יש פרוטקציות זה הזמן לנצל אותם!! חח בקיצור היו דווקא די הרבה... היו ילדים שדוד שלהם הוא העוזר האישי אישי אישי של ראש העיר, אחד השיג לנו ת'טלפון שלו, אחד השיג את הכתובת והרחוב של ציפי לבני.. ועוד ועוד ועוד... וזה עזר! הצליחו להקדים לנו את הראיונות... יופי! אבל לא, זה לא הספיק... אח"כ הייתה בעיה עם הכוריאוגרף לא אישרו לא ויזה אז מה נצא בלעדיו?? אהה ולא אישרו לא ויזה מכמה סיבות (כמעט בטוח
) 1. הוא לא נשוי, יכולים לחשוב שהוא עובר לגור שם... 2. הוא כוריאוגרף, וזה לא מקצוע שמשיגים ממנו הון כסף, אז אולי הוא רצה לעבוד שם... 3. הוא בן 30 בערך, אולי הוא יכול להיות מחבל?!
4. והוא גם איחר לראיון ברבע או חצי שעה, למרות שהוא הודיעה לכולם במפורש! לבוא חצי שעה קודם כי עושים לנו טובה שמסכימים להקדים ת'ויזות... בקיצור, בסוף, הוא עשה עוד ראיון ואישרו לו ת'ויזה.. יאי D: טוב, אז כן היו בעיות ולא קצת, אבל עכששיו הכל מסודר ואני מתה מהתרגשות... אהה ועוד משו, למי שיש את המסנג'ר שלי, בטח שם לב (או לא
) שכל פעם היה כתוב "יש טסים" או אוףףף לא טסים" או "אנשים למי שיש פרוטקציות להגיד!!!" או "תצטרפו כבר!! מי שלא טס זה הזמן לשכנע ת'הורים!!!" ועוד ועוד ועוד
טוב, אני אוהבת אתכם מאוד
והיום בלילה אני טסה, ואני לא אהיה פה 9 ימים.. ואם שמתם לב שבזמן האחרון הייתי קצת פחות בפורום, הסיבה היא חזרות חזרות ושוב חזרות!! אני אהיה במחשב עוד איזה שעה, ואז אני חושבת שאגמור לארוז... אני אתגעגע

DirtySpirit

New member
תהני../images/Emo24.gif

חעחעחע. אתם צריכים ויזה. [לי יש אזרחות נו]

דופנה19

New member
וכמובן איך שחכתי את שיצוק!!!../images/Emo24.gif

גם שי (שיצוקית3) טסה איתי
שגם היא עברה את כל הבאלגנים
מאמי אני אוהבתותכך

למעלה