ארץ עיר : האות א' אבל אסור לחזור על מה שמישהו כתב כבר..
ת ת פ ו ז י ז ו ן New member 23/11/07 #2 איך משחקים? כותבים כל מה שיש לי ב-א'? ארץ: אוסטריה עיר: אילת חי: אוגר צומח: אגוז (זה חדש!!) דומם: אלבום תמונות ילד: אלי ילדה: אביה מקצוע: אופה
איך משחקים? כותבים כל מה שיש לי ב-א'? ארץ: אוסטריה עיר: אילת חי: אוגר צומח: אגוז (זה חדש!!) דומם: אלבום תמונות ילד: אלי ילדה: אביה מקצוע: אופה
ע עופריקי New member 24/11/07 #3 אאא ארץ: אפגניסטאן [?] עיר: אשקלון חי: אפרוח צומח: אצטרובל דומם: ארמון ילד: אמיר ילדה: אלין מקצוע: אספן [אלה שיש להם אוסף מכל דבר]
אאא ארץ: אפגניסטאן [?] עיר: אשקלון חי: אפרוח צומח: אצטרובל דומם: ארמון ילד: אמיר ילדה: אלין מקצוע: אספן [אלה שיש להם אוסף מכל דבר]
ל ל א ק י New member 24/11/07 #6 שנים לא הייתי פה ארץ: איטליה עיר: אשדוד חי: אנטילופה! צומח: אקליפטוסO: דומם: אבן ילד: אביעד ילדה: אור מקצוע: אחות וואי זה מזכיר לי שיעורי כימיה בכיתה י', מאלה שעוד כן הגעתי אליהם הייתה לי מחברת עם עמודים שלמים של א' ב' וכו' P:
שנים לא הייתי פה ארץ: איטליה עיר: אשדוד חי: אנטילופה! צומח: אקליפטוסO: דומם: אבן ילד: אביעד ילדה: אור מקצוע: אחות וואי זה מזכיר לי שיעורי כימיה בכיתה י', מאלה שעוד כן הגעתי אליהם הייתה לי מחברת עם עמודים שלמים של א' ב' וכו' P: