את גרה בקריית אונו?
ה הניק הזה תפוס New member 3/8/08 #40 ממשיכה פה מנמש164 כי קצת איבדנו כיוון ארץ ב-ח' - חוף השנהב עיר ב-ל' אנחנו צריכים להתחיל לקרוא אחד לשני בשמות במקום בכינויים
ממשיכה פה מנמש164 כי קצת איבדנו כיוון ארץ ב-ח' - חוף השנהב עיר ב-ל' אנחנו צריכים להתחיל לקרוא אחד לשני בשמות במקום בכינויים
נ נמש164 New member 3/8/08 #41 לוד הי אני דנה? אבל את האמת, בחיי הפרטיים החברים קוראים לי נמש וגם חברות שהכרתי בקומונות וכאלה, אז לא משנה לי איך קוראים לי^^ אני רוצה... צומח בש'!
לוד הי אני דנה? אבל את האמת, בחיי הפרטיים החברים קוראים לי נמש וגם חברות שהכרתי בקומונות וכאלה, אז לא משנה לי איך קוראים לי^^ אני רוצה... צומח בש'!
ה הניק הזה תפוס New member 3/8/08 #42 שקד אני די זוכרת את השמות פה מהשרשור התפקדות אבל אני לא בטוחה בהכל... אני רעות
נ נמש164 New member 3/8/08 #54 חרב../images/Emo152.gif דומם ב-נ' תיראו, כולם אמרו שזה חרא משחק, אבל בסוף זה עבד עד שהוא יפסיק לקפוץ בשלב כל שהו תוסיפו עוד משחקים!!!
חרב../images/Emo152.gif דומם ב-נ' תיראו, כולם אמרו שזה חרא משחק, אבל בסוף זה עבד עד שהוא יפסיק לקפוץ בשלב כל שהו תוסיפו עוד משחקים!!!
נ נמש164 New member 3/8/08 #60 ארנב../images/Emo28.gif וכדי להוסיף קצת עיניין למשחק היבש הזה הינה האחת והיחידה, מלכת הבית שלנו אישיות ב-י'
ארנב../images/Emo28.gif וכדי להוסיף קצת עיניין למשחק היבש הזה הינה האחת והיחידה, מלכת הבית שלנו אישיות ב-י'
ה הניק הזה תפוס New member 3/8/08 #63 למה היא עם רצועה?../images/Emo12.gif יוסי ביילין! אממ מקצוע ב-ע' ( )